Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal çevrenizdeki hareketlenme aşk yaşantınızı olumlu etkiliyor. Bugün tanışacağınız karşı cinsten biri sizi etkilemeyi başaracak. Yeni bir heyecana hazırlıklı olun .

İş yaşantınızda aldığınız doğru kararların olumlu sonuçlarını yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün yeni kazanç yolları ve işinizi geliştirecek fırsatlar bulabilirsiniz.

Para konularında tutumsuzsunuz fakat son günlerde geliriniz gayet iyi durumda. Dilediğinizce harcama yapabiliyorsunuz. Bu kadar a-harcama yapmak yerine paranızı yatırımlarda değerlendirebilirsiniz.

Bugün gerginlikten ve stresten uzak durmalısınız. Çevrenizdeki insanları anlamaya çalışın ve davranışlarınızı kontrol edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerinizi, bunların bir kısmını erteleyerek sürdürebilirsiniz. Bu, size maddi tasarruf ve kalan zevkleriniz için yeterli zamanı kazandırabilir. Dostluk, arkadaşlık ilişkilerinizde hareketlilikler söz konusu. Birtakım dengeleri oturtmada ve konulara çözüm getirmede aktif olacağınız bir gün. Akşam saatlerinde motive olacağınız bazı duyumlar alabilirsiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 02:01 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde yeni haftaya adım atıyoruz. Bu huzurlu bir güne uyanmayı sağlıyor. Huzur, paylaşım, karşılıklı anlayış gibi olgular bizim için son derece önemli olacak. Saat 10:56 Ay-Pluto görünümü, ailemiz ve ilişkimizle alakalı konularda ortaklaşa bir karar vermekte zorlandığımızı, bir takım meseleler yüzünden anlaşmazlık yaşanabileceğini işaret ediyor. Uyumsuzluk, anlaşmazlık, birinin diğeri üstündeki baskısı söz konusu olabilir. Daha nazik ve ılımlı şekilde konuşalım. Saat 22:42 Ay-Merkür karşıtlığı,ve ev hayatınızla ilgili konularda etkinliğini, sizin de tüm zihninizle bu meseleye önem verdiğinizi görüyoruz. İsteklerinizi mutlak kabul ettirmekten yanasınız. Saat 23:47 Ay-Uranüs karşıtlığı, kendimize yeni bir yol belirlemek isteriz. Problemlerden kurtulmak isteriz. Çünkü keyfimizi kaçıran şeylerin bizim üzerimizde bir hayli etkili olduğunun, bunun da moralimizi bozduğunun farkındayızdır. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sevdiğin insanlarla zaman geçirmek isteyebilirsin. Olumlu ruh halin çevrendekilerin dikkatini çekebilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle yapacağınız bazı konuşmalar geçmiş hesaplaşmaları içerebilir. Bazı ifadelerinizi kırıcı olmadan yaparsanız daha etkili olursunuz.

7 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda keyfinizi kaçıran durumlar olabilir. Gün içinde aldığınız sorumluluklar sizi yorabilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz. Toprak ve emlak işlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların sizden uzaklaştığını düşünüyorsunuz. İzlenimlerinizle çok doğru şeyler fark ettiniz. Fakat tüm suçu sizden uzaklaşan insanlara atmanız çok yanlış.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya başlarken ev ve aileyle ilgili konular gündeminiz kaplayabilir. Aile içi ilişkilerde daha fazla denge ve uyum peşinde olabilirsiniz, bire bir diyalog, görüşme ve konuşmalar ağırlık kazanabilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ailevi konular hayatınızda daha fazla yer edecek. Bazı planlarınızı gözden geçirmek için evinizden daha iyi bir yer olamaz. Arkadaşlarınızla iletişim sorunlarınızı çözün.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz geçmişe dönük anılardan konuşulabilir. Bu tatlı anıları hatırlayıp ilişkilerinizi dengeye oturtabilirsiniz. Ailenizle ve komşularınızla ilgili olumlu ve sıcak duygular tesis edilecektir. Adalet arayışı ön planda olacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinizde uzlaşma ortamınızın yüksek, sosyal topluluklar arasında net olabileceğiniz bir günü deneyimliyorsunuz. Zihinsel olarak fazla hayalci ve idealist davranıyor olabilirsiniz. Bu durum sizi ruhsal olarak yaralama potansiyeline sahipken fiziksel risklere de yolculuklarla ilgili sahip bulunuyorsunuz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşamınız veya aile içi ilişkiler üzerine eğileceğiniz bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Bu nedenle, bazı sorumluluklarınızı rahatça yerine getirmenizi sağlayacak geniş vakitler bulamayabilirsiniz. Bu durum nedeniyle strese girmemeye çalışın..

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 41' 60" R
Ay
Yengeç
10° 35' 39" R
Merkür
Koç
25° 37' 17"
Venüs
Boğa
15° 20' 02"
Mars
Koç
08° 39' 60"
Jüpiter
Boğa
26° 41' 24"
Satürn
Balık
17° 31' 27"
Uranüs
Boğa
23° 01' 09"
Neptün
Balık
29° 14' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
21° 17' 44"
Lilith
Başak
24° 37' 43"
True Node
Koç
15° 01' 56"
Son Güncelleme : 12/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>