Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize ayırdığınız zamanın azlığı, karşınıza sorun olarak çıkartılmıyor. Ama ilişkinizin bu razı tavrı da sizde bazı endişeler uyandırabiliyor. Bu endişeler sizi, zamanlama probleminizi çözmeye yöneltecek.

Sabrınızı zorlayan bir iki ilişkiden uzak durmaya çalışıyorsunuz. Sizin içinyaşamında moral, büyük bir etken. Onun korunmasını baş koşul olarak görüyorsunuz. Akşamki toplantınızda bazı düşünceleriniz kabul görmeyebilir.

Yakında bu konuda, birisiyle ilgili bir dayanışma çalışması içine gireceksiniz. Bu dayanışmanın beklediğiniz miktarlara ulaşmaması sizde hayal kırıklığı yaratacak. Parayla ilişkinizi dengeleyebiliyorsunuz.

Sevgilinizin ailesiyle daha yakın ilişkiler içersinde olabilirsiniz. Bu sorumluluğun da özel ilişkinizin bir parçası olduğunu bazen unutabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize karşı sorumluluklarınızı, kendinize olan saygınızı çok önemsiyorsunuz. Fakat bunları, ilişkide olduğunuz herkese duymanız gereken saygı ve sorumluluktan ayrı tutmayarak önemsemeniz sizi megaloman suçlamalarından koruyor. Bugünlerde alacağınız kimi kararlarda zorlanacaksınız. Kararlarınıza çok kişiyi ortak etmeniz kararlarınızı olumlu anlamda geciktirecek.

3 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 06:03-12:47 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Değişim ve yenilik kararlarımızı bir daha gözden geçirelim. Sabır ve soğukkanlılık özellikle çok önemli. Ne kadar olumlu da olsa derinlikli bir analiz yapmadan karar vermeyelim. Saat 11:31 Venüs-Satürn görünümü, sosyal hayatın aktif hale gelmesi, yeni insanlarla tanışmak, hatta özel yakınlaşmalar yönünde de olumludur. Bugün ilk kez biriyle buluşabilirsiniz. Dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Bir projeniz için, görüşmede bulunabilirsiniz. Halkla ilişkiler alanında çalışıyorsanız, insanlarla güçlü bir diyalog kurabilirsiniz. Bir arkadaşınıza yardımcı olabilirsiniz. Güzellik, estetik, sağlamlık, üretkenlik gibi olgulara önem verirsiniz. Huzur, uzlaşı, uyum sizin için gayet kıymetlidir. Saha seçicisiniz ve öyle kolay kolay pek kimseye güvenmezsiniz. Saat 12:47 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, inandığımız bir şeyden vazgeçmeyeceğiz. Huzurumuz kıymetli ve bunu kimsenin bozmasına müsaademiz yok. Maddiyat bir hayli öne çıkacak. Eğer kafanızın içini kurcalayan meseleler varsa bunları çözmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Ailemiz, sahip olduklarımız ve yarınlarımız anlamında kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. Saat 21:26 Ay-Jüpiter karşıtlığı, huzursuzluk ve biraz da güvensizlik yaratabilir. Çıkarlarını düşünen ve keseri kendine yontan kişilerle çalışmak veya aynı ortamda nefes almak istemeyiz. Saat 22:23 Güneş-Neptün görünümü, bizi farklı bir dünyaya, hırslarımızdan arındırmaya çağıran bir ses, bir nefes gibidir. Hayatın tüm olumsuzluklarına rağmen yine de ılımlı şekilde düşünmek, problemleri görmezden gelmek isteyebiliriz. Böyle bir istek, doğaldır, rahatlatıcıdır. Ancak bu, gerçekçi düşünmemizin önüne geçmemelidir. Ailevi ve duygusal konularda aklımız başımızda olsun. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

3 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ispat etmek için ideal bir gün. Özellikle mutsuz olduğun bazıdurumlarına artık son vermek isteyeceksin.

3 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözsel ifadelerimize dikkat etmemiz gereken bir zaman dilimindeyiz.

3 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade edebilmek için başkalarıyla daha fazla bir araya gelebilirsiniz. Kendi fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Sorumluluğunu aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar olabilir. Gün içinde işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayacaksınız.

3 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğle öncesinde ilişkiler konusunda temkinli olmalı, sevdiklerinizin üzerine fazla gitmemeye çalışmalısınız. Öğle sonrasında günlükve uğraşlarınızla daha rahat ilgilenebilirsiniz. Gün boyu duyarlılığınızı, yaratıcılığınızı destekleyen koşullar bulabilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel hayatınızda partnerinize olan ilginizi belli edip, ona sevginizi sunun. Karşınızdaki kişinin sizinle mücadele etmeye değil, sizin ilginize ihtiyacı var. Son derece keyifli ve iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bugün bir şeyler tam karışıyor derken, üst üste gelen çözümler sayesinde evrenin size uzanan yardım elini hissedecek ve ne kadar şanslı olduğunuzu fark edeceksiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İsteklerinizin gücü sizi harekete geçirecek. Fakat, olabileceklerin üzerinde beklentiler içine girmekten kaçınmalısınız. Davetler, toplantılar ve kültürel faaliyetler keyfinizi arttırabilir. Aklınızdan geçenleri hemen söylemeyin.

3 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn'ün uyumlu etkileşimi ikili ilişkilerde önemli, kalıcı kararlar almanızı sağlayacak. Geleceğe ait fikirleriniz somutlaşmaya başlar. Arkadaşlarınızlailişkisine girebilirsiniz. Yurt dışı projeleriniz canlanır. Ülkeler arası seyahatleriniz gündeme gelir. Yabancıların desteğini arkanıza alın.

3 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

3 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>