Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikteliğinizin canlı olmasını iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz.

İş hayatınızda bir geçimsizliğiniz var, sizinyaşamı dışındaki huzurunuzu da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli ama daha medeni bir ilişki kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu ilişkiye bu şekilde katlanmak zorunda kalacaksınız.

Geleceğinden emin bir şekilde beklediğiniz bir para var. Onun dışında en küçük hesapları bile ciddiye alarak yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler olacak.

İş Dünyanızda sizi üzen kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak durumunda kalacak. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar yapacağınız geziler ya da işle ilgili seyahatler yolunuzu açabilir. Kariyerinizde sizi nelerin beklediğini daha net görebilirsiniz. Yaratıcı ruhunuz harekete geçiyor Sevgili Yay'lar. Aşk hayatınızda da olumlu etkiler altındasınız. Yeni flörtler ve randevular iyi hissettirebilir.

23 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 11:51 itibariyle bir kez daha gerçekleşecek Merkür-Pluto olumlu görünümü, işinize  eğilmeniz halinde gayet verimli ve başarılı sonuçlar almanızı sağlayabilir. Bilginizi aktarmak, konuşmak, yazmak, öğretmek yoluyla insanlara kendinizi olumlu şekilde ifade edebilirsiniz. Endişe, sinirlilik, havailikten uzak durmanız halinde kendinizi kabul ettirebilirsiniz. Önemli olan iyi bir gözlemde bulunmak. Merkür bu konuda yardımcınızdır. Hedefinize bir odaklandığınızda emin olunuz ki, başarısız olmanız, kazançlı çıkmanız mümkün değil. Arzulayın ve ele geçirin. Saat 12:56 itibariyle Yengeç burcunda sondördün oluşacak. Siz etrafınızdaki kişilerle gerek ilişki gerekveya bir çok konuda bağlantıya geçerek işbirliğinde bulunmaya gayret ediyorsunuz.  Çünkü başkalarının sizi onaylaması, takdir etmesi çok önemlidir. Herkesi ayrı ayrı idare etmeye çalışırsınız. Tabii ki bu, epeyce yorucudur. Görüşmeniz varsa, karşınızdaki kişinin istediği gibi konuşmaya çalışırsınız. Sevgilinizle aranız bozulmasın istemezsiniz. Arkadaşlarınıza her türlü desteği verirsiniz. Girişimlerde bulunarak, kendinizi garanti altına almaya çalışırsınız. Fakat nedense aradığınız desteği, ilgiyi, yardımı görmeniz mümkün olmaz. İşte bu durum sizi bir hayli rahatsız eder. Bu yüzden de bir hayli sıkılırsınız. Ancak bugün ne kendinizden fazla ödün veriniz ne de karşılık göremediğinizde hayata küsmeyiniz. 23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkilerin gizlilik üzerine kurulduğu ve mahremiyetin bir hayli önemsendiği, paylaşımın ve uyumun göz ardı edilebileceği süreçtir. Genelde ilişkide veyahayatında olsun bir şeyden emin olmak isteriz. Tamam, belki her şeyin garanti altına alınması kolay değildir. Ancak tedbirden yana olmak da yararlıdır. Bu geçişi yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, gerek ilişkide gerekse hayatın genelinde bir güven arayışı söz konusu. Ciddiyetle bunun üzerinde duracağız. Karşımızdaki kişinin bir açığı varsa, pek sabırlı davranmayacağız. Dürüstlük bizim için kıymetli. Fakat şunu da belirteyim. Siz de kendinizi şöyle bir gözden geçiriniz. İş, ilişki, maddi konularda hakikaten tutarlı, dengeli davranıyor musunuz. Çünkü Venüs-Akrep geçişleri bir yüzleşme ve eskiyi geride bırakıp, yeniye yer açma vaktidir. Bunu yapanlar kazançlı çıkar, şüphelerinden arınır, ferahlar. Umduğunuzdan daha güzel bir güne uyanmanız dileğimle,

23 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gizli duygularının sizi esir etmesine izin vermemelisiniz. Bugün, araştırdığınız konularda, elde edeceğiniz bilgileri hiç kimseyle paylaşmamaya dikkat etmeli düşünceleriniz deki gizliliğin size sağlayacağı yararları düşünmeli ve olayları derinlemesine incelemelisiniz. Fiziksel özellikleriniz konusunda yenilenmeye ihtiyacınız var.

23 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş başarısızlıklarınız bazı alanlarda kendinize olan güveninizin sarsılmasına neden olabilir. Eviniz veya ailenizle ilgili gizli konuların ortaya çıkması sizi derinden sarssa da, dışarıdan hiç sarsılmamış imajı vermekte zorlanmıyorsunuz. Krizlerle başa çıkabilecek güçtesiniz ve asıl önemli olan şeyleri ön plana almayı başaracaksınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürpirizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Duygusal çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız.

23 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yanıltıcı durumlara dikkat edin. Aldatıcı kişilerden uzak durmalısınız. Hırsızlık, dolandırıcılık türünde olaylara karşı tedbirli olunması gereken günlerdesiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakârlıklar görülebilir. Bu 3 haftalık dönemde tutkularınızla hareket edebilir ve gizli saklı işlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derdi olanların derdine koşabileceğiniz, sıkıntılara anlayış ve hoşgörü ile yaklaşabileceğiniz, küçük sürprizlerle sosyal hayatınızdaki insanları neşelendirebileceğiniz bir gündesiniz.Krizleri aşma yetisine sahipsiniz. Özellikle ortağınızın veya sevgilinizin maddi manevi desteğini karşılayabileceğiniz ve çok olumlu aşamalar kaydedebileceğiniz bir gündesiniz. Maddi ve manevi alışveriş dengenizi belirleyebileceğiniz ve bu konular üzerinde düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Bir ay boyunca arkadaşlarınız ve toplumsal meseleleriniz odağınız olacaktır.

23 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

23 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 14" R
Ay
Balık
07° 13' 59"
Merkür
Koç
18° 20' 40"
Venüs
Boğa
04° 41' 46"
Mars
Koç
02° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 31"
Satürn
Balık
16° 50' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 37"
Lilith
Başak
23° 40' 14"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>