Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde ilginç gelişmeler yaşamaya devam edebilirsiniz. Objektif olmaya çalışmalı ve gelişen olayları tarafsız biçimde ele almaya bakmalısınız. Akşam saatleri daha huzurlusunuz.

Yapıcı sonuçlar elde etmek istiyorsanız düzenli çalışmanız gerekiyor. İş ortamında huzursuzluklar olası. Bir miktar kafa karışıklığı ve yeteri kadar konsantre olamama problemiyaşamında veriminizi engelleyebilir.

İş hayatınızdaki gelişmeler maddi konularda da etkisini gösterecek. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışın. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Bazı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Duygusal reaksiyonlarınızı törpülemeniz gerekebilir. Evle ilgili konular dikkat uyandırırken, işe odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size basit ve gereksiz geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz. Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir. Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bugünlerde biraz sekteye uğramış gibi. Bu konularda bir zamanlama hatası yaptığınızın farkına varacaksınız.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 09:50 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Gerek yakınlarınız ve gerekse diğer kişilerle olan her türlü bağlantınızda tarafsız bir şekilde düşünmeye çalışmanız gayet yararlıdır. Bu sayede olayları hassas bir şekilde ele almak yerine, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz mümkün olabilir. Saat 19:41 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, para kazanmak amaçlı plan ve projelerin önemini vurguluyor. Ancak her şeyde sadece parayı merkez alarak düşünmek de yanlıştır. Bazen insan bir yol ve hedef belirler, belki başta az kazandırır ancak kişi bu yolda ilerlemekten mutludur, keyiflidir. İşte burada önemli olan sizin gerçekten tatmin olduğunuz bir yol belirlemenizdir. Başarıyı şansa bırakmadan, sosyal ilişkileri güçlü tutarak, idealinizi gerçekleştirin. İstikrar ve kendinize güven size arzu ettiğiniz başarıyı getirecektir. Saat 22:16 Ay-Merkür görünümü, maddi vehayatımızla ilgili konularda yeni çözüm yolları aramanın işaretçisidir. Hafta boyunca her işinizde başarı ve mutluluk dileğimle,

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde aldığın iddialı kararları, güçlü adımlarla hayata geçirmen gözlerden kaçmayacak.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün zihinsel aktivasyonunuz oldukça hızlı olabilir. Sizler bu duruma ayak uydurmak da zorluk çekebilirsiniz. Her düşündüğünüzü söyleme her istediğinizi yapma konusunda kendinizi daha sabırsız hissedebilirsiniz. Ancak bu konuda biraz kendinizi frenlemeli ve duygusal dünyanızın değiştirecek aktiviteler içine girmelisiniz. Örneğin bugünü sevdiğiniz işlerle geçirmek size büyük keyif verecektir.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal beklentilerinizde daha gerçekçi olmalısınız. Ailenize karşı daha duyarlı, daha sevecen olabilirsiniz. İş konularında yeni fırsatlar, yeni girişimler olabilir. Ancak ortaya çıkan değişiklikler karşısından endişelerinizi paylaşmaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinize odaklı planlarızı yapabileceğiniz bir haftadasınız. Gezegenlerin uygun konumda bulunması size mesleki geleceğinize karşı duygusal güven verecektir.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınız için sorumluluk üstlenmekten kaçınmayacaksınız. Karşılaşacağınız olaylarda sorunlardan mantığınız ve soğukkanlılığınız sayesinde kolay sıyrılabilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklediğiniz ve bir türlü alamadığınız haberi bugün alacaksınız. Karar veremediğiniz konular üzerinde fazla durmayın. Olayları akışına bırakın. Gelişmeler son derece olumlu olacak. Sabırlı davranmanız gerekiyor.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın.

9 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 57" R
Ay
Koç
05° 53' 45"
Merkür
Koç
19° 37' 37"
Venüs
Boğa
07° 07' 31"
Mars
Koç
03° 33' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 15"
Satürn
Balık
17° 00' 00"
Uranüs
Boğa
22° 37' 58"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 10"
Lilith
Başak
23° 53' 21"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>