Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda ihtiyacınız olan huzur, bugünkü davranışlarınıza çok bağlı. Sevgilinizin taleplerine karşılık vermeye çalışmalısınız. Sizin istediğiniz ilişki tarzı onun için bşraz monoton olabilir.

Bugün ailenizden birisiylekonuşması içine girecek, yeni fikirler edineceksiniz. Bu fikirlerin pratikte uygulamaya konması pek o kadar kolay olmayacak ve zaman gerekecek.

Bugün sevgilinizle bir eğlenceye katılmak için çok büyük bir para harcayacaksınız ama buna değecek. Bu eğlence sizi tekrar yakınlaştıracak. Beklenmedik bir masraf çıkmayacak.

Ani bir kararla başka bir şehirden bir misafiriniz gelebilir, ona da zaman ayırmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir konuda inadınız tutacak ve karşınızdaki ağzıyla kuş tutsa sizi ikna edemeyecek. Ufak tefek şeylerin büyüyüp tartışma boyutuna gelmemesine dikkat edin. Akşam için alacağınız dışarı çıkma teklifini kabul ederseniz çok güzel vakit geçirecek, ne zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşacaksınız. Şaşıracağınız bir haber duyabilirsiniz.

24 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar gününe, Ay-Aslan burcu geçişinin parlak ışığı altında başlayacağız. Kendimizi dış dünyada göstermek isteyeceğiz. Bütün arzu ve emellerimizi elde etmek adına hareket edeceğiz. Enerjimiz yüksek olduğu için, insanları etkileme gücümüz de gayet yoğun olacaktır. Saat 05:01 Ay-Venüs kavuşumu coşku verici, pozitif düşünmenizi sağlayıcı ve güven duygunuzu yükselticidir. İlişki kurduğunuz insanlarla gerek iş, gerek mali, gerekse değişiklik içeren noktalar üzerinde anlaşabilirsiniz. İlişkilerde hakimiyeti elinde tutan taraf SİZ olabilirsiniz. Kazançlı yatırımlar için iki gün boyunca enerjiniz gayet yüksek. Yeni bir aşk, arkadaşlık anlamında şans sizden yana olabilir. Bazı önemli kişilerden destek görebilirsiniz. Yönetme, liderlik etme, tecrübenizi ortaya koyma, bir yolculuğa çıkma, bir organizasyona katılma, festival veya etkinlikler bakımından enerjiniz gayet yüksek. Saat 08:21 Ay-Uranüs olumlu etkisi hakimiyet duygunuz yükselişe geçer.  Bu görünümün etkisiyle  -Hayat devam ediyor ve gün gelir  yaralar sarılır diyerek umutlu ve kendinize güvenli bir şekilde düşünebilirsiniz. Saat 09:39 Ay-Mars görünümü, aşk hayatımız, sosyal faaliyetlerimiz anlamında bize hız kazandırıyor. Bu saatlerde aktif yönlerimizle ön plandayız. Ancak diğer yandan mali konular kafamızı kurcalayabilir. Özellikle ailemiz, yuvamızla  ilgili meselelere eğiliriz. Saat 11:25 Ay-Satürn mücadeleci görünümünün ardından Ay, 25 Ağustos saat 12:32 olana dek boşlukta ilerleyecek. Ortaklık konularında, ilişki meselelerinde yapılan gizli görüşmeleri, planları işaret ediyor. Ancak bunların oturması için, mutlaka her durumun  gözden geçirilmesi lazım. Mutlu gülümsemelerin günü olsun, Kalben Sevgilerimle,

24 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanın yollarını arıyorsunuz. Bugün, yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemektir. . Nostaljik olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Sahip olduğunuz yatırımlar artacak.

24 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizdeki işlere odaklanmanız ve mizahi, dedikodusal ya da sizi kötü gösterebilecek her tür konuşmadan uzak durabilmeniz durumunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı yanlış anlaşılmalar ya da yanlışlıklar nedeniyle bazı şeylerin dışında kalabileceğimiz günlerdeyiz. Bu tür bir durumda özür beklemek, dramatik ikna yolları denemek veya gürültülü şekilde kapıları çalmak yerine, olayların düzelmesini veya istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabilecek düzenli, hesaplanmış ve organize adımları atmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

24 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ önemsemeyen insanları artık hayatınızdan çıkarın. Sizin için sadece vakit kaybı sayılırlar. Maneviyata yönelmelisiniz.

24 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

24 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 20" R
Ay
Oğlak
13° 11' 01"
Merkür
Koç
16° 35' 11"
Venüs
Koç
29° 53' 47"
Mars
Balık
29° 02' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 54"
Satürn
Balık
16° 29' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 30"
Lilith
Başak
23° 14' 18"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>