Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Endişeleriniz boşuna olabilir. Aşkınız belki de böylece daha diri kalıyor. Ayrılık yaşadığınız kadar da sevgilinize kavuşmanın heyecanını yaşıyorsunuz. Ayrı kalışlar ilişkinizi daha sağlamlaştırıyor.

Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşınyaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşüneceksiniz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz.

Bir zaman önce yaptığınız harcamanın ne kadar gereksiz olduğunu şimdi anlıyorsunuz. Bazı harcamalarınız lüzumsuzluğu konusunda aldığınız uyarılara tepkimeci davranmamalısınız.

Biraz daha tempolu çalışmanız gerekebilir. Bu hafta tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanınız olmadığını biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünüyorsunuz. Zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız. Sevecen, vefalı olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Öğlen saatlerinde bir yolcunuzu uğurlayacaksınız. Bu kısa ayrılık, size aylarca uzunlukta gelebilir. Çünkü yolcunuz hayatınızda çok özel yeri olan biri.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftamız Başak burcunda ilerleyen Ay etkisinde başlıyor. Saat 13:26 da  Ay-Merkür görünümü gerçekleşiyor. Bu enerji bize,  girişimci düşünmenin, taktik geliştirmenin,  becerilerimizi öne sürmenin faydalı olacağını söylüyor. Fırsatların kaçmaması için sistemli çalışmalısınız. Bazı durumlar sizi çelişkide bırakabilir. Ancak kariyer hedefleyen kişi akıllı seçimlerde bulunmalı ve yanlışa adım atmamak için etraflıca düşünmelidir diyerek bize uyarıda bulunuyor. Ayrıca ilişki anlamında bizi uyarıyor. Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlık etkisi, içinize sinmeyen veya ters giden bazı meselelerde hemen tepki vermek yerine, konuşmanın daha doğru olacağını gösteriyor. Ne kimseye bağımlı olup hakkımızı yemelerine izin verelim  ne de gergin davranıp yanlış işlere kalkışalım. Saat 16:46  Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, sizi başka diyarlara, başka yollara, güzelliklere, başarılara, yeni hedeflere, yeniliklere, olumlu yöndeki değişimlere çağırıyor. Çağırmakla kalmayıp, önünüze fırsatlar çıkarıyor, hevesli kılıyor, cesaretlendiriyor, hadi artık önünde bir hayat var ne duruyorsun diyor. Bu bir değişim startı. Siz ne istediğinizi biliyorsanız, evet ben bu yolda kararlıyım diyorsanız o zaman yaşanan bu gelişmelere gönülden kucak açmaya hazır olunuz. Eskinin tozlu sayfalarına bakıp durmak yerine, şimdi hayat hikayenizin baş kahramanı olarak yeni bir sayfadan yaşama bakmaya hazır olunuz. Öğrenin, deneyimleyin ve bundan asla çekinmeyin. Değişimi göze alanlar, yeniliklere kucak açarlar. Gerçek özgürlük insanın kendisi olabilmektir. Birilerine göre değil, kendine göre bir yön belirlemesidir. Bu görünümü bir start gibi düşünelim. O bugün, yarın bir haber, bir gelişim, bir destekle ilerlemenize öncülük edecektir. Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjiniz yükseliyor. Bulunduğunuz ortamlarda cazibe rüzgarları estireceksiniz. Sürprizlere hazır olmalısınız. Aşk duygunuzun yoğun olması, sizi olumsuz bir aşka sürükleyebilir. Gücü sevdiğiniz için, aşkı da güç çevrelerinde arıyorsunuz. Sosyal adalet duygularınızın atağa kalkmasıyla grup toplantılarınızda haksızlıkları yerici konuşmalar yapabilirsiniz

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşmak veya aşk hayatınıza ya da sevgi temalı ilişkilerinize zaman ayırmak için uygun bir gün olabilir. Dolayısıyla diğerlerinin ne yaptığına ya da nasıl yaptığına odaklanmak yerine bu tür işlere zaman ayırmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Haftanın ilk yarısına, kafa karışıklıkları, yanıltıcı kişiler, konsantrasyon problemleri, yanılma ihtimali, unutkanlıklar ya da dalgınlıklar damga vurabilir. Belli imzalar atmadan önce her şeyin net olarak belirtilip belirtilmediğinden emin olmakta, aldatıcı kişilere karşı tedbir almakta fayda vardır. Unutulan eşyalar, karıştırılan yollar, dikkat eksikliğine bağlı hatalar, sanıldığı gibi olmayan kişiler, olaylar ya da kararsızlıklar söz konusu olabilir. Hayallerimize uyum sağlamayan fikirler veya açıklamalar da gündemde bu hafta, ama genelde yenilikler ve olumlu gelişmeler var hayatlarımızda. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda iletişimden kaynaklı yoğunluk yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden aldığınız bilgiler uğraştığınız konularda işinize yarayabilir. Çevrenizde yaşanan değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik engellere takılabilirsiniz. Bazı konularda yenilik arayışında olabilirsiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AKILLI olduğunuz bir gerçek fakat önsezileriniz sizi yanıltabilir. Karmakarışık düşünceler içinde bocalayacağınız bir gün olabilir.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda güçlü insanlardan destek bulabilir, varolan işlerinizi keyifle tamamlayabilir, evinizi düzenleyebilir, parasal durumunuzla ilgili konularda şans elde edebilir ve ilişkilerinizde keyifli paylaşımlarda bulunarak, mutlu bir gün geçirebilirsiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftayaalanlarınıza kanalize olarak başlıyorsunuz. Partnerinizle fikirleriniz örtüşmeyebilir. Dış ortamlardan alacağınız güzel etkilerle, kreatif işlerinizde istediğiniz şansı yakalayabilirsiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı ile iglili konular, ticaret, yabancılarla yapılacak işlerde, hukuksal konularda  sorunlar ve krizler söz konusu olabilir. Bu konular sinir sisteminizin yıpranmasına neden olabilir. Sağlığınıza da bu birkaç gün dikkat etmenizde yarar var, başılıklık sisteminiz zayıf düşebilir ve hastalıklara kolayca yakalanabilirsiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>