Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, sevdiğinizle ilgili hoş haberler alabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir gününüzdesiniz. Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz.

Bugün duyacağınız olumsuz söylentinin bir dayanağı yok gibi, içiniz rahat oturtabilirsiniz. İş yerinizde ortada dolaşan bu tür söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz.

Mali durumunuz sandığınız kadar kısa vadede sevinç getirmeyebilir. Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanız yarar getirebilir.

Beklenmedik bazı rastlantılarda izin için en hayırlısı, bu rastlantıya kuşkulu bakmak yerine ondan yararlanmayı bilmek olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün neşeli insanlarla hareketli saatler geçirebilirsiniz. Dışınızda gelişen birtakım gelişmeler, aile ilişkilerinizde beklediğiniz olumsuzluklara neden olmayacak. Yaşanmış bir olayla alakalı sessiz hesaplaşmalar söz konusu. Dışa vurulmayan karşılıklı gerilmeler var. Yakında pek istekli olmayarak, önemli kararlar alabilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda her gün yaptığınız rutin işler yerine, bugün daha farklı bir şekilde güne başlamak isteyebilirsiniz. İçinizdeki özgürlük hissi bugün ortaya çıkabilir. Bugün araştırmacı ruhunuz devreye girecek. Aklınıza takılan her şeyi araştırmakla gününüzü geçirebilirsiniz. 00:03'te 15 derece Kova burcunda yeniay meydana gelecek. İnsan ilişkilerinin yoğun olduğu sektörlerde çalışıyorsanız yeni birteklifi yeni başlangıç yapmanıza destek olabilir. Yeni bir eğitime de başlamak isteyebilirsiniz. Kardeşinizle, akrabalarınızla ilgili de yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Şu ana kadar ilgi duyduğunuzdan farklı kültürel etkinliklere ilgi duyabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

5 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gururundan ödün vermiyorsun!Önüne kim çıkarsa çıksın, patron, eşin, çocuğun, arkadaşın kimse bugün sana sınırlar koyamaz. Bunu yap diye direktif veremez. Aksine bugünün organizasyon lideri sen olmalısın. Her plan senden sorulur, senden habersiz yapılan şeyler de gözünden kaçmaz! Bulunduğun ortamları kendi tarzına ya da görüşüne göre yönlendirmek isteyebilirsin. Ortak çalışmalarda karşı tarafın da fikirlerini almalı ve seninle aynı işi yapan meslektaşlarına destek vermelisin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yay burcuysan, ona duyduğun özlem artacak. Ancak diğer yandan inadından ve gururundan ödün vermek istemeyeceksin. Evli bir Yay burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili konular gündeme gelebilir. Her ne kadar taraf olmasan da fikirlerini söylemeden edemeyeceksin. Akşam saatlerini Tv karşısında keyifle geçirebilirsin.

5 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda bazı aksamalar yaşamanız söz konusu olsa da geçmiş borçlar ve alacakları toparlamakta zorluk çekebilirsiniz. Bu yüzden bugün şartları zorlamamalısınız.

5 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğitim ile ilgili konulara yönlenebilirsiniz. Yakın çevrenizde olan olaylar gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Öğle saatlerinde ilerleme kaydedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Şanslı zamanlar sizi bekliyor. İlişkilerde depresyon hali görünebilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Kopmalar olabilir.

5 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni yerler keşfetmek bugünün genel konunuz olabilir. Öğrenim gören Yay?lar oldukça başarılı bir sürece adım atacaklar.

5 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlıklı hedefler koyarsanız, arzularınız rahat bir biçimde gerçekleşebilir. İş ve sağlık konularında gelişmeler yaşanabilir. Uluslararası konular, medya, yurtdışı, hukuki alanlarda bekleten haberlerde akış söz konusu.

5 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın taşıdığı sürprizler bugün sizin karşınıza da çıkabilir. Hayatta hiçbir şey nedensiz değildir. Sezgilerinizi kullanarak olayların temelinde yatan konuyu ortaya çıkarırsınız. Meditasyon yapmak, enerji çalışmalarına katılmak size iyi gelir. Yoga eğitmenliği, şifa eğitimleriyle ilgilenin.

5 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşünce şekliniz bugün o kadar karmaşık olabilir ki, siz bile işin içinden çıkamayabilir, doğru mantık yürüttüğünüzden, hayali gerçekten ayırdığınızdan emin olamayabilirsiniz. Bu yüzden, önemli karar ve atılımları zihninizin açık olacağı bir güne ertelemeniz gerekmektedir.

5 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 14' 21"
Ay
Kova
21° 07' 59"
Merkür
Koç
17° 43' 24"
Venüs
Boğa
03° 18' 06"
Mars
Koç
01° 09' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 37"
Satürn
Balık
16° 44' 18"
Uranüs
Boğa
22° 27' 15"
Neptün
Balık
28° 57' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 50"
Lilith
Başak
23° 32' 42"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>