Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha önce yaşamış olduğunuz ilişkiyi tamamen unutma çabalarınız sonuç vermiyor. Konuştuğunuz her insanda, dolaştığınız her yerde o ilişkinin kolay unutulmaz anılarını buluyorsunuz.

Yurtdışına gidip çalışma düşünceniz, son gelişmelerle pek gerçekçi görünmüyor. Oysa bunu, olmazsa olmaz bir hedef olarak önünüze koymuştunuz. Geleceğiniz yazık ki burada görülüyor.

Bazı olumlu özellikleriniz, hiç istismar edilmeden son derece paylaşmacı olabilmenizi sağlıyor. Çevrenizdeki insanların parayla ilişkilerini hiç beğenmiyorsunuz.

Bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçemiyorsunuz. Bugün bu konu üzerine enine boyuna düşüneceksiniz. Çünkü bu huyunuz nedeniyle önemli bir mevzi kaybetmek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Almak istemediğiniz bir malı almaya, buna ikna edilmeye çalışılıyorsunuz. Ama bu işe yaramayacak. Mantıklı birisiniz, ama duygusallıkla davrandığınız da çok oluyor. Bu satın alma işinde ise mantıklı olacaksınız. Tertipliliğiniz, disiplinliliğiniz bu özelliklerinizden şikayetçi olanların da işine yarıyor. Çevrenizdeki dağınık insanlar zorlama da olsa, düzenli olmak zorunda kalıyorlar.

29 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Salı günümüzü, Ay-Koç burcu geçişiyle selamlıyoruz.  Ekip çalışmaları, gruplar ve dostluklar bu enerjinin etkisiyle öne çıkar. Uyum, paylaşım ve sevgi alışverişinizde sorunsuz ve huzurlu bir şekilde günü geçirmek isteriz. Saat 10.45 olana dek, plan ve projelerimizi sunabilir, öncelikli işlerimize ağırlık vererek kolayca bitirebiliriz. Saat 10:45-21:58 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Etrafınızda zorluk çıkaran insanlar, sizi anlamamakta ısrar eden kişiler, ilişkinizle alakalı meseleler bir hayli sıkıntı yaratabilir. Bazı kişileri bağışlamakta, anlayış göstermekte zorlanabilirsiniz. Neden her şeyi benden bekliyorsunuz diyerek tepkide bulunabilirsiniz. Saat 21:58 itibariyle Boğa burcunda ilerleyecek Ay, huzurun önemini vurguluyor. Çalışma hayatında veya nasıl şartlar altında yaşıyorsak yaşayalım güven içinde olma, kazançlı çıkma, uzun vadeli kılma, istikrarlı yaşama ihtiyacımız bir hayli önemli hale geliyor. Ancak iştahımız da bir hayli yükseliyor. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle,

29 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda istediğiniz sonuçları elde etmek veya istediğiniz geri dönüşleri almak eğilimindeyseniz, grup çıkarlarını ya da diğerlerinin ihtiyaçlarını ve fikirlerini bir süre için kendi istek veya ihtiyaçlarınızın önüne koymanızda fayda var.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evet, siz dürüst bir insansınız ve bundan da öte, her konuyu detayıyla ve tüm gerçekçiliğiyle ele almaktan kaçmazsınız. Ancak, unutmayın herkes sizin gibi değil!. Dolayısıyla, dürüst davranmayan veya gizli ajandaları olan kişilerden zarar görmemek için yapacağınız anlaşmalarda veya atacağınız imzalarda konuya tümden hakim olmanız şart! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcunda meydana gelen ay tutulması bizi biraz bencilleştirebilir, ikili ilişkilerde vebirliklerinde ufak tefek gerilimlere ya da kişisel gelişimimizle ilgili konularda kendi kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Tutulma en çok istediğiniz konularda başarılı olmak için kullandığımız yolları değiştirmemiz gerektiğini anlamamıza yardım eder. Bu esnada yaşanan bazı gelişmeleri kayıp olarak görmemeli ya da kayıplara odaklanmamalı, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalı ve elde edebileceklerimize odaklanmalıyız. Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir. Önümüzdeki on gün için, duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabiliriz. Ancak, girişimci ruhumuz ve cesaretimiz artacaktır. Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir. Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde kendinizi daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Aşk ve ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konular dikkat çekebilir. Bazı konularda risk almaya yakın olabilirsiniz. Sevdiklerinize hediyeler alabilirsiniz. Harcamalarda aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

29 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne heyecanlı başlayacaksınız ve kendinizi farklı hissedeceksiniz. İletişim trafiğiniz yoğun olacak. Eski arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

29 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ağır ve uzun soluklu ilerleyen hayat planlarınızda çok önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Gün içinde eğlenceli konularda ve aşk hayatınızda duygusal sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni projeler sayesinde size para kazandıracak müşterilerle bir araya geleceksiniz. Uzun zamandır hayata geçirmek istediğiniz hayalinizin gerçekleşmesine çok az bir zaman kaldı. Biraz daha sabretmelisiniz. Eşinize karşı takındığınız kaba tavırlar aranızın açılmasına neden olabilir.

29 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

29 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 07"
Ay
Kova
20° 21' 04"
Merkür
Koç
17° 41' 42"
Venüs
Boğa
03° 13' 60"
Mars
Koç
01° 07' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 50"
Satürn
Balık
16° 44' 01"
Uranüs
Boğa
22° 27' 03"
Neptün
Balık
28° 57' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 39"
Lilith
Başak
23° 32' 20"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>