Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ne yaşadığınızdan emin değil gibisiniz. Duygularınızı tanımlamak için zamana ihtiyacınız olabilir. Bugünlerde eleştirilere karşı daha açık davranmak, sizi doğru bir şekilde yönlendirebilir.

Önünüze çıkan fırsatlar hiç de azımsanacak şeyler değil. daha güvenli ve iyimser olabilirsiniz. Geçmişte kalan olumsuzluklarla ilgili, önümüzdeki günler içinde sizi etkileyecek duyumlarınız olacak.

Kendinizi daha güvende hissedebilmeniz için daha gerçekçi planlar yapmanız gerekiyor. Paranızı değerlendirme isteğinizi bir süre erteleyin. Bu parayı kullanacağınız daha cazip olanaklar çıkabilir.

Çok hassas bir konuda gerekli özeni göstermiyorsunuz. Daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni kurduğunuz bir dostluk, size her gün biraz daha hayal kırıklığı yaşatıyor. Bu kadar yanılmış olabilmeniz sizi üzüyor. İnsanlara şans verirken cömertsiniz. Ama şansın bitirdiğiniz yerde düşmanlık benzeri duygular başlıyor. Bugün hiç beklemediğiniz bir ziyaretçiniz var. Onun vereceği bazı haberler yaptığınız planları gözden geçirmenize neden olabilir.

26 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Ay-Akrep burcunun son derecelerinde ilerlerken Pazar  günümüz başlıyor. Meseleler üzerinde derinlikli düşünürsünüz. Saat 08:54 Ay-Jüpiter görünümü, bazen iyi niyetli hareket etmenin işaretçisi olduğu gibi, tam tersine öfkemize yenilmenin de göstergesi olabilir. Derin bir nefes çekip, olan bitene bakmak lazım. Saat 12:14-15:24 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Gereksinimleriniz için alışverişe gidiyorsanız ben derim ki, aldığınız ürünün içeriğini ve fiyatlarını gözden geçirin. İç dünyanızda umuda, yaşama hevesine, huzura fazlasıyla ihtiyacınız olduğunu tahmin ediyorum. Ancak şunu da unutmayalım ki, zaman akıp gidiyor ve biz kendimize özen göstermek durumundayız. Saat 15:24 itibariyle burcunuz üzerinde  ilerleyen Ay, günün geri kalanında enerjinizi yükselticidir. Hayatı güzel yanlarıyla ele alırsınız. Sorunlarınız olsa da, bunları çözebileceğinizi bilirsiniz. Huzur bulursunuz. Canlanırsınız. Çok daha olumlu ve kendinize güvenlisinizdir. Saat 16:48 Ay-Venüs görünümü üzerinizde hakimiyet kurabilecek kişilerle olan irtibatınızda, paniğe kapılmadan gayet mantıklı bir şekilde hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. İsteklerinizin karşılanmaması için sabırlı olmakta fayda var. Saat 21:55 Ay-Güneş görünümü, üzerinizdeki baskıları azaltıyor. En azından biraz rahatlamak, canlanmak mümkün hale gelecek. Bize huzur sunan, sevgiyle gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,  

26 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün maddesel konularla ilgili harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Düşündüğünüz konuların maliyeti size yüksek gelecektir. Pazarlık yapmasını bilmediğiniz için, çoğu kez yaşamınızı zorlaştıran ödemeler karşınıza çıkıyor. Her şeye rağmen, yaşam kalitenizi daha da arttıracak ve kişiliğinizi ortaya koyacak işlere damganızı vuracaksınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gün için, ortam tartışmaları destekliyor ve uzlaşmayı zorlaştırıyor olabilir. Dolayısıyla, uzlaşılması gereken ya da anlaşma sağlanması gereken konularda ikna etmeniz gereken kişiler varsa zorlanabilirsiniz. Bu esnada inatçılık etmekten kaçınmak doğru olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle sonrasında burcunuza ilerleyen Ay hareket ve özgürleşme getiriyor. Kişisel alanda daha aktif olabilirsiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İştahınıza dur demelisiniz. Ne kadar hareketli olursanız olsun düzensiz beslenmeden kaynaklanan sıkıntıların önüne geçmeye çalışın.

26 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim faaliyetleri, davalar, yazılı belgeler ve ilişkilerinizdeki iletişim konusunda problemli bir günden geçmektesiniz. Bu sebeple olası sorunlarda insanların kendilerini ifade edebilmeleri için onlara bir şans daha vermeyi tercih etmelisiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs, sizin kariyer vealanlarınızda gerilemesine başlıyor. İş hayatınızda kurduğunuz ilişkilerde ay sonuna kadar sorunlara açık olacaksınız. Toplum içinde yanlış ilişkiler içine girebilirsiniz. Aile ilişkilerinize dikkat edin.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinize her zamankinden daha fazla değer verecek bulunduğunuz şartları farklı gözlerle değerlendirerek doğru kararlar alabileceksiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ilişkileriniz isterister aileniz olsun tüm ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve tek taraflı düşünmeden hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yöne bakıyor farklı yönleri ile değerlendirmelerde bulunuyoruz bunu aklınızdan çıkarmayın. Bu geçici bir etkidir kontrollü olduğunuzu başardığınızda ilerleyen günlerle birlikte her şey sizin için çok daha olumlu bir hale gelecektir. İşinizle ilgili konularda rakiplerinizin önüne geçebilir önemli bir terfi alabilir kendi işinizin sahibiyseniz önemli bir çıkış yakalayarak maddi manevi üst seviyelere çıkabilirsiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

26 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>