Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle harika bir hafta sonu geçirdiniz. Evlilik düşüncesi sizi biraz ürkütüyor. Henüz ekonomik olarak ikinizin de buna hazır olmadığınızı düşünüyorsunuz. Ama bu akşam da onun bu konudaki ısrarlarından kurtulamayacaksınız.

İşinizle ilgili yeni projeleriniz var. Destek arıyorsunuz. Birkaç güne kalmadan konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlu olmanıza karşın olumsuz haber alacaksınız.

Kazancınız size yetiyor, ama gerekyaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara gereksiniminiz var. Bunlar göz önüne alındığında ciddi para sıkıntısı yaşadığınız anlaşılıyor.

Sevgilinizin ailesiyle kurduğunuz yakınlığı, kendi ailenizden de esirgememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rahat kişiliğinizle kapıları kolay açıyorsunuz. Biraz büyükçe hedeflerinizin olması biraz hırslı görünmenize neden oluyor. Biraz hedef küçültmeniz gerekli, çünkü çoğu zaman hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Yakında sevinçli haberler alacaksınız. Çok önceden sözünü almış olduğunuz bir isteğiniz gerçekleşecek ve hedeflerinizden birine yaklaşmış olacaksınız.

2 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 02:18 Ay-Satürn karşıtlığı, maddi-manevi anlamda güvencenin önemini vurguluyor. Kimseden kimseye fayda yok, ayakta durmalıyım diye düşüneceğiz. Kazancımızın yetersiz olduğunu, sorumlulukların yorucu geldiğini hissederek insanlarla aramıza mesafe koyabiliriz. Bütün bunlar enerjinin etkisi altında doğaldır. Bize düşen, hayatı bu kadar olumsuz tarafından görmemek, kendimize güvenmektir. Her doğan gün içinde nice umutlar, mucizeler barındırır. Bundan şüphe duymayalım. Saat 12:45 itibariyle Yengeç burcunda sondördün oluşacak. Siz etrafınızdaki kişilerle gerek ilişki gerekveya bir çok konuda bağlantıya geçerek işbirliğinde bulunmaya gayret ediyorsunuz. Çünkü başkalarının sizi onaylaması, takdir etmesi çok önemlidir. Herkesi ayrı ayrı idare etmeye çalışırsınız. Tabii ki bu, epeyce yorucudur. Görüşmeniz varsa, karşınızdaki kişinin istediği gibi konuşmaya çalışırsınız. Sevgilinizle aranız bozulmasın istemezsiniz. Arkadaşlarınıza her türlü desteği verirsiniz. Girişimlerde bulunarak, kendinizi garanti altına almaya çalışırsınız. Fakat nedense aradığınız desteği, ilgiyi, yardımı görmeniz mümkün olmaz. İşte bu durum sizi bir hayli rahatsız eder. Bu yüzden de bir hayli sıkılırsınız. Ancak bugün ne kendinizden fazla ödün veriniz ne de karşılık göremediğinizde hayata küsmeyiniz. Saat 15:18 Ay-Venüs olumlu görünümü bazı meselelerin kafanızı karıştırdığını gösteriyor. Sözgelimi sevgilinizden kuşku duymak veya ona inanmamak gibi. Kimileri için bu görünümün anlamı, güçlü ve oldukça aşırı bir duygusal yoğunluğun işaretçisidir. İnsan kaybetmemek için her türlü yola başvurur. Bu görünümü olumlu hale getirmek, sağlıklı ve dengeli bir ilişki kurabilmekle mümkündür. Bunu yapabilen çiftler birbirlerine haz duyarlar ve sevgilerini bir hayli güçlü şekilde ifade edebilirler. Saat 21:46 Ay-Neptün görünümü, aile içinde huzur ve güvenin önemi büyük. Birbirinizi incitmemeye özen gösteriniz. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşününüz.

2 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın haberler seni fazlasıyla şaşırtacak. Emek verdiğin alanlarda fark edilmeye başlayacaksın. İş yerinde ast üst ilişkisinin değiştiğini görmek farklı düşüncelere kapılmana neden olabilir. Günü çok iyi yönetmelisin. Bugün duygularını yine yoğun bir şekilde yaşarken, kendini daha somut konulara adapte olmak konusunda zorlayabilirsin. Fikirlerini keskin bir şekilde ifade ederken, mağlubiyetini ya da mağduriyetini bir sonuca taşıyacaksın. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinin hiç bilmediğin bir özelliğine tanıklık edebilirsin. Hayatında olmayı hak edenlerle yoluna devam etmek üzerindeki yükleri kaldıracak. Bu hayatını şekillendirme işlemi seni duygusal olarak biraz yorabilir, ama sürekli olarak kullanıldığını hissetmekten iyidir.

2 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin söyledikleri ve yaptıklarının tutarsız olması üzerine bunalabilir ve bu ilişkinizde bazı problemlere yol açabilir. Ancak, kendinizi net olarak ifade edip hoşgörülü ve samimi davranarak bu durumu aşmanız mümkün.

2 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda toparlamanız gereken konular gündeminizi meşgul edebilir ve işinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gelişmeler yaşayabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Güzelliğiniz için kendinize zaman ayırabilir, harcamalarınızda bu günlerde artış yaşayabilirsiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikir ve projelerinizi ortaya koymakta ısrarcı davranın. Doğru kararlar size servet getirecek.

2 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel hayatınızda partnerinize olan ilginizi belli edip, ona sevginizi sunun. Karşınızdaki kişinin sizinle mücadele etmeye değil, sizin ilginize ihtiyacı var. Son derece keyifli ve iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bugün bir şeyler tam karışıyor derken, üst üste gelen çözümler sayesinde evrenin size uzanan yardım elini hissedecek ve ne kadar şanslı olduğunuzu fark edeceksiniz.

2 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaostan düzen yaratabilen Yaylar, duygusal dalgalanmalar, krizler olası. Doyumsuzluğuyla sizi yoran insanlarla meşgul olabilirsiniz. Alanınızı korumanız önemli. Sabah saatlerinde finansal konular, harcamalar gündem olabilir. Önemli işleri öğleden sonra yapmakta fayda var.

2 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Kazanç kapıları önünüze açılıyor.Fakat birilerinin koyduğu ağır kuralları ve şartları kabul ederek bu kazanca ulaşacağınızı bilmenizde fayda var. Paylaşımlar konusunda daha az ile yetinmeyi kabullenmelisiniz. Yenialanlarına geçmeniz mümkün.

2 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek..

2 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 30' 37" R
Ay
Terazi
06° 38' 26"
Merkür
Boğa
04° 18' 03"
Venüs
Boğa
24° 01' 23"
Mars
Koç
14° 03' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 23"
Satürn
Balık
18° 01' 04"
Uranüs
Boğa
23° 25' 45"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 27"
Lilith
Başak
25° 24' 42"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>