Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınızda yeniliklere oldukça açıksınız. Ümit ve heyecan verici olaylar yaşayabilirsiniz. Zaten yoğun bir ilişki yaşamak için çok uygun bir dönemde sayılırsınız.

Ortaklaşa götürdüğünüz çalışmalar için ideal bir gündesiniz. Düşüncelerinizi yapıcı bir biçimde ortaya koyabilir, başkalarından destek görebilirsiniz. İş arkadaşlarınızın deneyimlerinden faydalanma fırsatı bulabilirsiniz.

Evinizle ilgili masraflar çıkabilir. Böyle bir zorunluluk olmasa bile zaten siz yeteri kadar savurgansınız. Yine de bu harcamalar sizi rahatsız etmeyecek. Aldıklarınızın keyfini yaşamayı tercih edeceksiniz.

Kendi fikirlerinizi kabul ettirmek için diretmeniz ve kırıcı olmanız muhtemel. Esnek olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkonulu kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Sosyal hayatınızda bazı yenilikler ilginizi fazlasıyla çekebilir. Merakınızı uyandıracak konular özellikle sosyal çevreniz size değişik sürprizler hazırlayabilir. Bu arada yaratıcı çalışmalarda da bulunabilirsiniz. Bugün ortaya çıkan koşullar ve yeni sorumluluklara yönelmeniz gerekiyor.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar,  Ayın altın ışıkları altında cumartesi  günümüz başlıyor. Aslan burcunda ilerleyen Ay, hem kişisel çıkarlarınızı korumak adına hareket etmenizi sağlıyor hem de eğitimdenhayatına kadar geniş bir alanda kendimize duyduğumuz güveni yükseltiyor. Şartlar ve durumlar zorlayıcı olsa da, biz bunlarla mücadele etmeliyiz. Dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bugün, bir çok işin altından kalkabilmenizi sağlayan Ay etkisi, moralinizi yerine getiricidir. Dürüst, mert ve kimseyi arkadan vurmayı bilmeyen Yaylar için, günün enerjilerini gayet olumlu bulmaktayım. Saat 10:29 Ay-Jüpiter kavuşumu, günün olumlu görünümlerinden biridir. Yayların kendilerine olan güven duygularını, popülerliklerini yükselticidir. Dikkatleri üzerinizde toplayacak kadar  güçlü bir duruşunuz vardır. Kısa yolculuklar, haberleşme, keyifli bir gün geçirme açısından şanslı olduğunuzu bilmenizi isterim. Saat 12:56 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bir oyunu sahneye koyma, bir değişimi başlatma, start verme, bir üyelik başvurusunda bulunma yönünden de olumlu enerjilere sahipsiniz. Yazarak, haberleşerek, bizzat katılımda bulunarak kendinizi ifade edebilirsiniz. Saat 21:46 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, ortaklık konularında, ilişki meselelerinde yapılan gizli görüşmeleri, planları işaret ediyor. Ancak bunların oturması için, mutlaka her durumun  gözden geçirilmesi lazım. Cumartesi günümüzün  keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

20 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gizli arzularınızın sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Sınırlı koşullarınızdan oldukça sıkılıyorsunuz.. Bugün, dengelerinizi korumak adına, alışık olduğunuzdan daha fazla bir gayret içinde olabilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınız sonuç verecektir. Özgürce düşünmeniz gereken bir ortama hazırlanmalısınız. Sağlığınız konusunda ihmal ettiğiniz sorunlar canınızı sıkabilir.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarılı kişilerin en önemli özellikleri kendilerine, bilgilerine, yeteneklerine veya kaynaklarına güvenmeleri. Dolayısıyla, kendinize güvenerek bir an önce harekete geçmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Olumsuz gibi görünen ya da olumsuz giden olaylar moralinizi bozmasın. Yapılması gereken şey farklı yöntemlerle ilerlemek ya da farklı şeyler deneyip farklı konularda başarı sağlayarak diğerlerine boş vermek olabilir. Sırık atlama elemelerini kazanamamanız, en iyi görüntü yönetmeni seçilemeyeceğiniz anlamına gelmez. Öyle değil mi?

20 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yoğun duygular içerisine girebilirsiniz. Aklınızın karışacağı iki aşk, iki insan arasında kalabilirsiniz. Gel-gitler yaşayabilirsiniz.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

20 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>