Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde çok mutlusunuz. İlişkinizle ilgili yanlış olduğunu düşündüğünüz bazı davranışlarınızı bir daha tekrarlamama niyetindesiniz. Sevgilinizin bazı huylarını anlamakta güçlük çekiyorsunuz.

İş hayatınızla ilgili yaşadığınız kararsızlık doğru yaklaşımlarda bulunmanızı etkiliyor. Kariyerinizi nasıl şekillendireceğiniz konusunda artık bir karar vermeli ve bu karar çerçevesinde hareket etmelisiniz.

Maddi konularda içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulma arifesindesiniz. Yakın zamanda elinize geçecek bir miktar para sizi oldukça rahatlatacak. Uzun vadede maddi durumunuz çok parlak gözüküyor.

Havalardaki mevsimsel değişimler sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Giyim kuşamınıza ve beslenmenize önem vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak keyifli bir gün geçireceksiniz. Gün ile ilgili bazı planlarınız olabilir. Bu planları rahatlıkla yerine getirebileceksiniz. Ailenizden birinin davranışlarından hiç hoşnut değilsiniz. Bugün onunla uzun bir konuşma yapabilir ve sorunların kaynağını öğrenebilirsiniz. Size hazırlanan güzel bir sürpriz var.

28 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 05:52 Güneş-Satürn görünümü, çıkarları doğrultusunda yaklaşan veya bu yönde hareket eden kişilere karşı bir tavrımız olmalıdır. Hiç kimsenin sizin sınırlarınızı geçmesine izin vermeyiniz. Hakkınız olanı istemeyi biliniz. Bu görünüm sizi yüreklendirici ve bir çok meselenin farkına varmanızı sağlayıcıdır. Sezgileriniz yükselir. Paranıza sahip çıkmayı, ayaklarınızın üzerinde durmanız gerektiğini bilirsiniz. Şimdi daha tutumlu, daha dikkatli davranacak, gereksiz harcamalardan kaçınacaksınız. Saat 07:38 - 29 Ekim saat 02:27 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hiçbir konuda kesin karar vermeyelim. Etraflıca bir bakalım. Pozitif düşünmenizi, rahatlamanızı, kendinizle barışmanızı sağlayan ne varsa ona yönelin. Dünyanın tasası bitmez. Ancak insan kendine özen göstermeyi de bilmelidir. Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

28 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Etrafındaki olayları gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirebildiğin bir gün. Kendinden yaşça büyük insanlarla iletişimin artabilir. Onlardan belli konularda, işine yaracak tavsiyeler alabilirsin. Çevrende seninle ilgilenen birileri var! Bunun farkındasın. Duyguların hafta başına göre daha net. Evlilik hazırlığı içindeysen, mekân seçimi gibi konularda karasızlık yaşayabilirsin. Görüntünle ilgili yapacağın değişiklikler bir yana, aldığın kıyafetler, evinde yapacağın değişikler bir süre sonra seni tatminsiz bir hisse büründürebilir. Aşırı harcamalarına dikkat etmen gerekebilir. Kritik finansal işlemlerden uzak durmaya çalışmalısın.

28 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimle ilgili her konuda oldukça yapıcı davranışlar sergileyebilir ve karşınızdaki kişilerin fikirleri sizi fazlasıyla etkileyebilir. Özellikle sevdiğiniz kişilerin değer yargıları sizler de bazı değişimlere yol açabilir.

28 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

28 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışmaya devam edin. Yaşanan olumsuzluklara rağmen hedeflediğiniz kazanca uluşacaksınız.

28 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerde uyum, denge ve adalet peşinde, arayışında olabilirsiniz. Tek başına ve yalnız hareket etmek yerine birinin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Danışmak ve tavsiye almak açısından uygun bir gün olabilir.

28 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Neşeli, hevesli, iyimser ve gezgin Yaylar için bugün yakın çevrenin söylemleri yorucu olabilir. İyimserliği sürdürmek ve öz bakım işlerini ihmal etmeden günü sakin geçirmek önemli. Öfkeye kapılıp dedikodu yapmayın.

28 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ayın İkizler burcundaki seyahati size partnerinizle beyin fırtınası yaptırır. Havada uçuşan farklı fikirlerinizi bir simya formülüyle aynı kapta eritebilmek kişisel çabanızla gerçekleşir. İş hayatınızda bilgiye dayalı çözümler bulmak, karşınızdakileri fikirlerinizle etkilemek, araştırarak bulduğunuz verileri sunumlar eşliğinde herkese yaymak için faydalı bir gün.

28 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

28 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 43' 51" R
Ay
Terazi
09° 21' 42"
Merkür
Boğa
04° 37' 04"
Venüs
Boğa
24° 18' 17"
Mars
Koç
14° 13' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 38"
Satürn
Balık
18° 01' 57"
Uranüs
Boğa
23° 26' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 28"
Chiron
Koç
21° 40' 08"
Lilith
Başak
25° 26' 13"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>