Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

O kişiye yürekten bağlısınız ama onun sizi yeterince ciddiye alıp almadığı konusunda kuşkularınız var. Gerçekleri öğrenmeli, bu doğrultuda siz de yolunuzu çizmelisiniz.

Bugün çok yoğun birgünü geçirmeseniz de kafanızı meşgul eden konulardan dolayı akşama doğru kendinizi bayağı yorgun hissedebilirsiniz. Bu konuları birkaç gün kendi haline bırakın.

Umulmadık gelişmeler sonucu bütçenizi yeniden planlamanız gerekecek. Yalnız bu yenilik iyi sonuçlar doğuracak. Yine de dereyi görmeden paçaları sıvamasanız iyi olur.

Bugün bir dalgınlığınız, istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Birine vermiş olduğunuz sözü unutabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına da yapmayın. İnsanlar konuşurken onları dinlemiyor, ciddiye almıyor ve sinir bozuyorsunuz. Kendinizi dünyanın merkezi zannediyor olabilirsiniz ama bugün başınıza gelecek bir şey sonucu ayaklarınız tekrar yere basacak. Melankolik bir yapıya sahip olmamanın çoğu kez faydasını görüyorsunuz.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 05:38 Merkür-Neptün olumlu görünümüyle Çarşamba günümüzü karşılayacağız. Bu enerji, partnerimizi anlamak ve hassasiyetle dinlemekten yana olduğumuzu gösteriyor.  Aşk kolay değil diyoruz içimizden. Evet, kolay değil ama aşksız yaşamanın da pek bir anlamı yok gibi. Bu görünüm en çok neye ihtiyacımız varsa onun üzerinde şefkatle eğilmemizi sağlıyor. Evet, bazı durumlar kafamızı kurcalıyor. Ancak karşılıklı bir şekilde konuşulursa, halledilmeyecek hiçbir şey yoktur diye içimizden geçiriyoruz. İlham gücümüz gayet yüksek. Anlayamadığımız birçok meseleyi iç gözlemde bulunarak, yaratıcı düşünerek çözümleyebiliriz. Hayal gücümüz kimi zaman bizi farklı bir dünyaya çekiyor. Saat 09:38 Ay-Venüs olumlu görünümü,  gayet olumludur. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilişkinizde bir hayli tutkulu davranırsınız. Gücünüz yükselir, sevdiklerinize karşı sorumluluğunuz olduğunu düşünürsünüz. Eşinizle veya sevgilinizle özel bir gün geçirmek istersiniz. Saat:11:16 - 20:44 arasında Ay boşlukta ilerleyecektir. Bu süre, yarım kalan işlerin tamamlanması yönünde iyidir. Satın alma, kiralama ve özel hayatınızı ilgilendirebilecek duygusal bir karar için uygun bir zaman değildir. Aceleci davranmayınız. Genel olarak duygularımız boşluk etkisinde çok daha fazla içselleşir. Kimse bilmez ne çektiğimi diyerek kendi kendimize hesaplaşmalarda bulunuruz. Eğilimimiz öncelikle sevdiklerimizin üzerine titremektir. Geçmişte yaşadıklarımızla, bugünü karşılaştırırız. İnsanların bize yaklaşım tarzlarını önemseriz. Pek kendimizi açık etmeyiz ama birisi hassas bir noktamıza değdi mi, bir de bizi üzdü mü, çok sıkılırız. Genel olarak bir taşınma telaşımız varsa, en iyisi olması için titizleniriz. Rutin işlerimizi her zamanki gibi yapmaya devam edelim. Saat 20:44 itibariyle etkili olacak Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde aradığınız güveni iç dünyanızın derinliklerinde hissetmeniz mümkündür. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla beraber olma isteği içinde olsanız bile, onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacaktır. Kendi kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da arttıracak ve kişiliğinizi ortaya koyacak işlere damganızı vuracaksınız.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz. Ruhen veya felsefik olarak kendinizi geliştirmenize yardım edecek yolları araştırabilir veya bulabilirsiniz. Ne gördüğünüz veya nereye gittiğiniz değil, yol esnasında neler öğrendiğiniz değer taşıyor. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu günler. Tüm burçlar için gün geneli: Dün dile getirdiğim, Mars Plüton kavuşumunun gergin etkileri devam etmesine rağmen, bugün yaratıcılığımız yüksek ve duygularımızı ya da acılarımızı paylaşmak istiyoruz. Ruhsal ve mistik konulara ilgi artarken, ilişkiler daha fazla ciddiye alınıyor, kuvvetli sevgi bağları kurma ihtimali ve ihtiyacı artıyor. Belli konulardaki niyetlerimizi göstermemiz gereken günlerdeyiz. Her ne kadar bu konuda gereken cesarete sahip olmasak da, belli dozda bir isteksizliğimiz bulunsa da veya harekete geçebilecek enerjimiz olmasa da; eğer net şekilde fikirlerimizi, duygularımızı ya da planlarımızı ifade edebilirsek veya işlerin peşine düşersek yakın gelecekte bu adımlarımızın karşılığını alabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjinizle birlikte yenilik isteğiniz artıyor. Duygusal ve fiziksel açıdan iyi hissetmenizi sağlayacak girişimlerinizi destekleyici enerjiler içindesiniz. Önceliği kendinize vereceksiniz. Sağlık konularında faydalı girişimleriniz olabilir. İlişkinizde isteklerinizi ve hassasiyetlerinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Paylaşımlarınız artacak.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

TUTUMLU olmanız sevdiklerinizle aranızda sorun haline gelebilir. Hayatın müşterek olduğunu unutmayın. Para her zaman kazanılır.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

12 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 47' 57" R
Ay
Terazi
10° 12' 14"
Merkür
Boğa
04° 42' 59"
Venüs
Boğa
24° 23' 31"
Mars
Koç
14° 16' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 38"
Satürn
Balık
18° 02' 14"
Uranüs
Boğa
23° 26' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 20"
Lilith
Başak
25° 26' 42"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>