Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal yaşantınızda canlanma gözleyebilir, aşk konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Olumlu etkiler altından kaldığınız bugünü her açıdan değerlendirmeye çalışın. Aşk yaşantınızda hayalini kurduğunuz şeyleri bugün gerçekleştirebilirsiniz.

Planlamalar yapmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Ay, girişimci yönünüzü güçlendirirken, birçok işinizi yoluna koymanız mümkün. Zihinsel bakımdan uyanık oluşunuz, yenilikler yapmak için gerekli zemini hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken dikkatli davranmaya özen gösterin. Emlak alım satımı gibi işlerle meşgul olabilirsiniz.

Bugün, paylaşımlarınız konusunda hassas davranabilirsiniz. Kızdığınız konuları içinizde biriktirmeyip açığa vurmayı denemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünme ve planlama aşamasında kalabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ön planda hissetmekten çekinebilir, başkalarına yardım ve karşılıksız çalışma konularında gönüllü olabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlatmak için alışveriş yapabilir, yaratıcılığınızı çeşitli konularda ortaya çıkartabilirsiniz. Aile hayatınızda beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Ay-Başak burcu geçişiyle  Salı gününü karşılıyoruz. Başkalarını oldukları gibi kabul etmenin önüne geçebilir. Şu kişi neden böyle yaptı veya neden böyle konuştu diyerek sorgularız, inceler dururuz. Özellikle ilişkilerde iletişimin bir hayli önemi var. Akıllıca düşünmek ve dinlemeyi bilmek lazım. Saat 01:15 Neptün ile karşıtlık meydana geliyor. Ters giden durumlarla uğraşmak istemezsiniz. Detaylar, sorumluluklar sizi yorduğu için, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşma ihtiyacı duyarsınız. Saat 11:08 Ay-Pluto görünümü, maddi konularda güçlü olma, mücadele ederek amacınıza ulaşma konusunda sizi sabırlı olmaya çağırıyor. Çünkü bu sabır hem sizi yanlıştan koruyucu hem de gereksiz endişeler yüzünden kaybetmenizin önüne geçicidir. Saat 21:22 Venüs-Satürn görünümü harekete geçmek istediğiniz halde bir takım nedenlerle engellenmenize sebep olabilir. Bu kimi zaman parasal bir mesele yüzündendir bazen de ne yapacağınızı tam olarak bilememekten kaynaklanır. Siz takdir edilmek, hedefinize varmak, özgür olmak, hayatın güzelliklerini yaşamak istiyorsunuz. Etrafınızdaki insanlardan ne kadar farklı olduğunuzu bildiğiniz halde, bunu görmezden gelen insanlara sinirleniyorsunuz. Dışa pek belli etmeseniz de, sizin için popülerlik, ilgi uyandırmak gayet önemli. Gerek karşı cinsle ilişkinizde gerekse mali konular üzerinde bugün epey hırslı hareket edebilirsiniz. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

26 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Bazı ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek ve değişik fikirler vereceksiniz. Maddesel katkılardan çok, yapacağınız manevi yardım, onları rahatlatacaktır.

26 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde ortaya çıkan ya da çıkacak olan fırsatlardan bazıları çok önemli şeylerin başlangıcı olabilir. Büyümenize yardımı olacak şansların peşinden gitmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İnsanları tehdit ederek veya yüksek sesle konuşarak değil, ikna yöntemiyle ya da olumlu şekilde yönlendirerek daha etkin olabileceğimizi ve daha rahat arkadaş edinebileceğimizi anlayabileceğimiz bir gün. Bu sayede, işlerin ya da olayların kendimize uygun şekilde gelişmesini sağlayabilecekken, diğer türlü davranmamız işlerin şansa ya da başkalarının inisiyatifine veya vizyonuna bırakılması anlamına gelebilir. Ayrıca, bugün Başak burcunda oluşan yeni ayın yenileyici etkisinden faydalanmak için aktif olmakta fayda var.

26 Ağustos 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyer vekonularında yoğun bir hareketlilik gözüküyor. İşe dair sorumluluklarınızın yanı sıra yeni projeler ve görevler gündeme gelebilir. Bu süreçte özellikle üstlerinizle ve çalışma arkadaşlarınızla olan olumlu iletişiminiz ilerlemenizi kolaylaştıracak. Gün içinde ara ara anneye dair konular öne çıkabilir.

26 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HIRS, intikam gibi negatif duygular bugün sizi bir canavara döndürebilir. Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın, başka konulara yoğunlaşın.

26 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

26 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 45" R
Ay
Oğlak
13° 16' 35"
Merkür
Koç
16° 35' 19"
Venüs
Koç
29° 54' 18"
Mars
Balık
29° 02' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 00"
Satürn
Balık
16° 29' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 31"
Lilith
Başak
23° 14' 21"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>