Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin kıskançlıkları sizi dostlar arasında mahcup ediyor. Ama kıskançlığın asıl nedeninin bu dostluklar arasındaki bir kişiyle doğrudan ilgili olduğunu göremiyorsunuz.

Yeteneğiniz, kararlılığınız beğeniliyor, ama kararlılığınız inatçılığa dönüştüğünde siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürüklüyor. Henüz zamanınız varken bunu düşünmelisiniz.

Yüklendiğiniz aşırı sorumluluklar sizin genellikle parasız biri olmanıza yol açıyor. Kaçınılmaz sorumluluklarınız dışındakilerden kurtulursanız biraz düzlüğe çıkabileceksiniz.

Eski bir dostunuzun yurtdışında yaşıyor olması onu gözden çıkartmanızı gerektirmiyor. Bu akşam çalacak olan telefonunuz arkadaşınızın sizi son araması olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama yakın önemli bir randevunuz var. Bundan elde ettiğiniz kazançları sonradan anlayacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz. Aile ilişkilerinizde bazen ihmal ettiğiniz birilerinin gizli sitemlerini alıyor, ama bunu pek gözlemleyemiyorsunuz.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlık etkisi altında güne uyanacağız. Bu görünüm tüm gün boyu etkilidir. Sizlerin kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz yönünde kuvvetli bir tesirdir. Yeteneklerinizi değerlendirme ve başkalarıyla ortaklaşa çalışacak şekilde yürürlüğe koyabilmenizde yardımcınızdır. Bu gayet güçlendirici, öncü bir enerjidir. Cesaret bir hayli yükselir ve yeni bir şeyler ortaya koyabilmeniz yönünde de teşvik edicidir. Ancak dikkat edilmesi gereken noktalar da vardır. Sözgelimi aşk hayatınızla ilgili meselelerde bencil davranmamak, karşınızdaki kişinin de hedeflerine ve bakış açısına önem vermek doğru olacaktır. Aynı şekilde onun da, sizin aşktaki beklentilerinizi, arzularınızı dikkate alması ve ortaklaşa düşünmesi şarttır. Amaçlarınızı gerçekleştirme yolunda bu karşıtlık, başkalarıyla gücünüzü birleştirerek, karşıt görüşte olan insanlara saygı duyarak, farklılıkları belli bir ölçüde ele alarak ilerlenilmesi halinde hakikaten olumlu işlerde, başarılı çalışmalarda bulunmanızı, adınızdan söz ettirmenizi sağlayabilir. Saat 14:50 Ay-Uranüs olumlu görünümü, sizin kendinizi gayet güçlü bir şekilde insanlara ifade edebilmenizde destek sunuyor. Ayrıca yenilikçi bakış açınızla bir çok kişi tarafından farklı biri olarak görülebilirsiniz. Her konuda huzurun, dengenin sağlanması  ve arzuladığınız şekilde gelişmelerin yaşanması dileğimle,

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için; her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. Bugün, partnerinizin sizin üzerinizde iddia etmesine izin vermek istemeyeceksiniz. Karşılıklı çatışma içinde geçen bir birlikteliğin hiçbir faydası olmayacağını farkında olmalısınız.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eleştiri ve itirazlarınıza dikkatini çekmek istediğiniz bazı kişiler var. Bugün bu konuda zorlanabilirsiniz, ama iyimser olun. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde karşı karşıya olduğumuz kritik veya üzerimizde baskı yaratan konularla başa çıkabilmek için geliştirdiğimiz veya geliştireceğimiz fikirler, planlar ya da görüşmeler ilerlemeyebilir veya şaşırtıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Hazırlıklı ve sabırlı olmakta fayda var. Karşı karşıya olduğumuz konuları konuşarak geçiştirmek zor olacaktır. harekete geçilmesi gerekecek.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınız artıyor. Kendinizi hafiflemiş ve tazelenmiş hissedebilirsiniz. Eğitim konularında çok başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Derin ve çok yönlü bakış açınızla ilginç çalışmalara imza atabilirsiniz. Yurtdışından haber almanız mümkün gözüküyor. Yolculuk planlarınız değişebilir. Alışveriş yapmanız gerekebilir.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SATIN almak istediğiniz ürünler üzerinde dikkatli bir şekilde yoğunlaşmalısınız. Alışveriş işlerinde hatalara açıksınız.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

9 Nisan 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 40' 16" R
Ay
Aslan
06° 37' 16" R
Merkür
Koç
27° 54' 21"
Venüs
Boğa
17° 50' 48"
Mars
Koç
10° 13' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 18"
Satürn
Balık
17° 40' 25"
Uranüs
Boğa
23° 08' 16"
Neptün
Balık
29° 17' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 08"
Lilith
Başak
24° 51' 18"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>