Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden ve ilişkinizden tam olarak ne bekliyorsunuz bunu belirlemeniz gerekir. Bu yüzden çeşitli sorunlar yaşayabiliyorsunuz ve çıkış yolu bulamıyorsunuz.

İşyerinizde disiplinli ve dikkatli çalışma tarzınız ile hemen göze çarpıyorsunuz ve çevrenizdeki insanlardan takdir topluyorsunuz.

Parayı seviyorsunuz fakat harcamalarınıza bazen hakim olamıyorsunuz ve bu konuda aşırıya kaçıyorsunuz. Biraz daha dikkatli olmalısınız.

Duygusal anlamda hassaslığınız bugünde devam ediyor ancak bir süredir beklediğiniz gelişmeler bugün başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde rahat hissedebileceğiniz ve kişisel konulara ağırlık vermek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kendinize zaman ayırmak, hobilerinizle uğraşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla zaman geçirmek isteyeceksiniz. Ailenizden birisinin sağlığıyla ilgili alacağınız bir haber sizi üzecek.

23 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar gününe,  saat 04:30 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde adım atacağız. Bir yanıyla özgür olmak isteğimiz yoğun. Bu özgürlüğü işimizle alakalı konularda da düşüneceğiz. Gelişim, büyüme ve zenginleşmeyi sağlayan projelere, işlere yöneleceğiz. Bu konular üzerinde düşüneceğiz. 23 Ağustos saat 13:37-23 Eylül saat 11:20 tarihleri arasında, Başak burcunda seyredecek Güneş,hayatınızla ilgili konular üzerinde titiz düşünmenin, sıkı çalışmanın, araştırmacı ve organize bir şekilde hareket etmenin son derece önemli olduğu zaman dilimidir. Ayrıca yüksek eğitim, inanç, akademik ihtisas, gelişim, büyüme ve verimlilik anlamında kıymet taşır. Siz artık becerilerinizihayatında göstermek istiyorsanız, ustalaşmak ve toplum içindeki yerinizi belirlemekten yana iseniz, ben derim ki artık dağınıklığı bırakıp bol bol çalışın. Birilerine hizmet etmeniz mi gerekiyor, bundan gocunmayın. Çok fazla çaba sarf etmeniz mi gerekiyor, bunu geleceğinizi düşünerek yapın. İş ortamında gayret gösterin. Saat 16:08 Ay-Neptün görünümü, başkalarının düş kırıklığına uğratmak istemediğiniz için, sizi rahatsız eden konuları dile getirmekten yanasınız. Çünkü bunları içinizde tuttuğunuz sürece üzüleceğinizin farkındasınız. Hayatın anlamını keşfetmek istiyorsunuz. İdeallerinizi ancak bu şekilde gerçekleştireceğini düşünebilirsiniz. Ancak gerçekten özgür müsünüz? Bazı şeylere dur diyebilir misiniz bunları tekrar düşünmekte fayda var. Saat 17:37 Ay-Mars olumlu görünümü, yenilik hevesinizin bir hayli yüksek olduğunu gösteriyor. Burcunuzda ilerlemekte olan Ay, sizi pozitif yönde destekleyicidir. Hem çevrenizdeki insanlarla hem de bulunduğunuz ortamda kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Düşündüklerinizi uygulayabilirsiniz.  Problemleri dert etmezsiniz. Çünkü çözebileceğinize dair inancınız vardır.   Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

23 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün parasal gereksinmelerinizi karşılayacak yeni alanlar keşfetmek isteyebilirsiniz. Duygusallığın size prestij kaybettireceğini düşünerek, olayları fazla abartmadan geçiştirmek tarzınız olabilir. Sistemli hareket etmenin avantajını akşam saatlerinde göreceksiniz. Yakın dostlarınızdan alacağınız haberler sizi sevindirecektir.

23 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir. Bazı yeteneklerinizi abartmanız çevrenizin sizi yadırgamasına neden olabilir. Kelimelerinizi dikkatli kullanmalı ve günü sevdiğiniz şeylerle ilgilenerek geçirmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken daha aktif ve kişisel alanda girişimcisiniz. Ailenizle ilgili konularla aktif şekilde ilgilenebilirsiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda son derece hesaplı hareket edin. Bu arada yakınlarınızdan göreceğiniz ilgi size ilaç gibi gelecek ve motivasyonunuza tavan yaptıracak.

23 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzaktaki akrabalarınızla veya büyüklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bugün, sorumluluklarınızdan kaçmayın. Özellikle tehlikeli yerlerden ve ortamlardan kaçınmanız gerekebilir. Seyahat halindeyseniz ya da tatildeyseniz yine çok dikkatli olmalısınız.

23 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem sağlık anlamında hem de ailevi ilişkiler konuları stres seviyesinizi zorlayabilir. Bu aralar elinizi atacağınız tüm işler yarım yamalak kalabilir, sağlık anlamında güçlü hissetmeyebilir, tüm kişisel girişimleriniz engellenebilir, hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bu aralar yeni başlangıçlar yapmak için hiç uygun bir hafta değil

23 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

23 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 42' 03" R
Ay
Balık
12° 37' 51"
Merkür
Koç
18° 34' 09"
Venüs
Boğa
05° 09' 29"
Mars
Koç
02° 19' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 47"
Satürn
Balık
16° 52' 00"
Uranüs
Boğa
22° 32' 27"
Neptün
Balık
29° 00' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 52"
Lilith
Başak
23° 42' 44"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>