Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

.Aşk yaşamınızdaki hareketlilik, sizi genel bir yalnızlık ihtiyacı hissedeceğiniz aşk yorgunlukları içine sokabilir. Daha dengeli, daha anlaşılır, meraka daha kapalı ilişkiler zamanı

Hafta sonuna doğru birtakım toparlanmalar sizi oldukça rahatlatacak. İş yaşamınızdaki düzenliliğiniz, yine de bazı aksamaların önüne geçemiyor. Daha radikal kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

Sağlam olduğunu düşündüğünüz ilişkiler içinde bazı düş kırıklıklarınız olabilir. Daha gerçekçi para ilişkilerine yönelmelisiniz. Bugünler içinde bazı telefon görüşmelerinde sevinçleriniz var.

Önemli bir kararınızda aceleciliğe yönlendirilebilirsiniz. Bu kararda acelecilik size zarar verecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürprizleriniz var. Kavuşma anlamında sevinçler yaşayacaksınız. Bir iki gün içinde. Bazı duygusal etkilenmelerle kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Sempatikliğinizi azaltan bazı özellikler barındırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlarda kısmen saplantılı bir izleniminiz var. Arada bir göze çarpacak kadar keyifsizleşmeniz, geçmiş anılara takılmamayı becerememenizle alakalı.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız, Ay-İkizler burcu geçişiyle merhaba diyoruz. Bugün geçmişte yaşanmış bazı önemli konular üzerinde konuşma gereği duyabilirsiniz.  Olayları iki yönlü değerlendirmeniz mümkündür. Yüzleşmekten kaçındığınız konular önünüze gelebilir. Bunların mutlaka çözülmesi gerekmektedir. Genel olarak bu enerji altında iletişim, haberleşme, yazışma konuları geri planda halledilmeye çalışılabilir. Gizli görüşmeler yapılabilir, gizli planlamalarda bulunulabilir. Saat 00:34 Ay-Venüs olumlu görünümü, parayla alakalı işlerin yoluna koyulması, ihtiyaçların giderilmesi, gerekli işlerin yapılması yönünde önem taşıyor. Bazı masraflar yüzünden zorlanabilirsiniz. Saat 03:35 Ay-Jüpiter görünümü, çabuk tepki göstermenize neden olabilir. Fikirlerinizin mutlak kabulünden yana olabilirsiniz. Maddi konular üzerinde bir hayli düşünürsünüz. Saat 07:03 Ay-Güneş arasındaki görünüm, duygusal yönden huzura olan ihtiyacınızı yükselticidir. Olayları mantıklı bir şekilde ele almanızda fayda vardır. Ortada bir sorun varsa çelişkiler yaşamadan, problemi belirlemek ve bunu çözümlemeye çalışmak en doğrusudur. Yoksa boş yere dağılabilirsiniz. Saat 08:12 Ay-Mars karşıtlığı, ailevi ve özel hayatınızla ilgili konularda gerginlik yaşamanıza sebep olabilir. Sabah saatlerindeortamınızda dikkatli olunuz. Saat 20:58-14 Ekim saat 02:30 arasında, İkizler burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek Ay, bir iki konu üzerinde bir hayli kafamızı yorduğumuzu gösteriyor. Bazen mantıklı düşünüyoruz bazen de dağılıyoruz.  Böyle bir etki altında tam bir odaklanmanın sağlanması kolay değil. Hislerimizi bizi şefkatli olmaya yöneltirken, içimizdeki ses mantıklı düşün diyor. Bu gelgitler arasında karar vermek yerine, olana bitene bir daha bakmak yerinde olur. Yeni haftanın arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanıza vesile olması dileğimle,

13 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Kendinizden daha genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız. Çalışma yaşantınızda çeşitli ve orijinal fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Aşk yaşantınızda bir çok alternatif sizi bekliyor. Yapacağınız bir çok kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz

13 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin size olan sevgi veya ilgilerini göstermelerini bekleyebilirsiniz. Ancak, bu esnada çok fazla talepkar olmanız sorun yaratabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular ya da kişiler ısrarla dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir. Bir göz atmakta fayda var. Gökyüzünden bakıldığında, bazı düzenlemelerin veya planların yeniden gözden geçirilmesi ya da yeni uyarlamalar(yer ya da görev değişikliği v.b) yapılması gerekiyor gibi duruyor.

12 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde çok hareketli, çok gergin olabilirsiniz. Gelgitleriniz olmadığı kararlı olduğunuz sürece bu günü karlı kapatmamanız için hiç bir engel yok.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

13 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>