Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, o defteri çoktan kapattı. Şu anda gözü sadece sizi görüyor. Bugün ondan olumlu bir öneri gelebilir.

Yetenekleriniz ve disiplininiz, kafa karışıklığınızın neden olduğu sorunları şimdilik örtmeye yetiyor. Yine de bir an önce toparlanmanızı bekleyenler var. Arkadaşlarınızın sizinle ilgili uyarılarını dikkate almalısınız.

Para konusunda aşırı iyimsersiniz. Geliriniz belli olmasına rağmen, sanki bir yerlerden fazladan para gelecekmiş gibi gönül rahatlığı içinde harcamaya devam ediyorsunuz.

Öğlene doğru alacağınız bir davete olumlu yanıt verip vermemeniz enerjinize bağlı. Tembellik etmezseniz hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerindeki evcimen haliniz, öğleden sonra yerini sokağa çıkma isteğine bırakacak. Ortak program önerileri alabilirsiniz. Artık görüşmekten hoşlanmadığınız bir arkadaşınız bugün hiç umulmadık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Ona olan duygularınızı belli etmekten kaçınmayacaksınız. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir yakınınız onu ziyaret etmenizi isteyebilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 02:46 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerimizi mutlu etme çabamızı, bu yöndeki harcamalarımızı gösteriyor. Bu çocuklarımız olabilir veya sevgilimiz. Ancak abartıya kaçmamakta bunun ayarını yapmakta yarar var. Saat 11:35 Ay-Mars görünümü gerçekleşecek. Bu enerji, ev içinde ve de ailemizle olan ilişkimizde sürekli bizi onaylamalarını beklemek, alttan almak ve dengeyi sürekli koruyan taraf olmak yerine, onların da buna saygı göstermeleri ve katılımda bulunmaları gerekir diye düşüneceğiz. Nazik oluyorsak, aynı karşılığı bekleme hakkımız var. Güneş ve yöneticiniz Ay arasında meydana gelecek sondördün saat 23:36 itibariyle oluşacak. Parasal meseleler, aşk hayatınız ve kendinizi ifade gücünüzle alakalı konularda etkili olacaktır. Öncelikle bugün, ihtiyaçlarınızı karşılamak ve egemenlik sahibi olma arzunuz fazlasıyla ön plandadır. Bu güçlü dürtü, maddi konularda yükselme hırsınızı körükleyebilir. İkincisi, hayatın güzelliklerinin tadını çıkarma ihtiyacınız büyüyebilir. Üçüncüsü, her güzelliğin sadece parayla sağlanabileceğini düşünmenize yol açabilir. Bu güçlü enerji altında doğal olarak bu hissedişler gayet normaldir. Fakat belli bir miktar ayarlamada bulunarak aşırıya kaçılmasına engel olunması şarttır. Bunun yapılmaması halinde, dışa karşı dediğim dedik, tarzı davranışlar sergilemeye başlayabilirsiniz. Aşka hayatınızla alakalı mevzularda ise bugün oldukça derinlemesine düşünebilirsiniz. Ancak kimi zaman saplantılarınız size rahat vermeyebilir. Bu sert tavırlar karşı cins üzerinde fazla kuşkulu, agresif ve uzlaşmaz bir kişi profili çizmenize neden olabilir. Oysaki yapılması gereken aşırı hassasiyeti bir yana bırakarak gerçekçi düşünmenizdir. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 79. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağınız bir haber duygularınızı karıştırabilir. Ani heyecanlar ve yepyeni istekler duyabilirsiniz. Sabırlı ve kararlı davranmayı başarmanız gerekiyor. Heyecanlı ve duygusal tepkiler göstermeniz mümkün.

10 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınız için önemli fırsatların yol aldığı bir döneme giriyorsunuz. Değişim hızlı olacaktır. Buna hazırlıklı olun.

10 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmek sizi daha keyifli kılabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda destek alacağınız kişilere ulaşabilirsiniz. Gün içinde farklı fikirlerinizle etrafınızdakilerin ilgisini çekebilirsiniz. İşlerinizle ilgili alternatif konulara yönelebilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizin değiştiği bir dönem. Sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Sorunları büyütmeyin ve isteklerinizi anlatın. Böylelikle aşkınız büyüyecektir.

10 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda güvende olmak isteyebilirsiniz ama yapacağınız harcamalar akşam saatlerinde sizi gerebilir. Dış koşulların ailevi konularda sizi aldatmasına izin vermeyin.

10 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken kendinize odaklandığınız ve başarılarınızın takdir gördüğü bir gün geçirirsiniz. Herkes yaptıklarınızın önemini fark edip size ne kadar değer verdiklerini dile getirebilir. Bu enerjik günü harika bir akşam yemeği ile taçlandırın.

10 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

10 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 11' 08" R
Ay
Balık
19° 52' 15"
Merkür
Koç
18° 52' 58"
Venüs
Boğa
05° 46' 26"
Mars
Koç
02° 42' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 49"
Satürn
Balık
16° 54' 32"
Uranüs
Boğa
22° 34' 10"
Neptün
Balık
29° 01' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 32"
Lilith
Başak
23° 46' 03"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>