Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle çok ilgilenen birisinin sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size ne kadar itici geldiğinin farkında değil.

Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi görünüyor. Belli ki, mevcut koşullarınızla hiçbir şeyi düzeltemeyeceksiniz. İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor.

Bugünlerde harcama yapacak durumda değilsiniz. Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükecek. Ama hepsinin karşılığını umduğunuz şekilde alacaksınız.

Cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz. Ama şu son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteklerinizi kabul ettirebilmek için güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi çok iyi ifade edebileceksiniz ve yaratıcı zekanızı çok iyi kullanabileceksiniz. Zihinsel yeteneklerinizi son derece olumlu bir şekilde kullanabileceksiniz ve güzel bazı iletişimlere girebilirsiniz. Sizin için yeni olabilecek gündelik deneyimler yaşayabilirsiniz. Sizi heyecanlandıracak küçük olaylar yaşayabilirsiniz veya küçük seyahatlere çıkabilirsiniz.

19 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 02:08 itibariyle etkisini hissedeceğimiz, Ay-Başak burcu geçişinde, mantık yönümüz öne çıkıyor. Bizi  duygularımızın yönetmesine izin vermeyeceğiz. Günlük aktivitemizde etrafımızdaki insanlar dahil olmak üzere aşina olduğumuz kişilerin de hafiften bizi eleştirdiklerine şahit olabiliriz. Bunlar ister geri planda yapılsın isterse direkt olarak bize söylensin fark etmez, canımızı sıkabilir. Saat 12:15 Ay-Neptün karşıtlığında ters giden durumlarla uğraşmak istemezsiniz. Detaylar, sorumluluklar sizi yorduğu için, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşma ihtiyacı duyarsınız. Saat 14:11 Jüpiter-Kuzey düğüm olumlu görünümü, güçlü ortaklıkların işaretçisidir. Kişinin artık sıradan işlerle vakit kaybetmek yerine, kazandırıcı, geliştirici olana yönelmesinde kuvvettir. Bu enerji, büyük bir grup, ekip, topluluk içinde yer alarak yükselmenizi sağlar. Sizi kitlelere tanıtır. Projelerinizin beğenilmesini sağlar. İnsanların dikkatini çekmeniz kolaylaşır. Geleceğe dönük umutlarınız yükselir. Medya dünyasında, kişisel gelişim ve uzmanlık alanınızda, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler anlamındaki işlerde de başarılı çıkışın göstergesidir. Ayrıca yurtdışıyla bağlantılı, yabancılarlaveya özel ilişkiler yönünde, bu enerjinin güçlü desteğinin yanınızda olduğunu biliniz. Ruhunuzu sakinleştirici, keyfinizi yerine getirici, mutlu edici ve  gülümsetici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

19 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde sizin öncülük yapabileceği bir aktivitenin başlangıcını yapacaksınız. Kendinizi ifade etme konusunda oldukça başarılısınız.Mars'ın burcunuzda ilerlemesi nedeniyle enerjinizde yükselmeler söz konusu. Kişisel çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanacak, sosyal ilişkilerinize olumlu yansıtacaksınız. Bugün, ortak karar vererek, değişik ortamlarda bulanacaksınız.

19 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok fazla zaman alan veya yorucu, ama bir fayda getirmeyecek düzenleme ya da planların içinde yer alıyorsanız, vazgeçme ve daha tatminkar şeylerle ilgilenme seçeneğine sahip olduğunuzu hatırlamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Veriler, göstergeler ya da ortaya çıkan bilgiler yanlış adım atıyor hissi yaratabilir. Verilmiş sözler ya da çizilmiş yol haritaları üzerinde doğru kararlar alarak ilerlemek için doğru yorumlamak gerektiğinin farkına varabileceğimiz bir hafta sonu. Aniden, belli düzenlemelerin veya anlaşmaların ya da bağlayıcı sözlerin içinde yer almamak isteği hissedersek, bu hissi görmezden gelmek yerine gerekli düzenlemeleri yapmak daha doğru olacaktır.

19 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

19 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlarınızı yarınınızı düşünerek yapmalısınız. Geleceğinizi hiç düşünmüyorsunuz.

19 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

19 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 24' 38" R
Ay
Koç
08° 20' 31"
Merkür
Koç
19° 44' 47"
Venüs
Boğa
07° 19' 50"
Mars
Koç
03° 40' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 00' 50"
Uranüs
Boğa
22° 38' 32"
Neptün
Balık
29° 03' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 43"
Lilith
Başak
23° 54' 28"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>