Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Belirtiler oldukça net. Karşı konulmaz bir aşka doğru hızla ilerliyor gibisiniz. Kendinizi karışık bir duygu yumağı içinde bulabilirsiniz. Hiç hazır olmadığınız bu durum sizi oldukça etkileyecek.

İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için, her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu günlerde yeni bilgiler kazanmak için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz.

Bir yakınınız tamamen sevgi kaynaklı bir sorumluluk duygusuyla sizi destekliyor. Para konularında kalıcı bir ferahlama şimdilik söz konusu değil, ama günlük yaşamınızı bir süre sorunsuz götüreceksiniz.

Tanışmadığınız yeni sorunlarla ilk kez karşılaşabilirsiniz. Sürpriz gelişmelere karşı çok ilgili yaklaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dolaylı tanışmalarda karşılıklı etkilenişimler söz konusu. Bugünler arkadaşlık ilişkileri bakımından farklı zenginlikler yaratabilir. Değişik zamanlarda fasılalı olarak ele aldığınız bir konuyu yeniden gündeme getireceksiniz. Kendinizi yeterince değerlendiremediğinizi düşündüğünüz ortamlarda oluşturacağınız daha yoğun ilişkiler, size yeni açılımlar sunabilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 02:16 Ay-Güneş görünümü, güne merhaba derken kendinizden emin bir şekilde işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Maddi ve manevi anlamda ayaklarınızı yere sağlam basacak şekilde kararlar alabilirsiniz. Elinizdeki işleri kolaylıkla bitirmenizi sağlayan moral gücünüz etrafınızdaki kişilerle olan ilişkinizi de düzenleyicidir. Saat 08:12 Ay-Merkür görünümü, huzur, emniyet ve güven olgularını önemsemenin işaretçisidir. Ancak bardağın dolu tarafını görmeyi de biliriz. Hani her şey o kadar da olumsuz değildir. Saat 10:14 Ay-Satürn görünümü, huzur, emniyet ve güven duygusu verir. Parasal sorunları aşabilmek adına çıkış yolları bulmanızda yardımcıdır. Saat 21:42 Venüs-Neptün kavuşumu, sizin en özel ve en mahrem olarak gördüğünüz tüm meseleleri büyük bir olgunlukla, biraz da manevi açıdan ele alarak, hoşgörülü bir şekilde devre dışı bırakabilmenizi sağlar. Özellikle ilişki meselelerinde bu fazlasıyla öne çıkar. Kişi affetmeye hazırdır. Tabii ki ben gerçekçi düşünmeyi de ihmal etmeden bunu yapmanızı tavsiye ederim. Saat 22:19 Ay-Neptün görünümü, kendimizi güvende hissetme arzumuzu işaret ediyor. İnsan mutlu ve huzurlu bir yuvanın özlemini yüreğinin derinliklerinde hissetmek istiyor. Saat 22:23 Ay-Venüs görünüm etkisinde ihtiyaçlarınızı alırken lütfen etiketlere, kullanım belgesi olup olmadığına, son kullanma tarihine dikkat edelim. Saat 23:23 Merkür-Satürn görünüm etkisinde, hesabımızı iyi bilelim. Kime ne vereceğimize, ne alacağımıza dikkat edelim. İhtiyaçlarımızı bütçemize göre dizayn edelim. Kiralama, satın alma gibi konular gündem maddemizde yer alabilir. Uzun vadeli düşüneceğiz. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kendimize göre günümüzü planlamak, yaşamak isteriz. İç huzurumuz, güven duygumuz buna bağlıdır. Fakat mecburiyetler, sağlık sorunları veya işlerimizin yoğunluğu nedeniyle zorlanabiliriz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde çıkan anlaşmazlıklara karşı, adaletli kişiliğinle ortamdaki gerginliğin son bulmasında ön ayak oluyorsun.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer yaşantınızda ihmal ettiğiniz ya da geçmişte konuşulmuş yarım kalan bir projenin tekrar gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Şimdi kendinizi eskisinden daha zinde hissediyor ve bu projeye daha yapılabilir bir gözle bakıyorsunuz. Zaman bu noktada bütün şartları yerli yerinde oluşturmuşken siz de elinizden geleni yapmalı ve projeye gereken katkıyı vermelisiniz. Kariyerde ki bu performansınız göz dolduran nitelikte olacaktır.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlık konularına eğilmek ve beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmek için güzel bir gündesiniz. Çalışma ortamınızda yeni ve beklenmedik koşullar oluşturabilecek etkiler altındasınız. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili bazı kriz çıkaran konular gündeme gelebilir. Bugün oluşacak durumlar sebebiyle yolunuz hastaneye düşebilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün seyahatlerinizde iptaller beklediğiniz bir ödemenin gerçekleşmemesi canınızı sıkabilir. Bu durum arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalara ve gereksiz yere kalp kırmanıza neden olabilir dikkatli olun. Özel yaşamınızda ise eşinizle iletişime önem verdiğiniz halde sizi anlamamasına tahammül etmeniz oldukça güçtür. Bekar Yay lar sizlerde katılacağınız bir davette tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışma ortamınızı, gündelik yaşamınızı toparlamanız gerekecek. Size destek olan kişiler sayesinde ayağa kalkmakta zorlanmayabilirsiniz ancak ilişkilerde aldanmamaya, yanılmamaya özen göstermeniz gerekiyor.

21 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ortamlarınızda oldukça keyifli etkiler altında olacaksınız. Maddi konularda dikkatli bir şekilde yol alacaksınız. Aile büyükleriniz için feda fedakâr yapınızı devreye sokabilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün'ün kavuşumu size evinizi yeniden dekore ettirir. Uzaktan yatıya gelen akrabalarınızla keyifli bir vakit geçirirsiniz. Aile iç diyalogla sevgi dolu ve empati kokar. Çocuklarınızla ortak sanat performanslarına katılabilirsiniz. Ev almak ve satmak için de uygun bir dönem. Hayalinizdeki evi bulabilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizle iletişime geçmek için büyük bir ihtiyaç hissetmeye başlayabilirsiniz. Paylaşmak istediğiniz önemli konular veya problemleriniz olmasa da, sadece iletişime geçmiş olmak bile hem sizi, hem konuştuğunuz kişileri mutlu edebilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 40' 23"
Ay
Kova
12° 57' 33"
Merkür
Koç
17° 26' 15"
Venüs
Boğa
02° 34' 59"
Mars
Koç
00° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 26"
Satürn
Balık
16° 41' 16"
Uranüs
Boğa
22° 25' 14"
Neptün
Balık
28° 56' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 52"
Lilith
Başak
23° 28' 49"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>