Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak birbirinize bilenmiş gibisiniz. Taviz verme korkusu yaşıyorsunuz. İlişkinizin tutkulu aşk olarak görülmesi, sizi de yanıltıyor. Bir kişilik çatışmasına girmiş gibisiniz.

Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz. Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor.

Yakın dost ilişkilerindeki alacak verecek meselelerinde, tarafların kendini en sağlama alacağı yöntemlere başvurması sizi üzüyor. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek.

Önümüzdeki günlerde, komşu gibi bir ilişkinizin aile içi tartışmasına taraf olmanız istenebilir. Uzak kalmanız daha yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı başarılarınızın altında kişisel çabalarınızdan çok, şans olduğunu düşünenlerle atışmalarınız var. Başka konulu birtakım çekemezliklerin, bu düşüncelere destek verdiğini düşünüyorsunuz. Sevdiğiniz sıkıntılı birinin iç dünyasına girmek için çabalarınız var. Biraz sabırlı olabilirseniz, bir süre sonra sizden bazı konularda yardım istekleri olabilir.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunu yoğun bir tempoda geçirebilirsiniz. İletişim trafiğiniz bir hayli artabilir. Toplantılar, telefonlar derken günün nasıl geçtiğini anlayamayabilirsiniz. Kardeşinizle ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir. Eğitim hayatınızda beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. 01:29'da Venüs burç değiştirerek Oğlak burcuna giriş yapıyor. 1 Mart'a kadar maddi konularınız odak noktanız olacak. Bu süreçte maaşınızda veya aldığınız primde artış olabilir. Eskiye göre daha bolluk içinizde olacağınız bereketli bir dönem sizleri bekliyor. Bazılarınız yeni yatırımlar yapmak isteyebilir. Yapacağınız bu yatırımlardan güzel getiriler elde edebilirsiniz. Yeni birteklifiyle de doğal olarak geliriniz artabilir. Sevgiler, Astromeri

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatını değiştirecek kararlar alıyorsun!Aşk gezegeni Venüs, bugün burç değiştirirken, bir de bugün akşam saatlerinde Yeniay yaşanacak. Yatırımcı yönün atağa kalkabilir ama müsrif harcamalarının olması aile ile aranda tartışmalara neden olabilir. Karşına çıkacak kişi kariyerinde hırsıyla bilinen çok başarılı biri olabilir. Eleştirilere açık olman bugün senin en büyük şansın olacak. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, evliliğe dair düşüncelere dalabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, sorunlarla uğraşmaktan yorgun düştüğünü fark edeceksin. Bu yoğun duyguların keskin kararlar almana neden olabilir. Senin için hayatı önem taşıyan konuşmayı ailen ile yapmak için kendi hazır hissetmen, bu akşam yemeğinin hem hüzünlü hem de heyecanlı geçeceğine benziyor.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evdeki gerilimli havayıyerinize de yansıtmamanız gerekiyor. İş yerinde ayakları yere sağlam basan, ne yaptığını bilen bir intibaınız var. Aman yıkılmasın. Maddi anlamda sürpriz gelişmeler olabilir. Bunu dün de söylemiştim. Bu dönem böyle bir etki var. Bir süre daha beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentilerinizin arttığı bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. İletişimle ilgili konulara dikkat etmelisiniz inatlaşmalar yüzünden kopmalar yaşanabilir. İşlerinizle ilgili yapacağınız sözleşmelerle ilgilenebilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha kişisel konulara yönelebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdaki bazı problemleri göz ardı edip tutkularınıza yönelmeniz onları oradan uzaklaştırmaz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu maddi ve manevi değerler arasında ikilemde kalabilirsiniz. Yenilenme arzunuz artarken yeni fikirler ve sorumluluklar gelişebilir. Derinleşmek ve detaylı düşünmek çok önemli.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan hem keyif alacak hem de yepyeni fikirler üreteceksiniz. Grup çalışmaları ve dostlarınızın desteği enerji verecek. Yeni girişimlerde bulunmayı planlayabilirsiniz. İsteğiniz artıyor.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, parasal konulara odaklanabilirsiniz. İnsanların sizin sorunlarınızla ilgilenmeleri ve destek vermeleri kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlayacaksa da, aklınızda dolaşıp duran maddi hususlar konusundaki fikirlerinizi onların şekillendirmelerine izin vermenize de neden olabilir.

4 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 26"
Ay
Kova
23° 05' 31"
Merkür
Koç
17° 47' 41"
Venüs
Boğa
03° 28' 22"
Mars
Koç
01° 16' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 34"
Satürn
Balık
16° 45' 01"
Uranüs
Boğa
22° 27' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 18"
Lilith
Başak
23° 33' 37"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>