Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi bazı durumlarda tanıyamıyorsunuz. Onun bu kadar sabit fikirli ve inatçı olması sizi hayretlere düşürüyor. Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, karamsarlığa düşünüyorsunuz.

Son almış olduğunuz karar, çalışma hayatı için biraz duygusal ; bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Bu duygusallıkla işlerin sekteye uğrayacağını görmenize rağmen, kararınızdan cayacak gibi görünmüyorsunuz.

Paranızı bugünlerde borsadan çekme fikriniz, birçok arkadaşınıza yanlış bir hareket gibi geliyor. Bunu düşünmeniz gerekiyor. Daha getirisi olan bir yatırım planınız da mevcut değil gibi görünüyor.

Aşk ilişkinizde kendinize de sormanız gereken sorular olabilir. Örneğin ikna yönteminizi değiştirmeyi hiç denemediniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha serinkanlı olduğunuzu düşünüyordunuz. Rahat olunması gereken bir sorun karşısındaki paniğiniz sizi çok şaşırttı. Bu paniği dayandırdığınız bazı nedenleriniz varsa da kendinize kızmadan yapamıyorsunuz. Ukala davranışlı insanlar sizi çok sinirlendiriyor. Yeni tanıştığınız insanı biraz bu tiplerden görüyor ve uzak durmaya çalışıyorsunuz.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 03:10 Ay-Kuzey düğüm görünümü, özgürce hareket etmek, değişik bir şeyler yapmak, bir kez gelinen şu hayatın keyfini çıkartmaktan yanasınız. Bu sizin için çok önemli. Siz ancak böyle olduğunda üretebileceğinizi, gelişeceğinizi, mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Saat 03:15 Ay-Satürn kavuşumu üzerimizdeki sorumlulukların bazen gereğinden fazla yorucu olduğunu düşünmemize neden olur. İş hayatında, duygu dünyamızda dışarıdan bir tepki gelmese de, kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Ciddiye alınmak, saygı görmek isteriz. Öyle samimi ve içten davranmayabiliriz. Saat 09:10 Ay-Merkür görünümü,veya ailemizi ilgilendiren konularda aceleyle, endişeyle karar vermeyelim. Özelikle bu saatlerde tedbirli olmamızda yarar var. Bir işi yaparken yanlışlıklar yaşanabilir. Emin olmadan adım atmayınız. Çünkü sandığınız gibi olmayabilir. Zorlanabilirsiniz. Ulaşımda, haberleşmede gecikmeler olabilir. Saat 13:46 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarınıza ve genelde çevrenizde bulunanlara karşı nazik, arkadaş canlısı, pozitif ve uyumlu davranmanızı sağlayıcıdır. Neşeli, paylaşıma açık, kibar ve gayet seçkinsiniz. Bir kutlama, parti veya bir etkinlikte gözler üzerinize çevrilir. Belki de bu saatte karşınıza çıkan kişi, sizi bir hayli etkileyebilir. İnsanlar sizden söz ederler. Doğallığınızla göz doldurursunuz. Saat 14:08-19:23 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yolculuk, görüşme veya bazı meseleler üzerinde tedbirli şekilde konuşmakta yarar var. Kimin hangi niyetle bize yaklaştığını bilelim. Saat 19:23 Ay-Oğlak geçişinde, parasal meselelere ciddiyetle eğiliriz. Öyle fazla harcama lüksümüz olmayabilir. Bütçemiz çerçevesinde hareket etmek bizi biraz bunaltır. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

27 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün öfkeli olduğun kişilere tepkini göstermekten çekinmeyeceksin. Sevgilinle uzun vadeli planlar yapabilirsin.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilinçaltınıza yerleştirdiğiniz korkularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.Fikirlerinizi ve görüşlerinizi ortaya sunarken daha sakin olmanızı tavsiye edebiliriz.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların daha fazla üstüne gidebilirsiniz. Gün içinde ilişkiler önem kazanabilir. Akşama doğru maddi konular ön plana çıkabilir. Harcamalarınızı kontrol etmenizde fayda var. İşlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bekar olanlar karşı cinsin aklını başından alacak kadar cazibeli görünüyor. Sevdiğiniz insan bunun değerini bilmeli. İş hayatınızda dikkatsiz davranmamalısınız.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ilişkisi uzun süredir problemli devam edenler için, güç savaşlarının ve ego problemlerinin yaşanacağı bir yeni ay sözkonusu iken, bekar ve ilişkisi olmayan yalar için bu dönem yeni bir aşkı ve ilişkiyi başlatıyor olacak. Davalar, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarından fayda elde edeceğiniz hafta genelinde partnerinizin ve dostlarınızın iletişim şekli biraz canınızı sıkabilir. Sağlık konusunda mide problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreçte, problemli ilişkiler ayrılık kararı verirken, satürnün Venüs ve merküre olan uyumlu açısı hem maddi anlamda rahatlamanıza hem de bekar olanların yeni bir ilişkiye başlamasına sebep olacak. Yeniay haftasında hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz gerekirken, küçük kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz gerekmekte.

27 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizden göreceğiniz yardımlar artacak. Kadersel oluşumlar hayatı farklı gözlerle görmenize neden olabilir. Kariyer hayatınızdaysa işlerinizi daha kolay ve etkili bir şekilde halledebilirsiniz.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Soğuk tavırlarınız bugün sizi sevimsiz bir görünüme büründürür. Fakat kararlılığınızı gören herkes elde ettiğiniz başarı karşısında sizi takdir edecektir. Uluslararası alandan bir ödül gelebilir. Yaşça büyük, tecrübeli birinden destek alabilirsiniz. Yeni fırsat ve tekliflere açık olun. Şansın nereden geleceği belli olmaz. Artık atın üzerine binip hızlıca ilerleme zamanı.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir türlü durduramadığınız bir zihnin sizi sürüklemesine maruz kalabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı genişletmek önem kazanabilir. Ufkunuzu açacak bilgilere ulaşmak, bilgiye sahip insanlarla görüşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

27 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 14' 20" R
Ay
Terazi
15° 39' 08" R
Merkür
Boğa
05° 21' 21"
Venüs
Boğa
24° 57' 14"
Mars
Koç
14° 37' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 06"
Satürn
Balık
18° 03' 60"
Uranüs
Boğa
23° 28' 22"
Neptün
Balık
29° 25' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 42"
Lilith
Başak
25° 29' 44"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>