Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden beklediği adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. Ara sıra sergilediği kırıcı davranışlar sizi sevmediği anlamına gelmiyor.

İşyerinizde yaşanan uzlaşmazlıklardan uzak durmak yararınıza olacak. Yakında almayı planladığınız kararlarınız, size çok kazanç getirebilir. Yardımcı, kolektif davranışlarınızın karşılığını ne yazık ki yeterince göremiyorsunuz.

Kısa bir süre sonra geçici bir nakit sıkıntısı çekebilirsiniz. Ama bu sürenin sonunda bayağı bir rahatlama dönemi görünüyor. Bugünler içinde yapacağınız bazı harcamalar size ciddi kararsızlıklar yaşatacak.

İş ilişkilerinizde eksik bilgilenmeler, hatalı sonuçlara götürebiliyor. Muhtemelen bugün, ilerleyen saatlerde alacağınız bir bilgi, sizin için çok anlamlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sizin dışınızda gelişen olayların etkisinden kurtulmalısınız. Kendinizi korumanızda yarar var. Öğlen saatlerinde müjdeli haberler söz konusu. Ama bu sevinçleri iyimser gözlerle görebileceksiniz. Beyninizle değil duygularınızla hareket ettiğiniz bir dönemdesiniz. Başkaları için iyi olan şeyler, sizin için kötü olabilir. İnsan değerlendirmelerindeki çeşitlilikle yararsız kavgalar içindesiniz.

2 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 2 Ocak saat 03:24 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, dereyi görmeden paçayı sıvama diyor. Tam emin değilseniz finansal konularda adım atmayınız. Ödemeler, kredi çekimleri, yatırımlarda dikkatli olunmalıdır. Duygular bu Dolunayda yanıltabilir sizi. Onun için, ev satın alma-kiralama, gizli ilişki veya işler, başkalarından beklenen destekler konusunda gerçekçi olunmalıdır. Burada hayali düşünmek, sorumsuz davranmak vakti değildir. Bu Dolunayın görünümleri, başkalarının size sunacağı destekler konusunda hassasiyet yaratabilir. Ailenizin ihtiyaçları, kişisel gereksinimler, yapmayı düşündükleriniz için mecburen birilerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak parasal konularda artık daha dikkatli olmak durumundasınız. Sağlam ve dengeli bir bütçeye ihtiyaç var. Sözgelimi kredi ödemelerinde zorlanabilir, ortaklaşa işlerde sorumluluk sizin payınıza daha fazla düşebilir, borcu borçla ödemek sıkıntı yaratabilir. Tabii ki destek alacağız, fakat elimize geçenin kıymetini de bileceğiz. Dolunayın bir çok noktayı anlamamızda rehberlik etmesi dileğimle,

2 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev hayatında ve yaşam alanında yaşanabilecek aksaklıklara, tamir ve tadilat işlerine hazırlıklı olmalısın.

2 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali sorunlarınızı ailenizle paylaşmalı onlardan destek almalısınız. Haklılık ve haksızlıkla ilgili konuları hayatınızın gündemine oturtmayın. Olan olmuştur artık, siz yeter ki gereken tecrübeyi edinmiş olun.

2 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha gergin olabilirsiniz. Finansal konularda temkinli davranmalısınız. Kişisel konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz işlerde yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir.

2 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen dolunay ortak maddi konularda, vergi ve miras konularında, ortak girişim, para ve yatırım işleriyle ilgili bazı gelişmeleri, daha önce farkına varamadığınız durumları su yüzüne çıkarabilir.

2 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay ortak parasal işlerinizi hızlandırabilir. Ödemeler, banka işlemleri, altına girilecek bir borç bu dönemde sizi çok hassas kılacak.

2 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay aile ile ortak paylaşımlarınızda gelir elde etmenizi sağlayarak yüzünüzü güldürür. Hisselerin ayrılması sonuçlanır. Her Dolunay bir hasat ve farkındalık zamanıdır. Miras konuları, ortaklarla paylaşımlar günün teması olarak zamanınızı alır.

2 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kafanızı karıştıran olaylar olabilir. Ancak, bunların üzerinde çok fazla durmayacaksınız. Kendinizi iyi hissedecek, sevdiğinizin desteğiyle rahatlayacaksınız. Uzaklarda bulunan yakın akrabalarınızla haberleşebilir, onların ziyaretinize gelmesinden büyük keyif alabilirsiniz. Moraliniz yüksek.

2 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>