Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beklemediğiniz ilginç gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Sürekli aramalar, ısrarlar daha da uzaklaşmaya neden olmamalı. Bu konuda zamanla işbirliğine girip sabretmelisiniz

Son zamanlardaki sıkıntılı halinizi üzerinizden atacaksınız. Bugünün ilerleyen saatlerinde bir görüşmeniz var gibi. İş ortamınızda insan ilişkileriyle alakalı olarak bazı görüşleriniz istenebilir.

Kazancınızla ilgili rahatsızlıklarınızın çözümü genel sorunlara bağlı. Yakında sevindirici bir para haberiniz olabilir. Ama kimi nedenlerle bu sevinci biraz burukça yaşayabilirsiniz.

O her zaman, size hep özenli davranan, kırılmayı hak etmeyen bir dost oldu. Onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce belli etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerine gitmeye kararlı olduğunuz bir konuda, aceleci davranmayıp nabız yoklamanız yararlı olacak. Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Kimi hayal kırıklıklarınız, deneyim birikiminize bağlı olarak azalacak. İnatçılık ve sevimlilik sizi tanımlayan özellikleriniz gibi. İnatlaşmalarınızda, sempatikliğinizle insanı kolayca teslim alabiliyorsunuz

7 Ocak 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

09:20-09:45 saatlerinde boşlukta ilerleyen Ay, 09:45 itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. İletişim trafiğinizin arttığı bir gündesiniz. Çalışanlar özellikle çok yoğun olabilirler. Kardeş veya akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz. Ay'ın Venüs ve Mars ile olumlu açıları duygusal hayatınızda gelişmeler olabileceğini gösteriyor. 14:17 itibariyle Venüs, Yay burcuna geçiyor. Sevgiler, Astromeri

7 Ocak 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Mali konular önem kazanıyor! Aşk gezegeni Venüs, bugün itibari ile burç değiştiriyor ve artık burcunuzda hareket etmeye başlıyor. Sabah saatlerinde trafikte problem yaşayabilirsin. Bugün kalabalıklar, işler üstüne geliyormuş gibi hissedebilirsin. Özellikle bugün çalışma ortamında verilen görevlere ve direktiflere sadık kalmakta zorlanabilirsin. Bu yüzden eğer yapabiliyorsan kendine daha hafif bir program yapmanı tavsiye ederim. Hırsın bu yıl, geçen yıllara göre az. Ancak geçen yıl meslek hayatınla aynı düzeyde olmadığını gösterdin. Bununla beraber mali konular gerçekten önem kazanacak. Kişisel kazanç evinde etkili olan ayın konumu aileden gelen miras ya da gayrimenkul için güçlü etkiler bırakıyor. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hoşlandığın kişiye duygularını belli edecek yaklaşımlarda bulunabilirsin. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini yaptırmayı ihmal etmemelisin.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftaya iyi bir enerji ile başlıyorsunuz. İş yerinizde veya evde, fark etmez. Günlük rutinlerinizde kendinizi güvende ve konforlu hissedeceksiniz. Şanslı Yay burçları için haftanın ilkgünü olması hiçbir şey ifade etmeyecek. Maddi anlamda büyük devrimlere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Çevrenizdeki dengeyi korumak sizin göreviniz haline geldi.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni fikirler üretecek ve bunları etrafınızla paylaşmak isteği duyacaksınız. Eğitim alanında yeni gelişmeler olabilir. Yakın çevrenizle fikir alıverişi yapabilirsiniz. Gençlerin olduğu gruplarla geçireceğiniz zamanlar var. Akşam saatlerinde kendini beğenmiş inatçı kişilere karşı daha toleranslı olmanızda fayda var.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız. Seçici davranmanız size oldukça fayda sağlayacaktır.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

7 Ocak 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz gün boyu çok hareketli. Sığ, kalıplaşmış öğretilerden çıkıp, vizyonunuzu genişleten eğitim imkanları, projeler gelişebilir. Yakın çevrenizin, kardeşlerinizin hayatında yeni başlangıçlar olabilir.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi uygulamaya başlayacaksınız. Dikkatinizi tam olarak istediğiniz gibi toparlayamasanız bile daha düzenli ve kararlı davranabileceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

7 Ocak 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 17"
Ay
Kova
24° 16' 11"
Merkür
Koç
17° 50' 18"
Venüs
Boğa
03° 34' 32"
Mars
Koç
01° 20' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 44"
Satürn
Balık
16° 45' 27"
Uranüs
Boğa
22° 28' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 34"
Lilith
Başak
23° 34' 11"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>