Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki sorunları çözümleyebileceksiniz. Birlikte planlar yapabilir ve kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin olumlu gelişmeler olacaktır ,sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. Küçük bir şans yakalayacaksınız ve bunu iyi değerlendirmelisiniz. Duygularınızı açıkca anlatmakta zorlanmayacaksınız. Duygusal konularda yeni kararlar almak ve girişimler yapmak için uygun bir gündesiniz.

İş yaşamınızda son derece aktif olacağınız bir gündesiniz ve aynı anda birden çok konuyla ilgilenebileceksiniz. Genel olarak işinizle ilgili hareketli bir gün geçirmeye hazır olun ve bu hareket hoşunuza gidecektir. Bir çok iletişim içine girebilir ve çeşitli haberler alabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmeler bugün olabilir yada bu anlamda önemli adımlar atabilirsiniz. İşinizle ilgili bazı değişiklikler yapma şansınız olacaktır ve bu konuda başarılı olacaksınız. Genel olarak girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Size yeni kazançlar getirici bazı fikirler üretebilirsiniz ve bu konuda başarılı olacaksınız.

Yeni geliştirdiğiniz bir fikir ile küçük bir sorununuzdan kurtulabilirsiniz. Başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Ani ancak son derece olumlu düşünceler geliştirebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişimlerinize artış olacaktır ve iletişimlerin size şans getireceği bir gündesiniz. Zihinsel olarak oldukça aktif olacaksınız ve bir çok konuyu değerlendirmeye alabileceksiniz. Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı çevrenizdeki kişilere olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz.

12 Şubat 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe gününe, saat 05:50 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisi altında adım atıyoruz. Bir yandan aşkta tutkuluyuz, arzuluyuz ve sevgimizi hissettirmekten yanayız. Ancak karşılık görmek,  mutlu edilmek, fark edilmek, tatmin olmak istiyoruz.  Sadece kendine dönük düşünen, ne yaptığını bilmeyen, her an çekip gidecekmiş gibi hareket eden biriyle berabersek kendimizi pek mutlu hissetmeyiz. Buna katlanmamız da pek mümkün olmaz. Saat 07:32-18:46 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde geçmiş gözlerinizin önünden bir film gibi şeridi gibi geçer. Bazen  garip bir yalnızlık duygusu üzerinizde hakim olabilir. Hayat sanki bir tiyatro sahnesine benzemektedir. Oyuncular bellidir ancak senaryonun sonunu kestirmek oldukça güçtür. Acı bir gülümseme kimi zaman dudaklarınızda belirir. Artık ne olursa olsun, hiçbir konuda özellikle ilişki mevzularında karşınızdaki kişiyi tam anlamıyla tanımadan iyi niyetli düşünmeyeceğinize dair kendinize söz verebilirsiniz. Saat 18:46 itibariyle Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Şu aralar bizi yormakta, üzmekte olan ilişkilerin veya durumların bize olabilecek yarar ve zararlarını gözden geçirebiliriz. Eğer yararları daha fazla ise, çekilen sıkıntıya sabır göstermemiz gerektiğini bilelim. Zararı fazla ise o zaman ciddi manada gözden geçirmelerde bulunalım. Saat 21:20 Ay-Merkür olumlu görünümü, bizi partnerimiz,ortağımız veya her türlü konuda şartlara göre hareket etmeye çağırıyor, hatta zorluyor diyebiliriz. Huzur ve güzellik içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Şubat 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık çok gerilerde kalan nostaljik ilişkilerinizdeki serüvenleri bir kenara bırakın. Çünkü, hale aklınızın bir köşesinde yer etmiş durumda ve zaman zaman küllerini deşiyorsunuz. Sizi kısa süreli de olsa bulunduğunuz ortamdan uzaklaştırıyor ama hiçbir şey kazandırmıyor. Çünkü, gerçekten yollarınız bir daha kesişmeyecek derecede farklı rotalarda ilerliyor.

12 Şubat 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, uyuyan yılanı uyandırmamanız gerekiyor. Ancak, meslektaşlarınızla bir araya gelmeniz ya daarkadaşlarınızla toplanmanız durumunda farklı fırsatlar veya teklifler gündeme gelebilir. Değişime sıcak bakmanızda fayda var. Fikirlerinizi dile getirmeniz bazı ilişkilerinizin canlanmasını sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

12 Şubat 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça yorgun hissedebilirsiniz. Özellikle de ailenizle ilgili problemleriniz sizi yorabilir.

12 Şubat 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

12 Şubat 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın canlanacağı, iletişim ve ilişkilerinizin sizi memnun edeceği bir gün geçireceksiniz. Çevrenizdeki insanlarla katıldığınız faaliyetler, sizi her açıdan tatmin edebilir. Yine de, görevleriniz, bir taraftan aklınızı kurcalamaya devam da edebilirler.

12 Şubat 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 29' 58" R
Ay
Terazi
18° 53' 44" R
Merkür
Boğa
05° 44' 20"
Venüs
Boğa
25° 17' 13"
Mars
Koç
14° 50' 00"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 56"
Satürn
Balık
18° 05' 02"
Uranüs
Boğa
23° 29' 19"
Neptün
Balık
29° 25' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 06"
Chiron
Koç
21° 42' 30"
Lilith
Başak
25° 31' 32"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>