Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde ileriyi düşünerek düzenlemeler ve planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gün. Partnerinizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi mutlu edecektir.

Heyecan ve enerji dolusunuz ama dikkatinizi aşırıya kaçırırsanız sorun yaşayabilirsiniz. Kişilik çatışmalarından oldukça uzak durmalısınız. Bugün işbirliklerinde isteksiz bir tavır sergileyebilirsiniz. İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden huzursuzluklar yaşamanız mümkün.

Bugün maddi konularda istediğiniz atılımları yapabilirsiniz. Önemli konularda gecikmeler yaşayabileceğiniz bugün, bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Enerjik bir gündesiniz ama aynı zamanda kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizdeki bir netliği, bazı konuları abartarak ve bazı yetersiz kişilerin etkisinde kalarak bulandırıyorsunuz. Son zamanlarda sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız çok özel birinin, size karşı büyük bir bağlılığı var. İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler güne, saat 04:11 Ay-Güneş görünüm etkisinde adım atıyoruz. İnsanların tuhaflıklarına, gelişen olaylara karşı duyarlılık göstermenizi sağladığı gibi, mantıklı bir şekilde hareket etmenizde de destekleyicidir. Saat 05:09 Ay-Jüpiter görünümü, finansal açıdan güçlü olmak arzusu bizim için önemlidir. Çünkü bu gücün bir çok meseleyi aşmamızda etkili olduğunu biliriz. Sevdiklerimizin üzerine titreriz. Bizi anlamalarını, desteklemelerini bekleriz. Saat 07:54 Güneş-Pluto görünümü, mesleki konularda cesaretiniz ön plandadır. Yaşamınızı dönüştürmek ve yeni bir hayat kurabilmek için yüreğinizin içinde inanılmaz bir kuvvet hissedebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu, hedefinizin ne olduğu konusunda düşünmenizdir. Yani siz ne yapmak niyetindesiniz ve hangi yolda ilerlemek istiyorsunuz. Peki ilerlemek istediğiniz bu yol hakkında yeterli bilgiye sahip misiniz? Çünkü bir anda öylesine acil ve erken bir karar alırsınız ki, sonra pişmanlık duyabilirsiniz. Öncelikle yapılması gereken yavaş ve emin adımlarla ilerlemektir. Böylece asıl arzuladığınız noktaya risk almadan ulaşabilirsiniz. Ayrıca özel ilişkilerde mutluluk ve güveni yakalamanın yolunun geçmişe bir bakmak ve yaşananları önümüzdeki bir iki gün boyunca bir daha gözden geçirelim. Saat 09:03 Venüs-Mars görünümü, özel veya sosyal ilişkilerde güven ve huzur arzumuzun işaretçisidir. Bu anlamda sizi destekleyicidir. Sanatsal aktiviteler için olumludur. Beraberliğinizi güçlendirir. Sosyal katılım, davet, organizasyon gibi konularda başarılı bağlantıların işaretçisidir. Sevdiğiniz her şeye verdiğiniz kıymetin karşılığının görmenizi sağlar. Bekar Yengeçlerin güvenilir bir kişiyle tanışmalarını sağlar. Arkadaşlıkları güçlendirir. Hayatın güzelliklerinin farkına varmanın ve tadını çıkarmanın göstergesidir. Ailevi paylaşımların, birlikte ilerlemenin hazzını duymanızı sağlar. Saat 17:55-21:39 arasında Ay boşlukta olacaktır. Sakin olmak pek kolay değildir. Parasal beklentileriniz açısından engelleyici olabilir. Bankalarla alakalı işleriniz, miras, cerrahi müdahaleler gibi geniş bir yelpazede daha dikkatli hareket etmeniz, her şeyi kontrol etmeniz, aksama olmaması için bizzat eksiklerinizi tamamlamanız faydalı olabilir. Saat 21:39 Ay-Balık burcunda seyrine başladığında, yaşamın olumsuz yönlerinden ziyade güzelliklerine önem veriyoruz. Balık burcu geçişleri psişik yenilenme anlamında olduğundan, önsezi özelliğiniz ortaya çıkar. Böylece bir olayın veya bir durumun gerisindeki gerçeğe kolayca ulaşabilirsiniz. Dünyanın huzur dolu bir yer olması gerektiğini düşünürsünüz. Tek kişinin mutlu olmasından ziyade, herkesin kendini güvende hissedebileceği bir dünyaya özlem duyarsınız. Günün güzellikleri sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayırmak isteyebilirsin. Çift ruhlu günde, sorumlulukların seni meşgul edebilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ve finansal konulu sorunlarınızı yakın çevrenizdeki kişilere anlatmadan önce bir kere daha düşünmelisiniz. Zira anlattığınız kişiler sizlere hak vermektense sizi yargılamayı tercih edebilirler. Bu durumda yine zor durumda kalan sizler olabilirsiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaptığınızile ilgili yeni fikirler üretmek isteyebilir yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Bugün sosyal çevreniz oldukça hareketli gözüküyor. Keyif aldığınız kişilerle görüşmek ve zevk aldığınız şeyleri yapmak isteyebilirsiniz. Para harcamak için güzel bir gündesiniz. Eşiniz veya sevgilinizle yaşadığınız sorunlar çözülmeye başlıyor. Daha olumlu beklentiler var.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda biraz düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Önemsediğiniz kişiden beklediğiniz haberler gelebilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden evinizde düzenlemeler, ev ve yer değişiklikleri, aile içi iletişim ve ilişkiler ile ruhsal anlamda yeni kararlar almamanız, yeni ve radikal değişikliklere gitmemeniz, zamanın akışına güvenerek hareket etmeniz gereken bir zaman diliminde bulunmaktasınız.

11 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortakyaptığınız insanlarla ilişkilerinizde bozulma ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda da bazı ego sürtüşmeleri karşınıza gelebilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde, yöneticiler arasındaki fikir ayrılıkları canınızı sıksa da arayı yumuşatmayı başarırsınız. Sağduyulu yaklaşımınız, hatalarını anlamalarına yardım eder.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

11 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 06" R
Ay
Balık
04° 14' 51"
Merkür
Koç
18° 13' 25"
Venüs
Boğa
04° 26' 22"
Mars
Koç
01° 52' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 35"
Satürn
Balık
16° 49' 03"
Uranüs
Boğa
22° 30' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 55"
Lilith
Başak
23° 38' 51"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>