Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Arkadaşından Yardım İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, olumsuzlukların son bulmasını sağlamanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. Enerjiniz bugün bir hayli yüksek.

Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeye çalışmalısınız. Sizin açınızdan doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız gerekmekte. Her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Gelir ve gider arasındaki dengesizliği tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorucu bir haftanın ardından bugün yükünüzü hafîfletmelisiniz. Sadece kariyerinizi değil, kazanımlarınızı değerlendirmeniz ve kullanmanızda önemlidir. Yaşamınızı sonsuz ve anlamsız bir döngünün içinde geçirmemek için bazı zincirleri kırmalısınız

20 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, kendinizi daha enerjik ve hırslı hissedebilirsiniz. Yeni hedefler belirlemek ve bu hedeflere odaklanmak için uygun bir gün olabilir. İletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Sevdiklerinizle ilgilenmek, sosyal etkinliklere katılmak ve yeni insanlarla tanışmak keyifli olabilir. Ancak, ani tepkiler vermekten kaçınarak dengeli davranmaya çalışmalısınız. Ufak tefek problemleri abartmadan çözümlemek, bugünün anahtarı olabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yay burcuysan, partnerinle yaşadığın sorunlar karşısında kendini çıkmazda hissedebilirsin. Bu konu hakkında arkadaşından yardım istiyorsun. Arkadaşlarının yönlendirmeleriyle yaşananlara farklı bir açından bakacaksın. Sevgiline haksızlık yaptığını düşünebilirsin.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişime geçtiğiniz kişilere kendinizi en doğru şekilde ifade etmeye çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Kontrol sizin elinizde olduğu sürece sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız. Her şeyin tam da arzu ettiğiniz gibi olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça meşgul ve hareketli olabilirsiniz. Ancak eve ait konular yüzünden zorluklar yaşanabilir.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapı olarak kendinizi aynı anda birkaç şeyle meşgul edebiliyor ve pratik olduğunuzu görmek bazı hem cinsleriniz tarafından kıskanılabilir bir durum haline gelebilir.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için güzel bir gün olacak. Sorumluluklarını yerine getirmede bir sıkıntı yaşamayacaksın. Emek verdiğin her konuda güzel bir sonuç elde edeceksin. İnsanlarla arandaki muhabbet de daha iyi olacak bugün.

20 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün sizi aktif olmaya teşvik ediyor. Bugün sorunları çözme konusunda kendinize güveniyorsunuz ve enerjinizi eve veya ev içi faaliyetlere harcamak olumlu bir odak noktası olabilir. İşle ilgili konular gelişebilir ve özellikle iddialı projelerle uğraşmak veya sağlık hedefleri üzerinde çalışmak ilginizi çekebilir. Bir işi iyi yapmanın verdiği haz ya da önemli detaylara dikkat ettikten sonra başarma duygusu yaşanabilir. Bir aile meselesinde liderlik etme yeteneğine sahipsiniz. İnsanlar size güveniyor! Bu, yalnızca şimdi değil, aynı zamanda ne kadar uzun süre saklarsanız sizin için de zehirli olabilecek kinlerden kurtulmaya çalışmak için harika bir zamandır. Bugünün enerjileri ileri hareketi, değişimi ve özgürleşmeyi davet ederek, olumsuz bir şeyi arkanızda bırakmak için ideal hale getiriyor.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuklarla ilgili bazı projeler gündeme gelecektir. İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanızdır. Bugün sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz ancak sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiden sıkıldığınızı fazla belli ediyorsunuz. Bu nedenle yaşanan tatsızlığı, başka nedenlerde arayıp boş yere enerji harcamayın. Kıskanç ve sadece kendini düşünen bir çalışma arkadaşınız, sizi yanlış bir yola sürmek için çalışıyor, konuşuyor. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık. Düzeldiğini sandığınız bir sağlık sorunu tekrarlayabilir.

20 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 53' 37" R
Ay
İkizler
00° 47' 22" R
Merkür
Koç
22° 43' 10"
Venüs
Boğa
11° 45' 38"
Mars
Koç
06° 26' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 21"
Satürn
Balık
17° 18' 09"
Uranüs
Boğa
22° 51' 02"
Neptün
Balık
29° 09' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 27"
Lilith
Başak
24° 18' 24"
True Node
Koç
15° 17' 27"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>