Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan son zamanlarda çok fazla kıskanç davranmaya başladı. Bugünde bu tür davranışları ile sizi sinirlendirecek. Fakat bir türlü ona karşı koyamıyorsunuz.

İş yerinizde dayanma gücünüz ve kendinize olan inancınız yaptığınız işleri zamanında bitirmenizi sağlayabilir. Beklediğiniz övgüleri amirlerinizden alacaksınız ve daha motive olacaksınız.

Parasal konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Harcamalarınızı daha akıllıca yapabilmelisiniz. Büyük harcamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tutumsuz bir tavıra yakın olduğunuz görülüyor.

Çok sayıda işi bir arada yapacağınız bir gündesiniz ama dikkatli olmalısınız. Hiç hesapta olmayan gelişmeler ilerlemenizi engelleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınıza belli konularda yeni bir yön verme niyetlerine girebilirsiniz. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişilerce destekleneceksiniz. Çok uğraşarak yerine oturttuğunuz dengeler, birtakım etkilenmelerle yine yerinden kıpırdayabilir. Bugünlerde alacağınız etkilerde, doğru hesaplar yapmanız gerekecek.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay Akrep burcunda hareket ediyor olacak. Ay-Neptün arasındaki pozitif ilişkiler sebebiyle bugün içinize doğan şeyler gerçek olabilir. Rüyalarınız çıkabilir. Saat 11:55'te Güneş Boğa burcuna giriş yapıyor. 21 Mayıs'a kadar çalışma hayatınızda terfi alabilirsiniz. Yönetici pozisyonuna geçebilirsiniz. Yeni teklifler de alabilirsiniz. Sağlığınızın güçlendiği bir dönemde olacaksınız. Bugün Venüs Koç burcuna giriş yapıyor. 15 Mayıs'a kadar çok şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. Muhtemelen bekar Yay burcu kalmayacaktır. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Aşkı doyasıya hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Medikal sorunlardan dolayı çocuğu olmayanlar varsa mutlaka bu süreçte denesinler. Hayırlı bir bebek müjdesi alabilirsiniz. Çocuğunuzu ilgilendiren bir konuyla ilgili de sevinçli haber alabilirsiniz.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle baş başa kalmak istiyorsun!Güneş bugün burç değiştiriyor ve aşk gezegeni Venüs'te ateş burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugün mesaiye kalmış bir Yay burcuysan, çalışmaya pek istekli olmayabilirsin. Biraz dinlenmek, uzaklaşmak, kendinle baş başa kalmak isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, günlerdir haber beklediğin, yeni tanıştığın kişiden alacağın mesajla çok heyecanlanacaksın. Sanatla ilgileniyorsan, bazı fikir ve projelerini hayata geçirmek için önemli fırsatlarla karşılaşabilirsin. Ailenden bir yakınının sosyal anlamda yardımına ihtiyacı olabilir. Para konusunda takındığı tavrı hoş karşılamayacaksın. Üzerindeki gerginliği hafifletecek uğraşılar edinmek isteyebilirsin.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle ve yeni tanıştığınız kişilerle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bu kişilere fikir danışabilirsiniz.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Akrep'te ilerlemekte. Bugün kendi iç dünyanıza daha çok dönebilirsiniz. Sezgilerinizle hareket etmeniz daha kolay olabilir. Kabullenme gerektiren durumlar var.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü hareketleri bir süredir sizi çalıştırmak ve bir şeyler başartmak husunda itiyordu. Hak ettiğinizi hissettiğiniz her şey size ayrıca huzur verecek.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim yolu ile yapacağınız tüm anlaşmalardan bugünlük kaçınmalısınız. Kredi kartlarınız ile yapacağınız harcamalara dikkat. Romantik anlamda güzel gelişmeler sizleri bekliyor. Ummadığınız insanlardan ummadığınız teklifler alabilirsiniz.

20 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu bilinçaltınız çok aktif, odaklanmak önemli. İlişkilerde finansal sebeplerden zorlanıyorsanız bugün kararlar netleşebilir. Öğleden sonra günlük rutinlerde hareketlenme başlıyor.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs 15 Mayıs?a kadar Koç burcuna geçiş yapıyor. Aşk hayatınızda kısa süreli ilişkilere yelken açarsınız. Bu dönemde başlattığınız ilişkiler uzun soluklu olmayabilir. Çocuğunuzun sportif faaliyetlerini yakından takip edeceğiniz bir dönem. Spora başlamak, fit görünmek, diyet yapmak bugünün gündemini oluşturabilir.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

ZATEN tüm ay boyunca olumlu özellikleri ağır basmış olan etkiler, bu hafta içerisinde de farklı bir karakter taşımayacaklar, baskıcı şartlardan daha çok, genişlemeyi teşvik eden durumları doğuracaklardır. Haftanın hemen başında, maddi gelirlerinizi artıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu fırsatlar, eskiye oranla çok daha belirgin olacaklar ve değerlendirmenizi kolaylaştıracaklardır. Ekstra kazanç kapıları açılabilir. Hafta ortasından itibaren ise çevrenizi kollarsanız, önümüzdeki ayı maddi açıdan rahat geçirmenizi sağlayacak karakterdeki maddi nitelikli şansları da değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Geri ödeme koşulları son derece uygun bir banka kredisi, birçok açıdan işinize yarayabilir.

20 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 42" R
Ay
Balık
08° 49' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 36"
Venüs
Boğa
04° 49' 59"
Mars
Koç
02° 07' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 04"
Satürn
Balık
16° 50' 40"
Uranüs
Boğa
22° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 59"
Lilith
Başak
23° 40' 58"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>