Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz. Bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz.

Size yakın biriyle duygusal yakınlığınız,yaşamınıza da yansıyor. O insanı doğru değerlendirdiğiniz, onun sürekli sizi düşünmesini ortadan kaldıracak bazı başarılarınızla inandırıcı olabilecek.

Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor. Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor. Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir.

İki tezat kişilikle aynı ölçülerde dostluk kurmayı becermiş görünüyorsunuz. Hayata karşı daha sağlam duranın, diğerine acımasız eleştiriler yönelttiğini düşünüyorsunuz. Bu, ikisini de aynı derecede anlayamadığınızı gösteriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız bir araştırma, konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştiriyor. Yanılmış oluşunuza kızıyorsunuz. Aile içinde epeydir başınızı ağrıtan bir sorunu şu günlerde çözeceksiniz. Bugün sevincine hazırlandığınız bir beklentiniz var, bu gerçekleşecek gibi görünüyor. Ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir para üzüntüsü sevincinizi yarıda bırakabilir.

29 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 29 Haziran saat:08:16-26 Temmuz saat:08:02 tarihleri arasındaki Merkür-Aslan burcu geçişi, iletişimin etkili olduğu zamandır. Güzellikleri tatlı bir dille ve akıllıca ifade ederek karşınızdaki kişiyi kendinize bağlarsınız. Bu süreç, yeni biriyle tanışmak, gittiğiniz tatil yöresinde insanlarla bağlantı kurmak yönünde etkilidir. Yolculuklar epey eğlenceli geçer. Ancak aşk sözleri dille söylenir de, gönülden söylenip kalıcı olması pek enderdir. Kendinizi ve fikirlerinizi öne sürebilirsiniz. Bunlar gayet olumlu. Benim size tavsiyem, bu dönemde kararlarınızı vermeden önce, mutlaka şartları gözden geçiriniz. İnsanlara güvenerek yola çıkmayınız. Güven olgusunu iş, aşk, parasal konularda önemseyiniz. Bu noktalara dikkat edersek, gayet olumlu bir dönem geçireceğinizi söylemeliyim. Merkür 26 Temmuz-19 Ağustos tarihlerinde gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek noktaları tekrar gözden geçiriniz. Gün boyu sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

29 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda gündemindeki konular sabrını taşırmış olsa da pes etmekten hiç vazgeçmeyeceksin. Çalışan ya da aile içerisinde önemli sorumlulukları olan bir Yay burcuysan sorumlulukların artabilir, eş zamanlı olarak birden fazla işle ilgilenmen gerekebilir. Bugün İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan bugün aradığın aşk karşına çıkacak ve aşka olan inancını bir kez daha kazanacaksın. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, sözleşme ve evraklarda bazı aksaklıklar yaşayabilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilininyerindeki sorunları ilişkinize yansıttığını görmek seni düşündürecek. Yine de motive edici konuşmalarınla ona destek olacaksın. Kendini ifade etmekte her zaman olduğundan daha rahat olabilir, girdiğin ortamlarda farkını gösterebilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, gün içerisinde sık sık onlarla iletişim halinde olabilirsin.

29 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli bir ödemenin günü gelmiş olabilir. Bu meblağı ödemek için elinizdeki bazı şeyleri feda etmeniz gerekebilir. Kurtarmanız gereken ciddi olaylar söz konusu olduğunda bunları sakinlikle düşünüp geleceğiniz için radikal kararlar almanız uzun bir süre sizi rahatlatabilir. Dış görünüşe veya partnere karşı yapılan kişisel harcamalarınızdan dolayı dengeleri kurmakta bir miktar zorlanabileceğiniz gözüküyor.

29 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dikkatiniz dağınık olabilir, odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmamaya özen gösterin. Elinizde biriken tamamlanması gereken işlerinizi bitirmeniz için uygun anlar. Kontrolünüz dışında gelişen olaylara karşı tetikte olmanızda fayda var. Gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ projelerle birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

29 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

29 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret ve hukuk alanlarınızda iletişiminiz hızlanıyor. Bu dönemde çok önemligörüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir.

29 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Oğlak burcundaki yolculuğu sorumluluklarınızı hatırlatır. Merkür?ün Aslandaki yolculuğu da, yurt dışı bağıntılı işlerinizi ve ilişkilerinizi harekete geçirir. Vize işlerinizi halledebilir, seyahate çıkabilirsiniz. Yabancılarla toplantılara katılıp, sözleşme imzalayabilirsiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

29 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 49' 18" R
Ay
Başak
28° 10' 32"
Merkür
Boğa
03° 19' 32"
Venüs
Boğa
23° 08' 36"
Mars
Koç
13° 30' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 16"
Satürn
Balık
17° 58' 15"
Uranüs
Boğa
23° 23' 16"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 18"
Lilith
Başak
25° 19' 57"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>