Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygu dünyanızda zoru başarmanız gerekiyor. Karmaşık duygular içersindesiniz. Her şeyin bitmediği yolundaki inancınızın, inançtan çok bir dilek olabileceğini de düşünmelisiniz.

Gittikçe sıklaşan irade dışı çözümsüzlükler, sizi olumsuzlukları daha engin bir bakışla değerlendirmeye yöneltebilir. İş hayatında tersliklerin, tümüyle disiplin ve beceri sorunu olduğunu savunurken biraz mekanik değerlendiriyor gibisiniz.

Önünüze koyduğunuz hedeflerin yolu ciddi birikimlerden geçiyor. Akraba içinde karmaşık para konularınız olabilir. Sağlamcı karakteriniz para konularını sıkı tutmanızı gerektiriyor.

Radikal kararlar aşk ilişkinize, sürüncemede kalmış düşüncelerden daha çok yarar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde incinebileceğiniz bazı tartışmalar söz konusu. Geçmişin irdeleneceği bu tartışmada sabırlı olmanız gerekecek. Gelecekten yana engin düşleriniz var. Bunlara biraz daha inançla bakmanız, o kadar da düş olmadıklarını size gösterebilir. Birkaç kişiyle birlikte sürdürdüğünüz bir çelişki içindesiniz. Problemin ana kaynağı olarak yaptığınız tahminlerde haklı görünüyorsunuz.

3 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:01 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bazı kişilerin sizi anlamadıklarını düşünürsünüz. Sorunlarınız vardır. Bunlar bazen aileyle ilgilidir bazen de özeldir. Bir şeylerin sizi baskı altına aldığını hissedersiniz. Bunların altından kalkabilmek kolay değildir. Ancak imkansız da değildir. Bir çözüm yolu veya iyileşme meydana gelebilir. Saat 05:34 Ay-Neptün görünümü, aile dirliğiniz, huzur ve güven içinde yaşamanız için birbirinizi incitmemeye özen göstermeniz gerektiğini söylemektedir. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmenizi sağlar. Saat 17:09 Ay-Pluto görünüm etkisinde, tutkulu bir aşkın peşindeyiz. Arzu doluyuz. Hatta bizi tutsak eden ne varsa garip bir şekilde ona yönelebiliriz. Bazen elinizde olmadan isyan edebilirsiniz bazen de tümüyle teslim olabilirsiniz. Bu yaşadığınız aşka ve geçmişin üzerinizde bıraktığı etkiye göre değişebilir. Saat 19:06-4 Nisan saat 09:55 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Gecikme veya tersliklerle karşılaşma riskini bu zaman dilimi içinde önemsemeniz gerekir. Böylece işleriniz aksamaz veya karışıklıklar nedeniyle gerginlik yaşamamış olursunuz. Ayrıca bu saatlerde, sadece bir kişiye veya duruma bağlı kalmak yerine farklı çözüm yollarını da devrede tutmak yararlıdır. En azından biri olmazsa diğerini devreye koyarak işlerinizi halledebilirsiniz.

3 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detayları gözden kaçırmak istemediğin bir gün. Maddi konularda çevrendeki bazı kişilere kısıtlamalar koyabilirsin.

3 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşamdaki ideallerinizi gerçekleştirme adına ailenizden bazı finansal yardımlar alabilir onların sayesinde ilk adımı gerçekleştirebilirsiniz. Duygusal dünyanızda biraz daha içe yönelerek kafanızda oluşturduğunuz bazı düşüncelerinize yeni bir yön vermek isteyebilir, ideallerinizi bir üst seviyeye taşıma konusunda değişikliğe gidebilirsiniz. Bu konuda ne kadar fazla düşünürseniz ayrıntılar da o derece artacaktır.

3 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün planladığınız gibi geçmeyebilir. Bazı olaylarda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Beklemediğiniz nedenlerden dolayı işleriniz ilerlemeyebilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Üzerine düşündüğünüz konuları biraz oluruna bırakmakta fayda var. İlişkilerinizde daha sakin olmalısınız.

3 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harekete geçmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ancak aceleci davranmayın ve geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Biraz makul olmalısınız.

3 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

3 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizle baş başa olmak ön plana çıkacak. Eğlenceli ortamlarda bulunsanız bile, çok fazla paylaşım içine giremeyebilirsiniz. Bu yalnızlık duygusunu çalışarak giderebilirsiniz.

3 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkat gerektiren konularda yoğun bir çalışma içinde bulunacaksınız. Bu arada evinizi yeniden düzenleyebilir, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. İçinizden yükselen güçlü enerjiyi çalışarak akıtabilirsiniz.

3 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

3 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>