Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda şanslı olmadığınıza inandırmışsınız kendinizi. Bu yüzden de yaşadığınız huzurun arkasında bir problem arıyorsunuz. Yakın bir zaman içinde bu kaygınızın temeli yok.

Akşam üzerine doğru işle ilişkinizi koparabilirsiniz. Çoktan tatil havasına girdiniz bile. Kendinize vearkadaşlarınıza güvendiğiniz için gelecek haftanın ne kadar yoğun geçebileceğini düşünmüyorsunuz bile.

Bugün para harcamak konusunda kararlısınız. Sizin dışarıda program yapma isteğinize dostlarınız ekonomik nedenlerle karşı çıkabilirler.

Bazı konularda çok iyimser bazı konularda kötümsersiniz. İki duyguyu da zaman zaman abarttığınızı fark etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonuna dair hoş planlarınız var. Yeni başlattığınız bir tamirat işinin engel olmasını istemiyorsunuz. Bu yüzden işi yakından tanıdığınız birilerine devretmeyi düşünebilirsiniz. Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluğu böyle telafi etmeye çalışacaksınız.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:40  Merkür-Pluto mücadeleci görünüm etkisi altında Çarşamba günümüzü karşılıyoruz. Bu enerji,  türlü nedenlerle  düşüncelerinizi açıklamaktan çekinmenize neden olabilir. Hatta sırf  uyumlu davranayım diye, sabır gösterebilirsiniz. Bu durum sizi yorabilir. Saat 02:33 Ay-Koç burcu ilerleyişinde, ne durumda olursak olalım güven duygumuzu ayakta tutacağız.  Hayatın bizden alıp götürdüklerini düşünmek yerine, bize kazandıracaklarını düşünmek tabii ki faydalıdır. Sorumluluklarla başa çıkmak için, insanın önce kendisine inanması şarttır. Saat 13:50 Venüs-Neptün karşıtlık etkisi altında, yaşadığınız dünya, ülkeniz, çalışma ortamınız, kararlarınız, nefes aldığınız ortam, yakınlarınız ve etrafınızla olan her türlü ilişki alışverişinizi,hayatınız da dahil olmak üzere gözden geçiriniz. Yolculuklar ertelenebilir veya bir işinizle ilgili olarak şu an beklemede kalmanız gerekebilir. Bazı meselelere fazlaca endişelenerek konuşabilirsiniz. Tam bir karar vermişken, bir daha düşünmeliyim demekte yarar görüyorum. Gözlemde bulunmaya, işlerinizi  bu gözlemlere göre düzenlemeye çalışınız. Eğer şu andaki koşullarınız yetersiz ise, hayati bir karar vermeyiniz. Saat 20:32 Ay-Pluto görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda zorlandığınızı söylemek mümkün. Ancak sabırlı olmanız gerektiği için bir hayli öfke duyabilirsiniz. Konuşsam olmuyor, sussam gönlüm razı değil sözü sanki sizin için söylenmiş gibidir. Saat 21:37 Merkür-Jüpiter olumlu görünümü, eviniz sınırları içindeki huzuru, paylaşımı güçlendiriyor ve maddi konularda umutlandırıyor. Sevdiklerinize güzel bir jest yapabilirsiniz. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay tepe evinizde ilerliyor. Yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağmak istiyor olmanız belki çok güzel, fakat duygularınızda yaşadığınız kaoslar sizin için hiç de hoş olmuyor.. Düşündüğünüz konularda yaşadığınız kararsızlıklartemponuzda yavaşlamalara neden oluyor. Bugün, ilgi çekmek için her türlü donanıma sahipsiniz.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların farklı şekilde ele alınması durumunda daha verimli işleyeceği konusunda ısrarcı olmanız, daha önemli konulara zaman ayırmanızı engelliyor. Beş gün içinde ticaret, seyahat veya eğitim başlıklarındaki konularda hareketlilik görülebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, Balık burcunda meydana gelen dolunay bazılarımızı hassaslaştırabilir. Söylenen cümleler yaraları kanatabilir, yaralayıcı olabilir, geçmişte yaşananların hatırlanmasına neden olabilir veya diyalogları gerebilir. Önemli konuları konuşurken yanlış anlaşılmamaya özellikle dikkat etmekte fayda var. Zaten tünelin sonundaki ışık kendini göstermeye başlıyor. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren, umutlu olmak için daha fazla sebebimiz olacaktır.

9 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Mesleğiniz açısından fırsatlarla dolu bir süreç içine giriyorsunuz. Daha fazla gayret göstermeli ve öncülük etmekten çekinmemelisiniz. Bu sayede işinizle ilgili tanınma sağlayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla özellikle de üstlerinizle iletişiminiz güçleniyor. Ancak sözlerinizde ölçülü ve sabırlı olmaya özen gösterin.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Emir... Birileri duymak istediğiniz şekilde iltifat ederek sizi yanıltabilir. Gerçeklerden asla uzaklaşmayın. Bugün kimseye borç para vermeye kalkışmayın.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

10 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 00' 36"
Ay
Kova
17° 48' 51"
Merkür
Koç
17° 36' 17"
Venüs
Boğa
03° 00' 39"
Mars
Koç
00° 58' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 18"
Satürn
Balık
16° 43' 05"
Uranüs
Boğa
22° 26' 26"
Neptün
Balık
28° 57' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 02"
Lilith
Başak
23° 31' 08"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>