Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizdeki bazı sorunları kendi aranızda tartışıp çözmek taraftarısınız. Sevgilinizin bu sorunlarda sizin dışınızda sırdaşlar edinmesi ve onlardan etkilenmesi canınızı sıkıyor.

Bugünlerde can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bu işte şans size çok yardım edecek. Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız sonuçlardan çok azını alabileceksiniz.

Korktuğunuz ödemeler yavaş, yavaş ödeniyor. Yakında yeni bir harcamanız olacak. Çıkan paranın karşılığı epeydir özleminiz olduğu için bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

Uzaktaki bir arkadaşınızla ilgili duyacağınız aslı olmayan bir haber, berbat birkaç gün geçirmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuz. Ama yaptığınız masrafı gözünüz görmüyor. Bugün tanıştığınız biri hayatı değerlendirmesi, yaşama şevki ile sizi fazlaca etkileyecek. Bunan sonraki yaşamınızda yer alması çok olası. Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlara şehrinizdeki bir sorunlarında yol göstermeniz gerekecek.

9 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay, mesleki beceriklilik,bitirme, ideallerinizi gerçekleştirmede gayet güçlü bir enerjiyle sizi destekliyor. Her bir detay önemsenecek. Bu yorgunluk yaratsa da, zihin bir hayli işlek ve pratik çalışıldığı için zamanı olumlu yönde kullanmak mümkün olacak. İş kararları, inceden inceye gözden geçirilecek, plan ve projeler başarılı şekilde bitirilecek. İş sorunları olanlar, bu bir aylık dönemde görüşmelerde bulunabilir, kendilerine uygun işe adım atabilirler. Bu konuda 16 ve 21 Eylül tarihleri uygundur. Venüs bu Yeniayla birlikte Akrep burcunda ilerleyecek. Bize ait olan her şey kıymetleniyor. Kaybetmemek için gözümüz açık olacak. Belki daha önce yaşanan acı tecrübeler aklımıza gelecek, bazı kişilere karşı mesafemizi koyacağız. Fiziksel ve ruhsal anlamda yenilenmek, tazelenmek, arınmak isteyeceğiz. İş hayatının kendi içindeki oyunları, insanların tuhaf halleri, paranın nasıl da birçok insanı değiştirdiğini düşüneceğiz. Ve hepsinden önemlisi, kendimize duyduğumuz saygının bir insan için, en büyük başarı olduğunu unutmayacağız. 23 Eylül sonrası sosyal dünya canlanacak. Paylaşımda bulunacağız. Dostlarımızla temasta olacağız. Özel duygular, tanışmalar,ve toplum ilişkileri bu tarih sonrası gündemimizde baş sıraya oturacak. Mutlu pazarlar dileğimle,

9 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Yeniay gerçekleşiyor. Sempatik tavırlarınla dikkat çekiyorsun. Konuşkan, organize eden yapın bugün başarılı olmanı sağlıyor. Özellikle sosyal hayatta birçok işi aynı anda halletmen söz konusu. Bugün art arda gelecek telefon görüşmeleri ve arkadaşlarının buluşma davetleri karşısında kararsız kalabilirsin. Bir yandan da bu kadar sevilen biri olmak ruhunu okşayacak. Seni sözleriyle heyecanlandıracak biriyle iletişime geçebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, yakın arkadaşının desteği ile sorunların üstesinden gelebilirsin. Bireysel özgürlüklere saygı gösterilmesi konusunda, yakınlarına öğretici konuşmalar yapabilirsin.

9 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İhtiyacınız olan ruhsal ve manevi gücü hayatınızda en çok önem verdiğiniz kişiden alıyor olacaksınız. Kariyerinizle ilgili bazı eksiklikleri tamamlamak üzereyken geçmişte üstünü örttüğünüz bir konunun tekrar elden geçirilmesi gerekebilir.

9 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Başak burcundaki yeniay hedeflerinize ve işle ilgili konulara işaret etmekte. Kendinizi daha çok gösterebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ALACAĞINIZ keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Yay burçları hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz. İş hayatınızda sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır bu aralar. Daha sakin kalmanızda fayda var.

9 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ayhayatınızda, kariyerinizde yepyeni başlangıçlara işaret edebilir. Ayrıca bugün burç değiştiren Venüs ile birlikte kendinizi ruhen daha mutlu ve huzurlu hissedebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

9 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bugün çok daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz. Fakat, yine de kafanızı karıştıran durumlar ortaya çıkabilir. Bunların üzerinde fazla durmayın. İsteklerinizin artmasıyla birlikte çalışmalarınızı hızlandırmanız mümkün.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizi temsil eden 10. evde bir yeni Ay meydana geliyor. İş hayatınızda daha fazla düşünecek, eleştirel bakacak, sorgulayacak, konuların mali tarafını daha fazla ele alacak, mantıklı ve gerçekçi kararlar almak isteyeceksiniz. Yöneticilerle ortak fikirler geliştirip, çalışkanlığınızla takdirlerini toplarsınız. Onlar da sizin kadar bir proje için emek sarf ederler.

9 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 13" R
Ay
Balık
06° 44' 05"
Merkür
Koç
18° 19' 27"
Venüs
Boğa
04° 39' 12"
Mars
Koç
02° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 01"
Satürn
Balık
16° 49' 56"
Uranüs
Boğa
22° 31' 02"
Neptün
Balık
28° 59' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Başak
23° 40' 00"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>