Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Son zamanlarda hissettiğiniz yalnızlık duygusundan böylelikle kurtulabilirsiniz.

Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Çevrenizdeki gelişmelere merakla yaklaşabilir ve araştırma isteği duyabilirsiniz. Başarılı sonuçlar elde edeceksiniz.

Paranızı nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz. Çoğu zaman maddi konularda hatalar yapıyorsunuz. Artık daha dikkatli olmalısınız. Paranızı bilinçsizce harcamak size çok zarar verecek.

İş ortamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusuz bazı tartışmalar ve sizi rahatsız edecek konular gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize çok güveniyorsunuz. Bu güven zaman zaman sizin ataklığınızı arttırıyor. İş yaşamınızda çok işinize yarayan bu özelliğiniz, özel yaşamınızda daha çok problem üretmeye yarıyor. Mesafeli ilişki kurmak isteyen bir yakınınızın işlerine müdahale etmeniz onun sert eleştirilerine neden olabilir. İyi niyetinize rağmen canı sıkılan siz olacaksınız.

12 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 12:40 Ay-Venüs görünüm etkisinde, hemhem günlük hayattaki ilişkilerimizde özgür hareket etmek isteriz. Bizi zorlayan meseleler canımızı sıksa da, bu saatlerde kendinize özen gösteriniz. Bir şeyleri düzenlemek istiyorsak, sakin bir şekilde bakmamız yararlı olur. Saat 13:19 Mars-Jüpiter görünümü, sizin ailevi vehayatınızla ilgili konuları düzene kavuşturma arzunuzu işaret ediyor. Ancak önünüzdeki bazı engeller veya geçmişten beri sizi tedirgin eden meseleler yüzünden yorgunsunuz. Bazen öyle geriliyor ve öylesine kendinizi rahatsız hissediyorsunuz ki, doğal olarak bir çıkış bulmakta güçlük çekiyorsunuz. Ancak merak etmeyiniz, şimdilerde sizi üzen, tedirgin eden meseleler 16 Mayıs sonrası yavaş yavaş yoluna girecektir. Size tavsiyem özellikle bugünlerde tam olarak emin olmadığınız konularda düşünmeden karar vermemenizdir. Arzu ettiğiniz adımları atabilmeniz, istediğiniz sonucu elde edebilmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü hareketleri seni resmi işlerinde zorlayabilir. Gönderdiğin e-postaların ulaşmadığını fark edebilirsin.

12 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ile ilgili konular gündemi yoğunlaştırabilir. Enerjinizi olmayan ve gerçeklik değeri taşımayan konulara yönlendirmeyin.

12 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızda artış size kararlar aldırabilir. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Gün içinde iyi organize olmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşmak zor olabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yetkinizi aşan konulara karışmayın. Aksi halde herhangi bir sorunda sizi suçlu ilan edebilirler. Dikkatli olmanız yeterli. Mali konularda size destek verenler de var.

12 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve çalışma ortamınız, günlük işleriniz gündeme gelirken hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Titiz ve mükemmeliyetçi yönleriniz ortaya çıkabilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda iletişim halinde olduğunuz kişilerle etkileşimleriniz çok iyi olacak. Aile hayatınızda yapılması gerekenler için enerji toplayacaksınız.

12 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda ve özellikle hizmet sektöründeyseniz yepyeni bir fikri deneyimlemek için proje geliştirmeye yatkın olabilirsiniz. İş ortamınızdaki kişilere karşı daha kollayıcı ve kabullenici bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Zinde kalabilmeniz için vücut egzersizlerine yönelebilir, beden sağlığınızı spor sayesinde dinamik bir konumda tutabilirsiniz. Ortaklığınız ve partnerliğinizle ilgili diyaloglarda ilham verici ilerlemelere sağlayabilirsiniz. Bilhassa ortak fikirlerde uzlaşma, uzlaşma ve sınırsız ihtimaller üzerinde düşünebilme yeteneği geliştirilebilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak.

12 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 17' 07" R
Ay
Koç
21° 36' 49" R
Merkür
Koç
20° 25' 23"
Venüs
Boğa
08° 26' 33"
Mars
Koç
04° 22' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 19"
Satürn
Balık
17° 05' 16"
Uranüs
Boğa
22° 41' 40"
Neptün
Balık
29° 05' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 41"
Lilith
Başak
24° 00' 28"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>