Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Neşeli ve coşkulu zaman geçirmeye devam. Bugün yine sizi görmek isteyebilir. Kalıcı beklentiler için henüz oldukça erken. Önümüzdeki günler ruhunuzu iyice yeşertecek gibi.

İş yaşamınızdaki başarılarınız biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor. Kontrollü oluşunuz ve yönünüzü seçmedeki gösterdiğiniz hassasiyet, bugünlerde çok fırsatlar yaratabilir.

Tahsilat sorunlarınız var. Kısa vadede çözümler görünmüyor. Yakın geçmişte çok yakın bulduğunuz bir kişi için yaptığınız harcamalar, bugünlerde canınızı sıkıp pişmanlıklar yaratabilir.

Son günlerde fazla kendinize dönük yaşamanız, kırılmalara neden olabilir. Hayatınızın merkezine kendinizi almanıza ihtiyacınız vardı, ama yine de zaman, zaman yakın çevrenizi de görmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla yaşadığınız sorun, artık yaşamınızdaki eski önemine sahip değil. Bu sizi oldukça rahatlatıyor. Yaşamınızda ümit dolu hayallerden somut gerçekliğe kesin geçişler söz konusu. Son zamanlarda gerçekleşen bütün gelişmeler sizden yana. Siz de bütün bunların değerini biliyorsunuz. Kazandıklarınızı kaybetmemek için olumlu bir çaba içindesiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni yılın ilk gününü burcunuzda saat 09:11 itibariyle ilerleyecek Ay etkisinde karşılıyorsunuz. Ailevi konularda kendi duygularınız kadar, birlikte yaşadığınız kişilerin de hislerine önem vermenizde fayda vardır. Bunu sağlamanın yolu, empatiden geçer. Empati kurmak demek, karşınızdaki insanı onun gözleri ile dünyayı görebilecek kadar iyi algılayabilmek ve onun dünyasına girebilmek. O zaman bugün sizlerin de aileniz, sevdiklerinizle aranızda herhangi bir sorun oluşmaması için bu yöntemi denemenizde fayda vardır. Çünkü aynı ortamı paylaştığınıza göre sorunları da birlikte çözülmeye çalışılması en mantıklı yoldur. Ayrıca bugünkü etkiler altında hassasiyet ve duygusallık devam edeceğinden, huzur ve güven içinde olmanın en önemli koşulu, dikkatli ve sevgi dolu bir iletişimi tercih etmektir. Karşınızdaki kişi ister anne-babanız, ister eşiniz-sevgiliniz, isterse yavrunuz olsun farketmez, birbirinize destek olmanız, sorunlara ortak bir şekilde çözüm bulmaya çalışmanız, aşırı duygusal tepkilerden uzak, başkalarını kontrol etmeye kalkışmadan günü geçirmeniz gayet faydalıdır. 2018 yılının sizlere arzu ettiğiniz mutluluk, şans, sağlık ve başarıyı getirmesi dileğimle,

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinden ödün verdiğini, insanları mutlu etmenin ne kadar zor olduğunu bir kez daha anlıyorsun.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

: Bugün kendinizi duygusal anlamda baskı altında hissedebilirsiniz. Ailenizle olan konularda fazla hassasiyet göstermeniz bazı duygusal gerilimler yaşamınıza neden olabilir. Beklenmedik sorunlarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni yılın ilk gününde kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz konusunda hassas bir gündesiniz. Ev hayatınızdaki olaylar sizi endişeli yapabilir. Beslenme konusuna dikkat etmelisiniz. Huzur bulduğunuz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde eksikleri görmeye yatkınsınız. Çatışmalara karşı dikkatli olun.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizle ilgili konuda ortaya çıkan sürprizler karşısında bocalayabilirsiniz. Olumlu beklentiler içinde bulunmalı, kuruntu ve karamsarlıktan uzak durmalısınız. Parasal sıkıntıları büyütmeyin.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yarın oluşacak dolunayda sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Sevdiklerinize empatiyle yaklaşacaksınız. Enerjinizi yükseltmelisiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın ilk gününde Ay burcunuzda seyahat edecek. İlgi görmek, göstermek sevdiklerinizle çevrili olup, vakit geçirmek, annenize karşı aşırı bağlılık temaları öne çıkabilir. Sindirim sisteminize ve safra kesesi fonksiyonlarınıza özen gösterin. Aşırı yağlı yiyecekler tüketmeyin.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

1 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>