Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gelen gideni aratıyor galiba. Ama sizi ayrılırken de pişmanlık duygusuna hazırlıklıydınız. Bu duygudan kendi başınıza kurtulamazsınız. Yeni ilişkiniz ise bu konuda çok yetersiz görünüyor.

Size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Sizin üstesinden kolayca gelebileceğiniz bir işi, bir şeyleri kanıtlamak uğruna, işin altında ezilebilecek başka birine devretmeye çalışıyorsunuz.

Paranızı kullanma hakkınız tamamıyla sizin elinizde değil gibi görünüyor. Ama şikayetçi değilsiniz. Bu müdahaleyi haklı görüyorsunuz. Kısacası müsrif biri olarak kalmaya niyetli gibisiniz.

Aşk hayatınıza bir çeki düzen vermeniz gerekiyor. Üç mutsuz insan ilişkisinden, iki mutlu insan ilişkisine bir an evvel geçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde beslediğiniz bir korku var. Bunu yenmeniz gerekiyor. Bu korkunun arkasında hangi suçlulukların olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Bu nedenle de onlarla yüzleşip hesaplaşmanız zor değil. Bu korkuyla yaşamak ister gibi davranmanıza hiç gerek yok. Bugün ruhunuzu aydınlatacak insanlarla tanışacaksınız. Kısa bir süre de olsa havanızın dağıldığını göreceksiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Pazar günümüz Ay-Kova burcu geçişiyle başlıyor. Güzel konuşma ve yazma yeteneğiniz, teknolojik konularda bilgilenme hevesiniz, dış dünya ile temasınız gün boyunca ön plandadır. İletişim kurmak sizin için gayet değerlidir. Yeni şeyler keşfetmek ve öğrenmek peşinde olursunuz. Çevrenizdeki dünya ile ilgili her şeyi keşfetmek arzunuz yoğunlaşır. Okumayı ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmayı arzularsınız. Hazırcevap haliniz gözlerden kaçmaz, iyi bir öğretici ve konuşmacı olarak çevrenizde dikkat çekersiniz. Güzel sürprizlerle karşılaşmak, sevdiğiniz insanlar tarafından övülmek gururunuzu okşar. Önümüzdeki hafta için bir miktar paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Aileniz veya partnerinizin desteği bu açıdan sizin için çok önemlidir. Ancak bunu dile getirmekte zorlanabilirsiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Canı gönülden sevgilerimle,

1 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sözlerine karşı alınganlık gösterenlere şaşırabilirsin. Etrafındakilerle iletişim kopuklukları yaşayabilirsin.

1 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İstemeden söylediğiniz bazı sözlerin geri dönüşü olmayabilir

1 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi tedirgin edebilecek bazı koşullar olabilir. Ancak bir yandan da konsantre olmakta zorluk çekmeyeceksiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Niteliklerinizi onaylamanızı sağlayacak ve kariyerinizde gelişmeyi garantileyecek sürprizlerle karşılaşacaksınız. Ancak evle bağlantılı konularda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ev hayatınızda, sevdiğiniz ve paylaşım içinde olduğunuz insanlarla iletişiminiz artabilir. Ailenizin geleceği için planlar yapabilirsiniz. Kendi kişisel deneyimlerinizden faydalanarak çevrenizdeki insanlara önemli konularda yardımcı olabilirsiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat ederken sizin ruhsal ve spiritüel alanınızdan geçiyor olacak. Yeni bakış açıları ve öğretiler ilginizi çeker. Duygusal yükleri üzerinizden atmak için enerji çalışmalarından bol bol yararlanabilirsiniz. Bilim kurgu, astronomi ve astrolojiyle ilgili kitaplar okuyabilirsiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

1 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 55" R
Ay
Başak
16° 27' 13"
Merkür
Boğa
02° 00' 21"
Venüs
Boğa
21° 55' 19"
Mars
Koç
12° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 12"
Satürn
Balık
17° 54' 16"
Uranüs
Boğa
23° 19' 48"
Neptün
Balık
29° 22' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 19"
Lilith
Başak
25° 13' 20"
True Node
Koç
14° 54' 05"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>