Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şey yolunda görünmesine karşın, sizin içinizi kemiren bir şüpheniz var. Bunu onunla paylaşmak istemiyorsunuz ama bu şüpheyle huzurlu olabilmeniz de zor. Önümüzdeki günlerde konuşmayı deneyebilirsiniz.

Sizinle ilgili bir haberi en son siz duyacaksınız. Sizi şaşırttığı kadar sevindiren de bir haber olacak bu. Sevindiğiniz için, neden size söylenmediğiyle ilgili sitemlerinizi dile getirmeyeceksiniz.

İş hayatınızdaki yeni gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayabilir ama fazla bir bolluk gözükmüyor.

Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız. Bazı tartışmaların sonu, daha başından belli oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sorumluluklarınızla ağırlık vermelisiniz. Böylece kafanızı uzun süredir kurcalayan ayrıntılardan kurtulacaksınız. Sosyal hayatınızdaki hareketlenmeler bazı konularda kendinizle barıştığınızı gösteriyor. İnandığınız konulardaki ısrarcılığınız, bugün beklenmedik tepkiler getirebilir. Zorlama ilişkilerden kaçınmalısınız.

23 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 04:44 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki zorlu görünüm, kişinin ne olursa olsun dilediği gibi yaşama arzusunun bir kez daha altını çiziyor. Para konularında baskı altında kalan, sabırlı olmaya zorlanan birey, ister istemez gerginleşebilir. Saat 06:24-20:17 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Boşluk süresince, yaptığınız işleri dikkatli bir şekilde gözden geçirmeniz iyi olacaktır. Parasal veile alakalı konularda ve duygusal meselelerde mantıklı hareket etmemiz faydalıdır. Saat 20:17 itibariyle iletişimde güçleniyorsunuz. Arzu ettiğiniz konularda liderliğinizi ilan edebilirsiniz. Ay- Kova burcu seyir etkinliğinde, kafanızın içinde yer alan planlarınızı hayata geçirirken süslü kelimeler kullanabilir, karşınızdaki insanları, istekleriniz doğrultusunda yönlendirebilirsiniz. Aşk konusunda özellikle karşı cins üzerinde etkili olabilir ve dilediğiniz kişiyi cezp edersiniz. Kendinizle çatışmadan, yüreğinizin git dediği yere kolayca ulaşabilirsiniz. Maddi konularda geçmişe ait olan sorunları tekrar ele almak için uygun etkiler altındasınız. Günümüz sevgiye, mutluluğa, huzura işaret gelişmelerle geçsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

23 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Prosedür gerektiren işlerinde aksamalar yaşayabilirsin. Sosyal medyada gördüğün bir fotoğraf canını sıkabilir.

23 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sınırlarınızı çizmenizin zamanı geldi. İlişkilerde alacağınız sorumluluklar sizi yormuş olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

23 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde parasal konularda bazı çözülmeler olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Ticari işlerden beklediğiniz sonuçları bugün alamayabilirsiniz. Yapılacak sözleşmeleri iyi değerlendirmenizde fayda var. İlerleyen saatlerde gündeminiz hareketlenebilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz.

23 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmamalısınız.

23 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

23 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatla ilgili sorumluluklarınız önemli fırsatları ve kalıcı işleri karşınıza getirebilir. Satış, reklam ve bilgisayar işlerinizde hayat sizi destekliyor. Parasal işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz.

23 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bütün gün ağır enerjiler deneyimleyebileceğiniz bir Ay boşluğu ile yaşamak zorundasınız. İnternette gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz.Herhangi bir internet alışverişine girişmeden önce ödeme koşullarını ve bütçenize uygunluğunu denetlemelisiniz. Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden iletişimle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır. Sosyal medya bilhassa gecenin temasını oluşturabilir. Bilgiye ulaşma konusunda hem özel hem de mesleki alanınızda sorunlar yaşıyor olabilirsiniz.

23 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatın hareketinin, iç dünyanıza huzur ve dinginlik vermesi mümkündür. Kalablıkların arasına karışmasanız bile, yakın çevrenizin sorunlarla ilgili olarak vereceği destek, kendinizi yalnız hisetmenizi engelleyecek ve cesaret verecektir.

23 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 04' 28" R
Ay
Balık
18° 12' 27"
Merkür
Koç
18° 48' 34"
Venüs
Boğa
05° 37' 58"
Mars
Koç
02° 37' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 12"
Satürn
Balık
16° 53' 57"
Uranüs
Boğa
22° 33' 46"
Neptün
Balık
29° 01' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 09"
Lilith
Başak
23° 45' 17"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:15

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>