Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beklentiler içindeyken ilginizi ortaya çıkarmama çabalarınız tepkiler alabilir, bazı ilişkilerinizi zedeleyebilirsiniz. Kurmaya çalıştığınız ilişkinin çevresindeki engeller ilginizi daha da arttırıyor, ama dikkatli olmalısınız.

İş yaşamınızda sevinçli günler yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni girişimleriniz size şaşırtıcı gelişmeler vaat ediyor. Sizinle birlikte birkaç kişi daha bu gelişmelerden pozitif etkilenebilir.

Önemli bir satış işinden haberdar edilmemek sizde belli bir gerginlik yaratacak. Maddi konulardaki belirsizlikleriniz bu sıralar değişimlere açık. Yeni açılımlara yöneleceğiniz oluşumlar söz konusu.

Algılarınıza duyduğunuz aşırı güven, önümüzdeki günler içinde size yine zarar getirebilir. Ayaklarınızı yere sağlam bastığınıza inandığınız bir konuda aldatılmak üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde alacağınız bazı duyumlar, sizi değişik bir biçimde yönlendirecek. Arkadaş çevrenizdeki bazı sorunlu ilişkiler, size bu sıralar, artık biraz itici gelebilir. Bir akraba ziyaretiniz var. Bu ziyaretten dönüşünüz, yeni umutlara açık olacak. Dost amaçlarla yakınlaşmak isteyen birilerine güvensizlikler içindesiniz. Bununla ilgili soruşturmalarınızda kısa kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 30 Nisan-24 Mayıs tarihleri arasında Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Merkür de bu alanda gerileme hareketini sürdürüyor. Doğal olarak ilişkilerimiz, parasal güvencemiz, sağlamlık arayışımız bir hayli önem taşıyor. Yaylar iyi niyetli, çıkarlarının peşinde koşmayan, derinlemesine düşünen, geneli pozitif düşünen kişilerdir. Fakat şimdi, önümüze ardımıza bakma vakti geldi. Ne kadar güvende olduğumuzu, huzurlu bir yaşam sürüp sürmediğimizi, işimizden zevk alıp almadığımızı, kazancımızı mercek altına almalıyız. Uzun vadeli ve hakikaten güvenilir işlere yönelmeliyiz. İlişkilerde sağlamlık ve netlik, değer bilen insanlar başımızın tacı. Tam tersine sürekli kendi alacağını düşünen, çıkar ilişkisiyle bize yaklaşan insanlara dikkat etmeliyiz. Plan ve projelerimizi kimlerle işbirliği yaparak sürdürüyorsak, bunun yarar ve zarar hesabına bakmalıyız. İş saatleri,güvenliği, sosyal haklarımızı gözetmeliyiz. Venüs-Boğada gayet güçlü konumdadır. Merkür gerilerken, Venüsle aynı alanda transitine başlaması yararlı olup, her şeyin özünde güvenilirlik ilkesini merkez alacağımız aşikardır. Saat 06:29 itibariyle Kova burcunda oluşacak sondördün, çalışma hayatımızla ilgili konular ön planda olacak. Sıradan bir hayat, sürekli aynı işler, sizin gibi özgür insanlar için bir hayli zorlayıcıdır.  Ancak işinizi düzgün yapmanız ve sabırlı olmanız gerekir. Bazı kişileri ikna etmeniz veya elinizden kaçan bir işi kovalamanız, yaptığınız bir çalışmayı zamanında insanlara sunmanız, hizmet ettiğiniz insanlara ulaşmanız zor olabilir.  Nabza göre şerbet vermek diye bir deyim vardır. Aynen öyle. Kişilere, ortama, şartlara göre ayarımızı bileceğiz. Bir şeyler umduğumuz gibi gitmiyor diye sinirlenmeyeceğiz. Sakin olalım güzel dostlarım. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,    

