Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda ilginç gelişmeler olabilir. Beklentileriniz dışındaki bu gelişmeler olumlu gibi gözükse de olumsuz sonuçlar doğurabilir.

İş hayatınızda sorunsuz günler geçiriyorsunuz. İşinizde istediğiniz noktaya gelmenin mutluluğunu yaşıyorsunuz. Fakat bazen yoğun çalışma temposu sizi olumsuz etkiliyor.

Para konularında rahatsınız. Harcamalarınızı bir düzene bağladınız ve bu düzen dışına çıkmayı istemiyorsunuz. Bugün sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz.

Sağlık sorunlarınız bugün de sizi sıkıntıya sokabilir. En kısa zamanda doktora görünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gizli hırslarınız sizi zaman zaman karamsarlığa sürüklüyor. Hayata dair umutlarınız en ufak bir olayla yıkılabiliyor. Sizin şu aralar güzel bir tatile ihtiyacınız var ve bugün bu konuda planlar yapmaya başlayacaksınız. Uzaklardan gelen bir davet de sizi bu konuda teşvik edecek.

29 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:31 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, sizi yenilikler, heyecanlara, gelişmelere davet ediyor. Kendi geleceğinizi bireysel anlamda düzenlemenizde, becerilerinizi gösterecek alanlara yönelmenizde destekliyor. Siz geleceği merkez aldığınızda, karşınıza çıkacak fırsatlara hiç şaşırmayınız. Bir yol belirleyiniz, iradeli bir şekilde ona yöneliniz. Bilgilenmek, görmek, tanımak için dünyaya açılınız. Dar kalıplar içinde düşünmeyiniz. Dışarıda bir hayat var. Onu öğrenmek için hevesli olunuz. Saat 12:25-30 Temmuz saat 02:28 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İlişkinin duygusal boyutundan ziyade ortak paylaşım alanlarınızdan konuşmak, hatta birbirinizin hoşlandığı şeylerden bahsetmek ikiniz arasında güçlü bir enerji alışverişini sağlayabilir. Mutlu Pazarlar dileğimle,

29 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşayabileceğin ufak kazaların sebebi kafanın dalgınlığından kaynaklanıyor. Zihnini yoran kaygıları bir kenara bırakmalısın. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan tüm gününü finansal işlemlere ayırmak zorunda kalabilirsin. Kendine vakit ayırıp biraz dinlenmek sana iyi gelecek. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yay burcuysan, onunla ilgili duyacaklarından dolayı öfkeyle kırgınlığı bir arada yaşayabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, kırgınlıkları bir tarafa bırakıp, yeniden başlama kararı alabilirsin. Akşamüzeri ailenle ilgilenebilir, onlarla keyifli saatler geçirebilirsin.

29 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yeni tanışacağınız kişiler ve olaylar karşısında sorunlar yaşamanız olası gözükmektedir. Zira önyargılarınızla hareket ettiğiniz için gerçekleri görmüyor oluşunuz onları yanlış tanımanıza ve yaptıklarını da yanlış görmenize neden olabilir.

29 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu bolca hareket ve yenilikler getiriyor. Yakın çevrenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Ziyaretler artabilir.

29 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevreniz, arkadaş ve komşu ilişkileriniz gündeminizde daha fazla yer edebilir. Ancak iletişimle ilgili problemler, trafikten, seyahatten kaynaklanan sorunlara karşı dikkatli olmalısınız. Zihninizdeki karmaşa ve belirsizliğe karşı planlarınıza sadık kalmaya çalışmalısınız..

29 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi hafiflemiş ve yükselmiş, hissedebilirsiniz. Yapmak istediklerinizi kolayca yapabilir, engelleri zorlanmadan aşabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, sizi mutlu edecek. Olumlu beklentiler içine gireceksiniz. Son derece enerjik bir biçimde harekete geçebilirsiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yakın çevrenizle, arkadaş ortamlarınızda oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Kısa vadeli planlar sizi daha çok heyecanlandıracak. Uzakta bulunan akrabalarınız bazı konuşmalarla canınızı sıkabilirler. Aldırış etmeyin.

29 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın taşıdığı sürprizler bugün sizin karşınıza da çıkabilir. Hayatta hiçbir şey nedensiz değildir.Sezgilerinizi kullanarak olayların temelinde yatan konuyu ortaya çıkarırsınız. Meditasyon yapmak, enerji çalışmalarına katılmak size iyi gelir. Yoga eğitmenliği, şifa eğitimleriyle ilgilenin.

29 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

29 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 08' 46" R
Ay
Başak
19° 53' 48"
Merkür
Boğa
02° 23' 21"
Venüs
Boğa
22° 16' 50"
Mars
Koç
12° 58' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 01' 20"
Satürn
Balık
17° 55' 26"
Uranüs
Boğa
23° 20' 49"
Neptün
Balık
29° 22' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
21° 35' 12"
Lilith
Başak
25° 15' 17"
True Node
Koç
14° 54' 32"
Son Güncelleme : 17/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>