Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bağlanma düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla harika giden ilişkinizi, sorunlu bir ilişki haline getirmemelisiniz. Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız.

Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz. Koşulların şekilden şekile girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor.

Daha iddiasız bir tarzla, her şey yolunda gidebilir. Kazancınız size yetiyor. Gerekyaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara ihtiyaç duyuyorsunuz gibi görünmeniz anlamsız.

Sabrınızı sınayacağınız konularda kazançlarınız var. Zorlansanız da direncinizi kontrol etmeye çalışın. Acelecilik bugünlerde size önemli şeyler kaybettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kazançlı çıkabileceğiniz görüşmeleriniz var. Engellendiğinizi düşündüğünüz konularda tahmin yürüttüğünüz zararlar söz konusu değil. Daha rahat davranışlara girmeniz gerekiyor. Kendinizi bugünlerde yeni sorumluluklardan sakınma ihtiyacı duyuyorsunuz. Yapıcı bir gününüzde olmanıza karşın, eşitsiz uygulamalar sizi bugün biraz tepkimeci gösteriyor.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın 02:58-05:01 aralığında boşluktaki Ay, bu saat sonrasında Balık burcuna geçiyor. Ailenizi ilgilendiren konular gündeminizde olabilir. Aile içinde çözmeniz gereken konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Pozitif ve yapıcı tavrınız orta yolu bulmakta etkili olacaktır. Evinizin içinde değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Günün büyük çoğunluğunda Ay ve Venüs'ün birbiriyle uyumlu açısı duygusal hayatınızda olumlu zamanlar yaşayabileceğinizi gösteriyor. Maddi gelirinizi arttıracak sürpriz teklifler karşınıza çıkabilir. Hem maddi güzellikler yaşadığınız hem de aşkı yaşadığınız güzel bir gün geçirebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Müjdeli haberler alıyorsun!Birçok konuda baskı hissediyorsun. Eşinin nazlanmaları, patronun senden istediği sözleşmeler, çocuklarının senden beklentileri? Her şey için detay ve zaman gerekli diye düşünebilirsin. Endişeli yapın, yakın çevren tarafından gözlemleniyor, az sorumluluk az dert diye diye kendi kendine söylendiğin bir gün olabilir. Aile şirketinde çalışan bir Yay burcuysan, meraklı tavrın yanlış anlaşılmana sebep olabilir. Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan, kalbinin kapıları aşka yeniden açılsın isteyebilirsin. Evli bir Yay burcuysan eşin, uzun süredir beklediğin müjdeli haberi verebilir. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizin içinde bulunduğu durum sizi, bir noktada kararsız bırakabilir. İçinde bulunduğunuz durumdan kurtulmak için şartları zorlamadan sakince beklemeniz daha doğru olacaktır.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailede gizli kalmış konular gündeme gelebilir. Geçmişe yönelik konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. İlişkilerinizde daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Finansal haberler alacağınız zamanlar var. Elinizde olmayan nedenlerden ortaya çıkan konular yüzünden kontrol kaybı yaşamayın.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yaşantı için bugünlerde iyi bir gözlemci ve dinleyici olmalısınız. Bir tartışma olurken herkesi susturmanız itici görünebilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamınızın odağında bugün aileniz olabilir, anne babanızla bir araya gelebilir, evinizle ilgili işleri halledebilir, mutfakta daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Hazırlayacağınız sofralarla dostlarınızı ağırlayabilirsiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi partneriniz ile daha iyi ve güvende hissedeceğiniz bir gündesiniz. Biraz içe kapanık, sosyalleşmekten hoşlanmayacak veya sadece çok rahat olduğunuz insanlar ile sosyalleşecek gibi hissedebilirsiniz. Maddi anlamda gelebilecek enteresan haberler keyfinizi yerinize getirebilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Felsefi konular bugün daha fazla ilginizi çeker.Herkese koşulsuz sevginizi sunmak, karşılık beklemeden iyilik yapmayı kendinize misyon edinebilirsiniz. Yine de aşırı iyimser tavırlardan kaçınmak gerekir. Evde su boruları veya tesisatla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Resim yapmak, şiir yazmak gibi yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yoğun ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Telefon, fax veya e-mail aracılığyla sürekli birileriyle haberleşebilir, toplantılara katılmak için çeşitli yerlere gidebilir, birçok belgeyi inceleyebilirsiniz. Yine de, yüksek enerjinizle bu yoğunluğun altından kalkmanız zor olmayacaktır.

6 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 24"
Ay
Kova
18° 00' 33"
Merkür
Koç
17° 36' 42"
Venüs
Boğa
03° 01' 41"
Mars
Koç
00° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 30"
Satürn
Balık
16° 43' 09"
Uranüs
Boğa
22° 26' 29"
Neptün
Balık
28° 57' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 05"
Lilith
Başak
23° 31' 13"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>