Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sakin, dingin günler yakında. Arkadaş çevrenizdeki olumlu yaklaşımlardan etkileneceksiniz. İlişkinizde ikinizin de yıprandığı tartışmalar, elle tutulur nedenlere bağlı değil.

Bugün etkileneceğiniz kişiler, sizi özgün düşüncelerinizle ilgili olarak umutlandırabilir. İlişkilerde duyarlısınız. İş ortamınızdaki kişisel sorunlar sizi çok fazla etkiliyor.

Akraba ilişkilerinizde para amaçlı yakınlaşmalar, bugünlerde canınızı sıkabilir. Yeni arayışlara ihtiyacınız var. Bütçenizdeki dengesizlikleri yerine oturtmanız gerekiyor.

Aşk hayatınızda gerçekçilik, bu ilişkinin kaldıramayacağı kadar ön planda. Biraz daha duygusal davranışlara girmeli ve partnerinizin bu sıralar sergileyeceği anlamlı yaklaşımların karşılığını vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi özellikle sakındığınız bir oluşum, bu günlerde ısrarcılığını arttırabilir. Bununla ilgili fikir alışverişlerinden yararlar görebilirsiniz. Sevecen yaklaşımlarınız, önümüzdeki günlerde yeni dostluklar getirecek. Tutarlı bulduğunuz ilişkilerde girişken kişiliklerin olumlu anlamda yönlendirmeleri olacak. Bu konuda istekli görüneceğiniz etkilenmeler söz konusu.

6 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar günümüzün ilk enerjisi, saat 09:20 Ay-Mars kavuşumudur. Parasal durumunuza çareler ararsınız. Mars Oğlakta gayet temkinli, sabırlı ve planlı davranılmasını sağlar. Ay ile kavuşumu, ne olursa olsun enine boyuna duruma bakmanız gerektiğini göstermektedir. Saat 16:47-17:48 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ne düşünürsek düşünelim, ne durumda olursak olalım parayla alakalı konularda bu zaman diliminde beklemede kalınız. Değerlerimize mutlaka sahip çıkalım. Saat 16:56 Güneş-Neptün görünümü, hem ilişki hemkonularında kendini güvende hissetmek isteyen bireyin göstergesidir. Yargıları son derece kuvvetli olan kişi, olabilecekleri, yaşanması muhtemel olan gelişmeleri kolaylıkla hissedebilir. Değişime açık bir yapıda olmasına rağmen asıl arzusu mevcut durumun iyileştirilmesi ve pürüzlerin tamamıyla giderilmesidir. Hayallerini gerçekleştirmek isteyen kişi olumlu yöndeki sürprizlere açıktır. İşte bu görünüm bir şifalı elin, size dokunması haline benzer. Saat 17:48 itibariyle sözel gücünüzü çevrenizdeki insanlara göstererek, arzu ettiğiniz konularda liderliğinizi ilan edebilirsiniz. Ay- Kova burcu seyir etkinliğinde, kafanızın içinde yer alan planlarınızı hayata geçirirken süslü kelimeler kullanabilir, karşınızdaki insanları, istekleriniz doğrultusunda yönlendirebilirsiniz. Aşk konusunda özellikle karşı cins üzerinde etkili olabilir ve dilediğiniz kişiyi etkilersiniz. Kendinizle çatışmadan, yüreğinizin git dediği yere kolayca ulaşabilirsiniz. Maddi konularda geçmişe ait olan sorunları tekrar ele almak için uygun etkiler altındasınız. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

6 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin kişiye hissettiklerini, duygusal sözcüklerle ifade edebilirsin. Evliliğindeki sorunlar çözüme kavuşabilir.

6 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortağınız ve partnerinizle aranızdaki finansal sorunlarda biraz daha dengeyi korumanızda fayda vardır. Zira her söyleminiz esnasında bu tür konuları ortaya dökmeniz insanların sizden uzaklaşmalarına neden oluyor. İlişkilerdeki uzlaşmayı sağlamak adına biraz daha yapıcı davranışlar içinde olabilirsiniz.

6 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Paranızı daha iyi değerlendirmenin yolunu bulmalısınız. Bugün daha fazla desteğe ihtiyacınız olabilir.

6 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumsuz giden bazı konularda dostlarınızdan güzel sözler duyarak rahatlayabilirsiniz. Sıkıldığınız şeyleri sonuçlandırmaya çalışın. Yardım almaktan çekinmeyin.

6 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmeniz zor olabilir. Ancak, aklınızla davranacak ve planlı hareket etmeyi başaracaksınız. Sabırlı ve kararlı davranabilir, böylece çevrenizde bulunanları etkileyebilirsiniz. İsteğiniz güçlü

6 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların sizden beklediği her şeyi bugün rahatlıkla yapabilirsiniz. İşinizde sizi harekete geçiren konular var. Özel hayatınızda fikir ayrılıkları oluşabilir.

6 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Vücudunuzdaki toksinleri atmak için topraklanma zamanı.Çıplak ayakla çimenlerde yürümelisiniz. Para sıkıntısı ve zorlu yaşam koşullarının zihninizden uzaklaştırın. Bugün sizin gününüz olsun!

6 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak.

6 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 43' 51" R
Ay
Terazi
09° 21' 42"
Merkür
Boğa
04° 37' 04"
Venüs
Boğa
24° 18' 17"
Mars
Koç
14° 13' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 38"
Satürn
Balık
18° 01' 57"
Uranüs
Boğa
23° 26' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 28"
Chiron
Koç
21° 40' 08"
Lilith
Başak
25° 26' 13"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>