30 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı duygusal ilişkilerde, partnerinizin size karşı davranışlarınızdan çeşitli anlamlar çıkarmanız mümkün. Bugün, karşı tarafın tepkileri karşısında tereddütler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinizin sınırları içinde kısıtlamaların olmadığını ona anlatmalısınız. Duygusal konularda ise, partnerinizin düşüncelerinden ödün vermediğini biliyorsunuz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herhangi tanıdık bir ipucu ya da işaret görmeseniz bile, bazı konularda ilerleme sağlamak üzere harekete geçtiniz ve hız keseceğe de benzemiyorsunuz. Önümüzdeki on beş gün içerisinde, devam ettiğiniz veya etmek istediğiniz bu yolla ilgili parçalar yerine oturmaya başlayabilir. Sizi kötü göstermeye çalışan veya size yanlış bilgiler veren kişiler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dünün ısrarcı kişileri veya tavırları sabah saatlerine kadar anlaşmazlık nedeni olabilir. Öğle saatlerine kadar Ay boşlukta biz de bir tür rölantideyiz. Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcı fikirlerimiz, yenilikçi tavırlarımız, fikir alışverişleri, etkileyici diyaloglar, öğrenme arzusu, sosyal planlar, mental aktiviteler ön planda olacak. Aklımızı doğru şekilde kullanabilir, aklımızdan yararlanabiliriz. Karşı tarafı etkilemek istiyorsak, duygulara değil, mantığa hitap etmeliyiz gün boyu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni haberlerle harekete geçebileceğiniz, ziyaretler içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda daha pratik olmaya da gayret etmelisiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gönül ilişkinizde sevgiden fazla saygı arayışı içindesiniz. Bir takım korku ve endişelere yer açmayın. Partneriniz sizi hem seviyor hem de sayıyor.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızda güzellikler yaşayacaksınız. Çalışmak size keyifli gelebilir. İş arkadaşlarınızla aranızı düzeltebilir, sağlığınızda olumlu etkileşimlere tanık olabilirsiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden haberleşmeyle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır. Sosyal medya sayfaları hazırlayabilir ve çalışma konularınızı bu şekilde tanıtmanın yollarını arayabilirsiniz. Sınavlara çalışmak için zihniniz hareketli olacaktır.   Genel olarak ise; Ay tüm gün Kova burcunda kalacak. Ay’ın Kova burcunda olduğu günlerde rutin işlerle sınırlanmak istemezsiniz. Değişik ve monotonluktan uzak, farklı konulara eğilmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşerek, insanlarla bol bol iletişim kurarak, zihinsel faaliyetlerinizi arttırarak, hareketli ve iletişimi bol bir gün geçirebilirsiniz.    İnsanlardan ve koşullardan bağımsız olarak kendi canınızın istediği şeylerle uğraşmak ve aynı kafadan dostlarla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz. Kapalı, sıkışık, dar yerlerde olmak veya sizi boğan kişilerle olmaktan hoşlanmazsınız. Siyasi, toplumsal, insanlığı ilgilendiren konulara daha ilgi duyabilirsiniz. İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya ile meşgul olabilir, sosyal paylaşım sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Kendi bloğunuz veya sayfanızda paylaşımlar yaparsanız daha fazla kişiye ulaşmanız mümkün.    Yine de Merkür Retro hareketinin yaratacağı karmaşa ve gecikmelere karşı hazırlıklı olunuz. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bu günde topluluklarda aktif olmak için iyi bir gün. Ayrıca her zaman sosyalleştiğiniz gruplar dışında yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle kontakta olabilirsiniz. Medya, basın, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden ulaşacağınız kitlelerle ilgili önemli işlerde ekstra dikkatli olunuz. Baskı işleri ve yayınlarla ilgili çalışmaların üzerinden iki kez geçerek kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz.    Fütüristik, yaratıcı ve ileri teknolojiyi ilgilendiren konulara ilgi duyabilirsiniz. Bilim kurgu, astronomi ve astroloji ile ilgili kitaplar okuyabilir veya yayınları takip edebilirsiniz. Enerji çalışmaları yapmakla, akupunktur, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız fikirlerinize destek verecek ve sıra dışı isteklerinize bile uyum sağlamaya çalışacaklardır.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatinizi eviniz ile ilgili gelişmeler veya aile içi ilişkilere yöneltebilirsiniz. Bazı beklenmedik şartlarla karşılaşmanız sürpriz olmayacaktır. Sakin ve anlayışlı olursanız, ufak tefek problemler canınızı sıkmayacaktır.

30 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 23' 34" R
Ay
Koç
23° 14' 50" R
Merkür
Koç
20° 30' 35"
Venüs
Boğa
08° 34' 46"
Mars
Koç
04° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 53"
Satürn
Balık
17° 05' 48"
Uranüs
Boğa
22° 42' 03"
Neptün
Balık
29° 05' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 03"
Lilith
Başak
24° 01' 12"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>