Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar eşiğinde olacaksınız. Aslında siz halinizden memnunsunuz. Yaşadığınız aşk için bir gelecek beklentinizin olmaması tek sorununuz.

Bugün bazı yarım kalmış işlerinizle uğraşmak durumunda kalacağınız bir gün geçireceksiniz. Elinizdeki işler sizin sevdiğiniz, yeteneklerinizin gelişmesini sağlayan işler olduğu için mutlusunuz.

Maddi konularda çok şanslı bir konumdasınız sevgiliniz size büyük maddi destek sağlıyor. Onun sayesinde çok rahat bir dönem geçirdiniz fakat bu durumun rahatlığını siz yaşamamalısınız.

Bazı bencilce davranışlarınız yüzünden çevrenizde size zarar vermek isteyenler var. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeterince bilgilenmeden bir meselenin üzerine fazla gideceksiniz. Bugünlerde içinizde hissettiğiniz boşluğu özel uğraşlarla doldurma arzusundasınız. Bu isteğinizin dönem dönemengeliyle karşılaşabilir. Yaşam coşkunuz engellenemez boyutlarda. Bu yanınızı yeterince tatmin edememek, sizde dönemsel küçük bunalımlara yol açabiliyor.

2 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 04:49 itibariyle Ay-Mars arasında oluşacak görünümle Cuma gününe adım atıyoruz. Titiz ve oldukça inceleme gerektiren mesleki konular üzerindeki yoğunluğun işareti olduğu gibi başarılı olma arzunun da belirtecidir. İşin günlük stresi ve yoğun çalışma programı zorlayıcıdır. Saat 06:22 Ay-Satürn görünümü,ve parasal konuların gündeminizde yer almasını sağlar. Ödemeler, yapılacaklarla ilgilenirsiniz. Harcamalar için ek bir paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Saat 19:29 Neptün ile karşıtlık oluşturacak Ay etkisi altında, ters giden durumlarla uğraşmak istemezsiniz. Detaylar, sorumluluklar sizi yorduğu için, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşma ihtiyacı duyarsınız. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

2 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda kendini ispat etmene gerek yok. Eşine karşı daha yumuşak ve anlayışlı olabilirsin.

2 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde artık adaletli bir şekilde karar verme bunları uygulamaya alma zamanı gelmiştir. İstikrarlı kararlar almanız gereken durumlarda sabırsızca davranışlar göstermemeli tekrar aynı hataya düşmekten kendinizi korumalısınız. Sabırlı ve sebatkâr olmanız sizlere her kapıyı açacakken bunun tam tersi halinde davranmanız tekrar kapıları yüzünüze kapatacaktır. Kariyer aşamasında mutlu sona doğru yaklaşıyorsunuz. Bu kadar yaklaşmışken bence kaçırmamalısınız.

2 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi tamamlamak için program yapabilirsiniz. Bazı konular ve kişiler sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele verebilirsiniz. Sabırlı olmalısınız. İşlerinizi yapabilmek için riskli durumlardan uzak durmalısınız. Duygusal konular ön plana gelebilir. Sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

2 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha açık görüşlü davranarak kalıplaşmış düşüncelerinizin dışında yeni fikir ve önerileri olumlu yönde değerlendirmelisiniz. Bu süreç içinde yaptığınız işe bağlı olarak daha profesyonel yaklaşımlar sergilemelisiniz. Özel yaşamınızda ise kardeşler ve ailenizle aranızda esen soğuk rüzgarlar yerini sevgi sözcükleri ve samimiyete bırakacaktır. Sevdiğiniz insanla duygusal olarak birbirinizi tamamladığınız keyifli bir gündesiniz. Tatlı zıtlaşmalar ilişkinizi heyecanlandıracaktır.

2 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk, uyum ve romantizmi yoğun şekilde hissedip, ikili ilişkilerinizde mutluluğu paylaşacağınız bugün, kadın erkek ilişkileri açısından muazzam bir gün geçirmektesiniz. 18.00 sonrasında ruhsal paylaşımların dışında partnerinize fiziksel olarak da yakın olmak isteyecek, romantik bir akşam geçirebileceksiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi bazı konularda anlamakta zorlanabilirsiniz. Ailenizdeki insanlarla ilişkilerinizi zorlaştırmaktan kaçının.

2 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, kariyerde pek çok işin detayını halletmenize yardım edecek. Asistanınıza aktaracağınız görevler eksiksiz yerine getirilir. Detayda boğulmadan büyük resme odaklanmak işleri daha kolay halletmenize yardımcı olacaktır. Sorumluluklarınızı devrettiğiniz sürece daha sağlıklı edinimler kazanırsınız.

2 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi içinizde bir çeşit stres yaşayabilir, bu huzursuzluk nedeniyle de sürekli bir yerden başka yere gidip durabilir, yerinizde oturamayabilirsiniz. Bunun yanında bazı işlerinize odaklanmanız ve bunları halletmeniz gerekliliği de, bu durum nedeniyle gerilim yaşamanıza yol açabilir.

2 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>