Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak çeşitli heyecanlar yaşayabilirsiniz ve iç dünyanızda çelişkiler ortaya çıkabilir. Aşk yaşamınıza ilişkin bir huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınızda ihmalkarlıklar olabilir ve bu aranızda çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilecektir. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunlar sandığınız kadar önemli olmayacaktır. İş arkadaşlarınızla ilgili konularda biraz daha hassas ve esnek olmaya çalışmalısınız. Günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zor olmayacaktır ancak bu konuda yenilikler yapmakta zorlanabilirsiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bunlar kararlı davranışlar sergilemeniz durumunda geçici sorunlar olacaktır. İş yaşamınızda yeni bir karar almanız doğru olmayacaktır.

Maddi konularda çeşitli kısıtlamaların etkisinde kalabileceğiniz bir gündesiniz ve genelde gelişemeler beklentilerinizle uyuşmayacaktır. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Olayların gelişimi yeterince hızlı olmayabilir. Kesin bir karar almadan önce biraz daha beklemeli ve sonuçları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi beğenmediğiniz konularda iç barışı sağlayabilmeniz, biraz çaba gerektiriyor. Kendinizle yoğunlaşıp kendinize emek harcamaktan kaçınmamalısınız. Bugünlerde bazı ilişkileriniz içinde radikal kararlar aşamasındasınız. Bazı niyetlerin açıkça su yüzüne çıkması, sizi biraz üzüntülü yeni değerlendirmelere yöneltebilir.

6 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 6 Mart saat:10:34-23 Mart saat:03:19 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Merkür, bekar Yay'lar için yeni tanışmaları simgeler. İletişim anlamında fikirlerinizi gayet cesur şekilde öne sürebilirsiniz. Bu haliniz yeni tanışmalarda partner üzerinde epeyce etkili olur. Ancak bir problem varsa, biraz lafımızı bilmemizde yarar var. 23 Mart-15 Nisan tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda gerileyecek. Borsa, şans oyunları ve harcamalar konusunda da lütfen dikkatli olunuz. Gün boyunca şans hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında dönen her türlü haksızlığa rağmen, adaletli davranma konusunda ısrarlı olacaksın.

6 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir yaşadığınız finansal sıkıntılarınıza en sonunda ailenizden gerekli desteği bulabilecek ve sıkıntılarınızın büyük bir çoğunluğunu atlatabileceksiniz. Sizlerde yeni maddi kaynaklar bulmak için yola çıkmak ve bu yolda hızlıca ilerlemek adına Yeni atılımlar yapabilir ve güzel başlangıçlara doğru hızlıca gidebilirsiniz. Aynı zamanda bugünlerde kimin yanınızda olup olmadığını da görebilecek yaşantı deneyimleri edinebilirsiniz. Bu yaşadığınız tecrübeler size gelecek hayatta önemli fırsatlar verebilir.

6 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin dışınızda gelişen durumlardan dolayı bazı aksaklıklar yaşayabilir, olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Gizli kalmış bazı konular ortaya çıkabilir ve gündeminize oturabilir. Her şeyi kontrol altına almaya çalışmaktansa kendi gelişiminize odaklanmak oldukça iyi gelecek. Bu tavrınız size daha büyük kapıları açabilir.

6 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kişisel gelişiminize önem vererek iç dünyanızda ki sizi keşfedebilirsiniz. Bu daha önce fark edemediğiniz olumlu bir özelliğiniz olabileceği gibi sizi engelleyen bir düşünceniz de olabilir. Sezgilerinizin sesine kulak verin ve kendinizle yüzleşin. Bunu başarabildiğiniz takdirde içinde bulunduğunuz zor koşulların üstesinden nasıl gelebileceğinizi de belirleyebileceksiniz. İş hayatınızda ki gelişmeleri takip etmeli fakat mümkün olduğunca tartışmaların içinde olmamaya gözlemci davranmaya gayret göstermelisiniz. Özel hayatınızda sizi sürekli eleştiren yaşamınıza yön vermeye çalışan kişilere karşı kendinizi cesur bir dille ifade ederek yaşamınızın kumandanlığı elinize alacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kararlılıkla ilerleyeceksiniz.

6 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kariyeriniz, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz, isteklerinizden emin olduğunuz, hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirdiğiniz ve olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

6 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşkı konuşacağınız, yüreğinizde hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Çocuğunuz varsa onunla iletişiminiz hızlanabilir. Sanatsal işlerinizde önemli anlaşmalar oluşabilir.

6 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Mayıs'a kadar Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Demek ki bu dönemde aşk romantizm, sanat, eğlence, yaratıcılık alanınızı temsil edin 5. evinizde hızlı gelişen olaylara şahit olacaksınız. Ayrıca çocuğunuzun başarılı faaliyetleri yüzünüzü güldürür. Spora başlamak, kursa yazılmak için güzel bir gün. Sosyal çevrenizde bol bol iletişim hakim olacak.

6 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularda o kadar olumlu haberler gelebilir ki, ayaklarınız mutluluktan yerden kesilebilir. Sadece haber almakla da kalmayıp, beklemediğiniz bir yerden yüklü bir miktar para da alırsanız fazla şaşırmamalısınız. Parayı dikkatli harcayın.

6 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 28' 30" R
Ay
Balık
24° 12' 56"
Merkür
Koç
19° 04' 40"
Venüs
Boğa
06° 08' 30"
Mars
Koç
02° 56' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 01"
Satürn
Balık
16° 56' 02"
Uranüs
Boğa
22° 35' 12"
Neptün
Balık
29° 01' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 31"
Lilith
Başak
23° 48' 02"
True Node
Koç
15° 23' 42"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>