Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide daha fazla veren taraf olarak gözleniyorsunuz. Partnerinizin değerbilirliği de şansınız oluyor. İlişkiyi ayakta tuttuğuna inandığınız kıstaslardan biri de özveri.

Beklediğiniz fırsat elinize geçmiş sayılır. Bu yüzden gerekli önemi göstermeli, zamanından önce çıkartmayı becerebilmelisiniz. Elinize aldığınız şu andaki iş, sizin mesleki çapınızı ortaya çıkartacak.

Aile içinde denetimden çıkmış olan savurganlığın nihayet önünü kesebildiniz. Yakında bir para haberiniz olacak. Bugünlerde maddi durumunuz iyice bir düzene girmiş gibi görünüyor.

Bazı zorunlulukları hayat değil, siz kendiniz tespit ediyorsunuz ve zorunlu kabul ederek ele aldığınız bazı konuları angarya gibi taşımak durumunda kalıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sağduyulu olmanız gereken bir gününüzdesiniz. Artık zamanı geldi de geçti, diye düşündüğünüz bazı kararları bu günlerde alabilirsiniz. Kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişilerin sergileyeceği ön rahatsızlıklar, sizi biraz düşündürebilir. Çevrenizde oluşan birtakım guruplaşmaların, zararsız görünümünün altında ilişkileri yıpratacak taraflar görüyorsunuz.

8 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Kova burcunda ilerliyor. Özellikle çalışanları yoğun bir gün bekliyor. Toplantı, telefon, mailler derken günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Diğer yandan eğitimle ilgili de konulara vakit ayırabilirsiniz. Bugün yeni bir eğitime başlamak için karar alabilirsiniz. Entelektüel tarafınızın da ön planda olduğu bir gün, kültürel etkinliklere vakit ayırabilirsiniz. Yazma yeteneğiniz varsa mutlaka bir sitede yayınlamanızı tavsiye ederim. Yazdıklarınız ilgi çekebilir. Günün genelinde maddi konularda stresli bir zaman dilimindesiniz. İnternet alışverişlerinizde dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Sevgiler, Astromeri

8 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Mantıklı tarafınla hareket ediyorsun!Bugün her zamanki sıcakkanlı halin yerine biraz daha mesafeli bir izlenim bırakabilirsin çevrendekilere. Çalışma ortamında ya da arkadaş ortamında duyduklarına karşı yapacağın yorumlar duygularının değil, mantığının yansımaları olacak. Pratikliğin ile ön planda olman ise kaçınılmaz olacak. Bu anlamda duygusal sorunlara eğilmek yerine kendini çalışmaya vermen daha iyi olabilir. Maddi sıkıntılar yaşıyorsan şartlarını kolaylaştıracak ek işler elde edebilirsin. Geçici olarak düşündüğün bir ilişkin varsa bir anda odak noktana geldiğine tanıklık edebilir, uzun vadeli hayaller kurarken bulabilirsin kendini. Akşamüzeri yakın arkadaşınla uzun uzadıya telefonla görüşebilir, birçok konudan konuşabilirsin.

8 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

ikili ilişkileriniz finansal sorunlar yüzünden sınanabilir ve bu problemlerden dolayı aranızda kırıcı konuşmalar olabilir. Sivri çıkışlar yapmamaya özen gösterin.

8 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi eskiler, geçmişe yönelik konular oluşturabilir. Ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev kazalarına dikkat etmekte fayda var. Aile fertleriyle yararlı işler yaparak zaman geçirmek size iyi gelebilir. Babanızla ilgilenmeniz gereken konular olabilir. Kendi başınıza kalıp hayal kurmak isteyeceğiniz zamanlar var.

8 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinize gereken ilgiyi gösterdiğiniz günlerdesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülmelisiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerin yoğunluğu duygusal anlamda sizi bölüyor olabilir. Bir yandan kendinizle bir yandan da işlerle ilgilenmek zorunda kalmak size ağır gelebilir. Konuşarak rahatlayacağınız bir günde olduğunuz için, arkadaşlarınızla sosyalleşmek ve içinizi dökmek için uygun bir gün olacaktır. İlgiye ihtiyacınız var.

8 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üretim biçiminiz, finansal konularda Satürn ve Pluto arasında sıkışan Güneş sebebiyle yoğun baskı hissedebilirsiniz. Kendinizi bir amaca adamanıza, özdisiplinle çalışmanıza vesile olan bu dönüşüm için hedeflerinizi gözden geçirin.

8 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanlış anlamalar, ani parlamalar ve öfkeli durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunların hepsine kulak tıkayıp geçin. Kendinizi savunmaya kalkmayın. Er ya da geç karşınızdakiler sizin iyi niyetinizi ve dürüstlüğünüzü anlarlar. Hiçbir dostunuzla bugün tartışıp hayatınızdan çıkarmaya karar vermeyin. Bu son derece hatalı bir davranış olacaktır. Hırsızlıklara ve kendini çok güçlü gibi gösteren insanlara karşı dikkatli olun.

8 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

8 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 53"
Ay
Kova
19° 34' 10"
Merkür
Koç
17° 40' 01"
Venüs
Boğa
03° 09' 53"
Mars
Koç
01° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 03"
Satürn
Balık
16° 43' 44"
Uranüs
Boğa
22° 26' 52"
Neptün
Balık
28° 57' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 27"
Lilith
Başak
23° 31' 58"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>