Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bir boşluğa düştünüz ve ilişkinizi nerdeyse hergün sorguluyorsunuz. Bu gidişle düzgün bir ilişki yaşamanız bir hayli zorlaşacak.

İşyerinizde bugün bazı projeleri değerlendirme fırsatı bulacaksınız ve yaratıcı önerilerde bulunacaksınız. Amirinizden takdir toplayacaksınız.

Kendinize ve ailenize para harcamayı çok seviyorsunuz ve bu yüzden yakında maddi bir sıkıntıya düşmeniz söz konusu olabilir. Harcamalarınızı sistematik ve dikkatli bir biçimde yapmalısınız.

Son günlerde çok dalgınsınız ve kendinizi toparlayamıyorsunuz. Bu yüzden çevrenizle ilgili bir kaç sorun yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ve kendinizi duygusal olarak çok güçlü hissedeceksiniz. Çevrenizdeki insanlarda farklı düşünce ve duygular içine girebilirsiniz ve bazı düşünsel farklılıklar yaşayabilirsiniz. size olumsuz gelecek bazı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Her zamankinden daha açık sözlü olacaksınız ve ikna etme yeteneğiniz artıyor. Daha önceden ilginizi çekmeyen bazı konulara karşı merak duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde küçük sorunlar yaşama ihtimaliniz var ancak bugün bunları aşacak kadar güçlü olacaksınız.

22 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 23:49 olana dek, Ay-Boşluk etkisi altındayız. Cuma günümüzün tümünü kapsayan bu zaman diliminde  dikkat dağınıklığı, hassasiyet, gelgitli ruh halleri   yavaşlama, geçmişi düşünme gibi hallere sebep olabilir.  Bu süreyi  doğru bir biçimde değerlendirmenin  yolu,  soğukkanlı davranmayı bilmekte yatıyor. Maddi açıdan dışarıdan kaynak bulmak ve yenilenmek adına girişimci olmak konusunda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu durum doğal olarak yakın çevrenizle iletişimde bulunarak çatışmalara neden olabilir. Hiç ummadığınız birveya özel bir meselenin istemediğiniz şekilde sonuçlanması canınızı sıkabilir. Ben derim ki, hemen panik olmayın. Olayı sakin bir şekilde bir daha gözden geçirin. İlişkilerde kapristen uzak duralım. Her burç mensubu boşluktan etkileneceği için, bize düşen hem kendi hem de insanların duyarlılığının farkında olmaya çalışmaktır. Saat 23:49 Ay-Aslan burcu geçişinin altın ışıltılı etkisinde, biz de kendimizi dış dünyada göstermek isteyeceğiz. Bütün arzu ve emellerimizi elde etmek adına hareket edeceğiz. Enerjimiz yüksek olduğu için, insanları etkileme gücümüz de gayet yoğun olacaktır. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

22 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın kendinize zarar verdiğini sizde biliyorsunuz. Aslan'daki Venüs sizi çekici ve hoş yaparken, karşı cinse istediklerinizi yaptıracağınız bir gün içindesiniz. Yaratıcılığınızın ön planda olması sizi bir adım daha öne taşıyor. İlişkilerinizde başarılısınız.

22 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olan biten şaşırtıcı gelişmeler, nasıl olduğunu anlayamasanız da hoşunuza gidebilir. Size, kendinizi iyi hissettirmeyecek şeyler yaptırmak için baskı kuran kişiler olabilir. Baskılara boyun eğmemeli, sizinle aynı amaçları taşıyan kişilerle, arkadaşlarınızla veyabirliği içine girebileceğiniz oluşumlarla biraraya gelmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Gelecek hafta içerisinde zaman zaman bazı alanlarda bulunduğumuz konumu, elimize geçen bilgiyi veya gittiğimiz ya da yönlendirildiğimiz yolu sorgulayabilir, inişte mi çıkışta mı olduğumuzu anlayamayabiliriz. Bu tür durumlarda, bu olayların birer test olabileceğini hatırlamalı, tepki vermek yerine gülüp geçmeli ve olaylar netleşene kadar beklemeliyiz. Ancak, hiçbir konuyu hafife almamamız gerekiyor. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden sizi bağlayan koşullar içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi koruma duygunuz kararlarınızı etkileyecek. Özellikle ortak para hesaplarınız gibi konularda bu durum daha belirgin bir hale gelebilir. Öte yandan ekonomik açıdan değişim ve esneklik gerektiren durumlar var. Bazı dengeleri yeniden kurmanız gerekiyor.

22 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MERAK, telaş, sahiplenme gibi hislere kapılıp bir karmaşa yaşayabilirsiniz. İçinizi kemiren konular varsa paylaşmayı deneyin, içinize atmayın.

22 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim ve haberleşme trafiğinde yoğun artışlarla karşılaşacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Birçok insanla bir araya gelip görüşmeler yapabilir, çeşitli toplantılara katılmak için kısa mesafeli seyahatlere çıkabilirsiniz.

22 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 41' 22" R
Ay
Aslan
19° 32' 41" R
Merkür
Koç
29° 09' 39"
Venüs
Boğa
19° 08' 43"
Mars
Koç
11° 01' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 15"
Satürn
Balık
17° 44' 55"
Uranüs
Boğa
23° 11' 57"
Neptün
Balık
29° 18' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 25"
Lilith
Başak
24° 58' 19"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>