Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızdaki gelişmeler çok olumlu olacak. Sevgilinizden beklemediğiniz bir ilgi ile karşılaşacaksınız. Onun etkisi ile daha uzlaşmacı davranacaksınız

İyi niyetli davranışlarınızla etrafınızdaki insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz. Sizinleyapanlar aldıkları sonuçlardan çok memnunlar. yalnız resmi işlerde biraz daha titiz olmalısınız.

Bugün para konularında kendinizi uzaklaştırmak isteği içinde olacaksınız. Ödemelerinizi yaptınız ve bir müddet maddi konularında kendinizi rahat hissedebileceksiniz.

Gönül işlerinizde daha ciddi istekler içerisindesiniz. Romantik beraberliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz için bir gelecek hayal ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun bir çalışma temposu içindesiniz. Ev içi yeni düzenlemeler tasarlıyor bir yandan da günlük işlerinizi yoluna koymaya çalışıyorsunuz. Alacağınız bazı haberler yüzünden duygularınızı denetim altına almakta zorlanacaksınız. Bazı endişelerinizi aile büyüklerinize yansıtacaksınız ve onların ilgisiz tavırlarını da yanlış yorumlayacaksınız. Bu da sizde gerilim yaratacak.

24 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Parçalı Güneş Tutulmasının yansımalarıyla Cuma gününe adım atıyoruz. Bu tutulmanın anlam ve önemini, tüm görünümleriyle ele alarak sizlere izah edeceğim. Saat 00:11 Ay-Venüs kavuşumu bu Tutulmanın özellikle gizli ilişki, arzular, tutkular anlamında etkili olduğunu gösteriyor. Fiziksel ve ruhsal anlamda kenetleneceğiniz bir aşk istiyorsunuz. Sahip olamadığınızda, elde edemediğinizde, elde olmayan engellerle karşılaştığınızda bunu kabul etmenizin mümkün olmadığını görüyoruz. Saat 00:57 Akrep burcunda oluşacak Parçalı Güneş Tutulması fiziksel ve psikolojik anlamda sizi baskı altına alan ve sizin de üzerinde nicedir düşündüğünüz meselelerin artık geride kalacağını gösteriyor. Bu geride kalma durumu bir bitişin, sonlanışın, ayrılığın işaretçisi olabilir. 9 Kasım tarihi sonrası bunlar netleşmeye başlar. 11 Kasım sonrası mali konularda çok güçlü kararlar vererek, yeni bir adım atabilirsiniz. Tutulma bir yanıyla zorlarken diğer yanıyla bir kapı açıyor size. Saat 09:28 Ay-Neptün olumlu görünümü, bu tutulmanın iş-aile-duygusal konularda etkili olacağını gösteriyor. Hesapta olmayan bir problem, hassasiyet yaratabilir. Başkalarına destek vermemiz ve anlayışlı olmamız gerekir. İnancımız burada çok önemlidir. Saplantılı, olumsuz düşünmemeliyiz. Hayat düz bir çizgi değildir. Bazen yaşanılan zorluklar en başta yorucu gelse de, aslında insanı güçlendiricidir. İşte bu tutulma, sizi bilge kılıyor, başkalarına şifa olmanızı sağlıyor. Saat 21:15 Ay-Pluto olumlu görünümü, bu tutulmanın  işlerinizi yerli yerine koyabilmek için güçlü bir desteğe ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Para bunların başında gelebilir. Birikmiş borçlarınızı temizlemek için, rahatlamak için var gücünüzle mücadelenizde size destek oluyor. Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,

24 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars burcunuzda ilerliyor ve sosyal ilişkilerinize renklilik ve farklılık getiriyor. Bugün, yalnızlıktan hoşlanmayacak ve bir çok arkadaşınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacak konuşmalar yapabilirsiniz. . Kendinizi ispat etme konusunda ilişkilerinizi ustaca kullanıyorsunuz.

