Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşamındaki huzursuzlukları sizinle paylaşmak istiyor ve zaman zaman kapris yapıyor. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz ama bugün sabrınız taşabilir. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçebilirsiniz.

Parlaklığınızla göz kamaştırıyorsunuz. İş çevreniz de yakınlarınız da size çok güveniyor. Başarınızda şansın da payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Bu da başarınıza başarı katacak.

Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirdiniz. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın.

Sabırlı olmanız gereken bir gün. Sonradan pişman olacağınız davranışlarda bulunmaktan sakının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fazlaca önemli olmamakla birlikte çevrenizle aranızda fikir ayrılıkları görülebilir. Olaylar karşısında fazlaca etkilenmeye yatkınsınız ve olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz. Davranışlarınızda ve duygularınızda değişimler olabilir ve bunları çevrenize yansıtacaksınız. Dikkatinizi bir konuya odaklamakta zorlanabilirsiniz ve ilginizi çekmeyecek konularla uğraşabilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmayın.

20 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftanın ilk gününde Ay-Başak burcunda ilerleyecek. Mesleki açıdan, uyumlu davranmak, işimize odaklanmak, titiz çalışmak gerekiyor. Kafanıza uymayan şeyler olsa da, hemen tepki vermek yerine, biraz sabırlı olursanız sorun çıkmaz.  Sizin gibi, özgür ruhlu kişiler için,  detayların üzerinde durmak zaman kaybı gibi gelse de, benim tavsiyem dikkati elden bırakmamanızdır. Saat 00:41 Ay-Pluto görünümü yapılan işlerden elde edilecek paraların göstergesidir. Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 08:18 Venüs-Mars görünümü, tümüyle sosyal yaşantınızın aktif hale gelişini işaret ediyor. Bu yeni bir tanışmanın işaretçisi olabilir. Karşı cinsle olan tüm bağlantılarda bugün keyfinizi yerine getirecek gelişmeler yaşanabilir. Bir arkadaşınızdan çok güzel bir haber alabilirsiniz. Bir arkadaşlık aşka dönüşebilir. Günün gayet olumlu geçmesini sağlayan bu görünüm, seyahatlerin, görüşmelerin, pozitif yöndeki her türlü bağlantının sizi bir hayli mutlu edeceğinin göstergesidir. Saat 23:32 Ay-Satürn  arasındaki görünüm, gizlenen bazı özel meseleler hakkında yapılacak görüşmelerin işaretçisi. Siz her şeyin açık ve net bir şekilde çözümlenmesinden yanasınız. Ancak bazı kişiler ilişkinizle alakalı mevzularda arkadan oyun çevirebilirler. Çok güvenmedikçe kimseye özel hayatınızdan bahsetmeyiniz. Saat 23:39 Merkür-Jüpiter olumlu görünümü, yolculukları, görüşmeleri, yeni arkadaşlıkları işaret ediyor. Keyifli iletişim, anlaşmak, tanışmak yönünden de etkin bir akşamdasınız. Yeni haftamızda şansınız, bahtınız, yolunuz açık olsun.Her işinizde başarı ve mutluluk dileklerimle,

20 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte çalışmaktan hoşlanıyor ve bugün, aktivitelerinizin yoğun olmasından dolayı güçlü egolarınız ön plana çıkacak ve bu nedenden dolayı çevrenizle problemler yaşayabilirsiniz. Bugün yaşamınızla ilgili yenilenme duyguları içinde olmanız ve estetik duygularınızın güçlü olmasından dolayı, seçici davranabilirsiniz.

20 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok fazla zaman alan veya yorucu, ama bir fayda getirmeyecek düzenleme ya da planların içinde yer alıyorsanız, vazgeçme ve daha tatminkar şeylerle ilgilenme seçeneğine sahip olduğunuzu hatırlamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Veriler, göstergeler ya da ortaya çıkan bilgiler yanlış adım atıyor hissi yaratabilir. Verilmiş sözler ya da çizilmiş yol haritaları üzerinde doğru kararlar alarak ilerlemek için doğru yorumlamak gerektiğinin farkına varabileceğimiz bir hafta sonu. Aniden, belli düzenlemelerin veya anlaşmaların ya da bağlayıcı sözlerin içinde yer almamak isteği hissedersek, bu hissi görmezden gelmek yerine gerekli düzenlemeleri yapmak daha doğru olacaktır.

19 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyer ve tanınma konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Önemli organizasyonlarda görev almanız mümkün gözüküyor. Göreviniz sırasında dikkatiniz ve özeniniz sayesinde üstlerinizin dikkatini çekebilirsiniz. Özellikle yaşça sizden büyük üstlerinizle olan iletişiminizi geliştirme fırsatını iyi değerlendirmelisiniz.

20 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİR yalanla karşı karşıya geldiğinizi hissedebilirsiniz. Kafanıza takmayın. Nasılsa er yada geç iyi kötü her şey önünüze gelecek. Soğukkanlı olun.

20 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

20 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 49" R
Ay
Koç
07° 37' 42"
Merkür
Koç
19° 42' 41"
Venüs
Boğa
07° 16' 15"
Mars
Koç
03° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 55"
Satürn
Balık
17° 00' 36"
Uranüs
Boğa
22° 38' 22"
Neptün
Balık
29° 03' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 33"
Lilith
Başak
23° 54' 08"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>