Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir. Yine de içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz.

Çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, bir problemle ilgili tartışmanızı kısa sürdürecek. Birtakım düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle ortak çözümler üretebileceksiniz.

Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor. Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi.

Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz. Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki bazı değişim niyetlerini yapay buluyorsunuz. Bu niyetler, sizi yeniden değerlendirmelere götürüyor. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz. Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle içinde olduğunuz probleme çözüm getirebilir.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Maddi konularınız ön planda olabilir. Ay'ın Mars ve Satürn ile kontakları sinirlerinizin gergin olmasına sebep olabilir. Bugün biraz daha gerçekçi olup olayları analiz edebilirsiniz. Saat 06:39 itibariyle Merkür de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 24 Ocak'a kadar gelirinizi arttırmak için yeni fikirler üretebilirsiniz. Yeni maddi kaynaklar bulabilirsiniz. Getirisi yüksek birteklifine ya da yeni bir projeye imza atabilirsiniz. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İyi bir dinleyici olmanın faydasını göreceksin!İletişim gezegeni Merkür, bugün itibari ile toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Gezegenlerin seyri iletişim kurma şeklin, ilgi alanların, sosyal ilişkilerin üzerinde etkili olacak. Bazen kendine o kadar çok yoğunlaşıyorsun ki, başkasının sözünü duymaz oluyorsun. Bugün bu alanlarda daha kontrollü ve garantici hareket edebileceğini söyleyebilirim. Ayın destekleyici konumunu göz ardı etmemeni ve iletişim veilgili düzeltmelerini bugün yapmanı öneririm. İyi bir dinleyici olabilirsen, inanılmaz sonuçlar elde edeceksin. İlişkisinde sorunları olan bir Yay burcuysan, sevgilinin senin için doğru kişi olup olmadığını sorgulayacaksın. Gün içerisinde ideallerinle ilgili ufakta olsa yeni adımlar atabilirsin. Beklenmedik seyahatler gündemine gelebilir.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başlangıçlara doğrudan giriş yapmanız bazı sorunları beraberinde getirebilir. Tamamlamanız gereken daha önemli hedeflerinize yönelmelisiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular ve birikimleriniz söz konusu olduğunda bazı kısıtlamalar ya da şanssızlıklar gündeme gelebilir. Elinizdekileri korumaya çalışmalısınız.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Yaptığınız planları bu gün gerçekleştirmek için çaba sarfedeceksiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevecen ve iyimser Yaylar bugün pesimist fikilrer yoğunlaşabilir. Bir süredir ertelediğiniz borçlar gündem olabilir. Yakın çevreden talepler karşılanmayabilir. Tercihleriniz nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

24 Ocak'a kadar Oğlak burcuna yerleşen Merkür, gerçekçi, otoriter, odaklı, ciddi bir yaklaşımla para kaynaklarınızı yeniden organize etmek istersiniz. Gelir gider tabloları oluşturmak için uygun bir zaman. Yeni yatırımlarınız için sağlıklı kararlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu yapıcı süreci kaçırmayın.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 55' 51" R
Ay
Boğa
01° 24' 23" R
Merkür
Koç
20° 57' 12"
Venüs
Boğa
09° 15' 49"
Mars
Koç
04° 53' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 44"
Satürn
Balık
17° 08' 30"
Uranüs
Boğa
22° 43' 59"
Neptün
Balık
29° 06' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 52"
Lilith
Başak
24° 04' 54"
True Node
Koç
15° 23' 57"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>