24 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi refah ve mutluluğunuzu düşünmeniz veya sağlığınıza odaklanmanız gereken günlerdesiniz. Tüm bu işlerle uğraşırken, en azından bu sefer, diğerlerine istemeden rahatsızlık verme olasılığınız bulunmuyor. Tüm burçlar için gün geneli: Gece yarısı itibariyle Akrep burcunda meydana gelen parçalı güneş tutulması ve yeni ay, özellikle Akrep burcunun ilk 6 günü doğanları(aynı şeyleri ülkemiz açısından da değerlendirmeye almalıyız. Ne de olsa tutulma ve yeni ay, ülkemizin güneşinin tam derecesinde olmasa bile yakın derecesinde gerçekleşiyor) başta olmak üzere, hepimizi harekete geçmeye ve yenilenmeye zorlayabilir. Aslında tutulmalar önemli krizler, doğada hareketlilik ve değişim dönüşüm anlamına gelmesine rağmen, bu tutulma ve yeni ay daha olumlu etkileri de devreye sokabilir. Ortaya çıkan bilgiler ve haberler gelişimi destekleyebileceği gibi Venüs'ün olumlu açısı ilişkilerin beslenmesi ve birbirine kenetlenme açısından önem taşıyor. Olumlu etkileşimler özellikle ilişkilerde dürüstlüğü körükleyebilir. Aşk hayatını veya sevgi temalı ilişkileri ilgilendiren konularda itirafları gündeme getirebilir. Ancak, Neptün'ün olumlu katkısı nedeniyle, aşırı iyimserlik ve yüksek sevgi ortaya çıkartan açılar, belirsizliklere rağmen harekete geçmeyi körüklerken, gizli kapaklı işleri perdeleyebilir. Aşırı iyimser bakış ön plana çıkabilir ve yanlış adımlar atılabilir. EN ÖNEMLİ KISIM: Yarım kalmış ya da ucu açık bırakılmış mevzular tamamlanıyor ve yeni bir sayfa açılıyor. Ancak, geçmişe bağlı hareket etmeli ve bir süre önce meydana gelmiş olayları hatırlamalıyız. Bu durumda gayretlerimizin sonuçlarını almaya başladığımızı ve çalışmalarımızdaki yaratıcılığı ya da zekayı görebiliriz. Bu esnada, hangi konularda bazı tohumlar atıyor ya da temeller hazırlıyorsak, önümüzdeki günlerin ya da ayların bu zemin üzerinde şekil alacağını hatırlamamızda fayda var. Yani dikkatli ilerleyene olumlu, acele veya plansız giden için olumsuz bir tutulma. Ne diyelim; herşeyin hayırlısı gelsin…

24 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Rekabet ve mücadele temaları öne çıkıyor. Gizli konular ve gizli rakiplerle ilgili dikkatli olmanızda fayda var. İşe dair konularda tedbiri elden bırakmayın. Öte yandan duygusal açıdan yorucu ama yenileyici süreçler içine girebilirsiniz. Üstünüzde bir yük olarak taşıdığınız bazı duygulardan kurtulma fırsatı yakalayabilirsiniz.

24 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Aşk hayatınızda hiç hesaba katmadığınız problemler yaşamanız olası görünüyor. Partneriniz size aklınıza gelmeyecek cümleler söyleyerek kalbinizi kırabilir. Sakin tutumunuzu korumalısınız. PARA: İş yerinizdeki kişilere karşı cimri olmanız gerekiyor. Bugünlerde başkalarına borç para verirseniz maddi sıkıntı çekmeniz muhtemel. SAĞLIK: Kendinizi soğuktan iyi koruyamadığınız gibi tansiyonunuzu da koruyamıyorsunuz.

24 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emir vermekten hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

24 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 06" R
Ay
Başak
16° 17' 22"
Merkür
Boğa
01° 59' 16"
Venüs
Boğa
21° 54' 17"
Mars
Koç
12° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 54' 12"
Uranüs
Boğa
23° 19' 45"
Neptün
Balık
29° 22' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 16"
Lilith
Başak
25° 13' 15"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>