Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunsuz geçen birlikteliğinizde bugünlerde tatsız gelişmeler olabilir ve bu tatsız gelişmeler kısa bir süre sizi mutsuz edebilir. Alışık olmadığınız için küçük sorunları bile size büyükmüş gibi geliyor.

Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yeni ortamlara ihtiyacınız olduğunu fark ediyorsunuz. Yeteneklerinizin yanı sıra çalışkan ve sabırlısınız da. Bu özelliklerinizin karşılığını çok yakında görebilirsiniz.

Yeni yaptığınız pahalı bir alışverişten şimdi hafif bir pişmanlık duyuyorsunuz. Değiştirmeyi isteyebilirsiniz. Onun yerini tutabilecek daha uygun fiyatta satın alabileceğiniz alternatifler var.

Soğukkanlılığınız bir yakınınızın sorununu çözmede çok işinize yarayabilir. Sizin bir şey yapmanız gerekmiyor, fikrinizi söylemek bile ona fayda sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Daha önce de bir araya geldiğiniz bu grup içinde sizi dikkatle izleyenler var. Sizin yeteneklerinizin farkındalar ve yeteneklerinizden yararlanmak için bazı planlar yapıyorlar. Yakında sürpriz olarak göreceğiniz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bu teklif yaşamınızda çok olumlu değişikliklere yol açabilir.

20 Kasım 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 20 Kasım saat 21:43 - 10 Aralık saat 04:34 tarihleri arasında Merkür burcunuzda  ilerleyecek. Bu geçişi gayet olumlu buluyorum. Hayatı keşif, tecrübe sahibi olma, eğitimden ticari konulara kadar yurtdışıyla bağlantılar kurma yönünden de pozitif düşünmenin işaretçisi olarak görüyorum. Büyümenin, gelişmenin, verimli düşünmenin zamanıdır. Aşk, iş, eğitim, sanat, spor, artistik yetenekler bu süreçte zihninizin odaklandığı alanlardan bir kaçıdır. Hem ifade gücünüzü yükseltici hem de olumlu fikirlerinizle hayata sarılmanızı sağlayacaktır. İletişim kurmak, hareket etmek, bağlantı kurmak ve görüşmek, kendi fikirlerinize uygun insanlarla etkinlikte bulunmak, yolculuklar, haberleşme, ticaret ve inanç gibi hemen hemen her konuda sizin için etkili bir dönemdir. Ancak tabii ki, gerektiğinde de, dilimizden çıkan sözlere de dikkat edeceğiz. İpin ucunu kaçırmayacağız. Bu süreçte, ikili ilişkimiz, mesleki kariyerimizle ilgili konularda ve de genel olarak bilgilenmeyi, araştırmayı, doğru bilgiye ulaşmayı mutlaka önemsemeliyiz. Kendimizi geliştirmeli, ben biliyorum dememeli, öğrenmeye devam etmeliyiz. Bir de aceleci kararlardan kaçınmalıyız. İyice düşünmeliyiz. Hayatı umutla kucaklamamız ve moralimizi yüksek tutmamız, güne huzurla başlamamız dileğimle,  

20 Kasım 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız.Size olumlu katkıları olacak, başlangıçlar gündeme gelecektir. Gelen tekliflere karşı temkinli yaklaşmanızda fayda var. Bugün bulunduğunuz ortamlarda, ve yaptığınız çalışmalardan dolayı, takdir göreceksiniz.

20 Kasım 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca burcunuzda olacak olan Merkür, iletişim yeteneklerinizi arttırmakla kalmayıp, daha fazla kişiyle bağlantı kurmanızı ve daha akıllı düşünmenizi de sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Uyurgezerlik ruh hali içerisinde olabileceğimiz kafa karışıklıklarına, yoğun hayallere, belirsizliklere veya dalgınlıklara açık bir gecenin ardından, öğle sonrası saatler hariç, aynı ruh halinde bir gün geçirebilir, kafamızdaki şüpheler, hayaller veya soru işaretleriyle dolaşabiliriz, eğer halsiz olmazsak tabii Bu akşam Merkür Yay burcuna geçiyor daha yüksek idealler peşinde olabiliriz. Yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, ideolojiler, fanatik fikirler, inanç sistemleri sıklıkla karşılaşacağımız konular olabilir 10 Aralık'a kadar. Bu esnada, fikirlerimizi konusunda ısrarcı olmamız ilişkilerde sorun yaratabilir veya fanatik fikirleri olan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Kasım 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla meşgul olabilirsiniz. Geçmişte kalan olaylarla ilgileneceğiniz durumlar içinde olabilirsiniz. Bu durum biraz kafanızı karıştırabilir. Planlarınızdaki değişiklikler yüzünden esnek kalmaya bakın. Neyse ki akşam saatleri daha keyifli ve tatmin edici olabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla bir arada olabilirsiniz.

20 Kasım 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ummadığınız anda başlayacak yeni bir arkadaşlık hayatınıza renk katacak. Kısa zamanda mesafe kazanacağınız gibi fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

20 Kasım 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

20 Kasım 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İfadeniz rahatlıyor, artık plan ve projelerinizi dillendirebilirsiniz. Biraz bencil hareket edeceğiniz bir dönemde olacaksınız. İşlerinizde önemli görüşmeler ve anlaşmalar oluşabilir.

20 Kasım 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize çok daha kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz, kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İletişim hayatınızın temelinde yer alacak, önemli anlaşmalar sözleşmeler imzalayabilirsiniz, iletişim araçları satın alabilirsiniz, yeni bir eğitime başlamak içinde harika bir süreç olacak sizler için.

20 Kasım 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

20 Kasım 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 51" R
Ay
Koç
25° 35' 42" R
Merkür
Koç
20° 38' 07"
Venüs
Boğa
08° 46' 34"
Mars
Koç
04° 35' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 09"
Satürn
Balık
17° 06' 35"
Uranüs
Boğa
22° 42' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 34"
Lilith
Başak
24° 02' 16"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>