Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden beklediği adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. Ara sıra sergilediği kırıcı davranışlar sizi sevmediği anlamına gelmiyor.

İşyerinizde yaşanan uzlaşmazlıklardan uzak durmak yararınıza olacak. Yakında almayı planladığınız kararlarınız, size çok kazanç getirebilir. Yardımcı, kolektif davranışlarınızın karşılığını ne yazık ki yeterince göremiyorsunuz.

Kısa bir süre sonra geçici bir nakit sıkıntısı çekebilirsiniz. Ama bu sürenin sonunda bayağı bir rahatlama dönemi görünüyor. Bugünler içinde yapacağınız bazı harcamalar size ciddi kararsızlıklar yaşatacak.

İş ilişkilerinizde eksik bilgilenmeler, hatalı sonuçlara götürebiliyor. Muhtemelen bugün, ilerleyen saatlerde alacağınız bir bilgi, sizin için çok anlamlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sizin dışınızda gelişen olayların etkisinden kurtulmalısınız. Kendinizi korumanızda yarar var. Öğlen saatlerinde müjdeli haberler söz konusu. Ama bu sevinçleri iyimser gözlerle görebileceksiniz. Beyninizle değil duygularınızla hareket ettiğiniz bir dönemdesiniz. Başkaları için iyi olan şeyler, sizin için kötü olabilir. İnsan değerlendirmelerindeki çeşitlilikle yararsız kavgalar içindesiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 10:58-12:57 arasında Ay-boşluk etkisi altında geçecektir. Bu süre içinde sabırsız davranabiliriz. Birileri bizi anlamadığında ters tepki gösterebiliriz. Ancak bunun ayarını iyi yapmamızda yarar var. İlişkilerimizdeki karşılıklı paylaşımda bulunmak, bizi rahatlatır. Çevremize karşı elden geldiğince anlayışlı olmakta yarar vardır. Saat 12:57 Ay-Balık burcunda seyrine başladığında, ailemiz ve değerlerimiz söz konusu olduğunda hassas düşünürüz. Size göre sevdikleriniz kutsaldır ve sizden başka hiç kimse onları sevemez. Saat 15:58 Ay-Merkür görünümü, duygusal yakınlık ve güvenli dolu yaklaşımların gün boyunca bizi rahatlatacağını gösteriyor. Sert tavırlar, tuhaf konuşmalar veya bizi zorlayan insanlarla uğraşmak niyetinde değiliz. Gerek özel gerekse işle alakalı konular üzerinde durabiliriz. Mali açıdan durumumuzu gözden geçirebiliriz. İşimizden elde edeceğimiz artışın, bütçemizi rahatlatmasını umut edebiliriz. Parasal konularda olumlu haberler aldığımız takdirde, kafamızın içindeki yenilikleri uygulayacağımızı düşünebiliriz. Bazıbağlantılarında bulunabiliriz. Şu sıralar yaptığımız görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını isteriz. Merkür gerilediği için, eğer gecikmeler olursa, bunu doğal karşılayınız. Haftanın hepimiz için huzur dolu geçmesi dileğimle,

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinin hızı, konuşmalarına yansıyor. Etrafında senden yaşça genç bir kişiye önemli bir konuda destek olabilirsin.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı veyabirliklerinizi ilgilendiren başlıklarda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. Günün Atmosferi:Bugün yıllık burç yorumlarınızı yayına aldık. 2017'de sizi nelerin beklediğini detaylı şekilde okuyabilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimin yoğun olduğu zamanlar olabilir. Yakın çevrenizdeki ilişkilerden etkilenebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Evdeki teknik konulara ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Eğitim konularında desteklenebilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizin beklediği şeyleri yapmaya yönelebilirsiniz. İnsanların istek ve beklentilerini birinci sıraya yerleştirirken, kendi ihtiyaçlarınızı tamamen göz ardı etmeyin.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda ilişkinizi daha özgür ve esnek karşılayacaksınız. Farklı düşünceler ilişkinize yeni bir hava katabilir. Bu durum size kendinizi iyi hissettirecek.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar iletişim dozu yüksek bir güne başlasanız da öğle saatleri iki saat sürecek bir Ay boşluğu nedeniyle enerjiler bir parça düşecektir.Dolayısıyla kısa yolculuklar, yürüyüşler yapmak ve oksijenli ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Gece yarısından sonra nispeten daha yüksek enerjilere kavuşacağınız Ay Balık burcu konumu yaklaşsa da yine gergin açılar nedeniyle dinamik bir güne hazırlıklı olmanız gerekebilir. Ay’ın Kova burcundan geçişi iletişimsel olarak akıcı bir dönemde olduğunuzu belirlemektedir.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kafanızı karıştıran olaylar olabilir. Ancak, bunların üzerinde çok fazla durmayacaksınız. Kendinizi iyi hissedecek, sevdiğinizin desteğiyle rahatlayacaksınız. Uzaklarda bulunan yakın akrabalarınızla haberleşebilir, onların ziyaretinize gelmesinden büyük keyif alabilirsiniz. Moraliniz yüksek.

2 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>