Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda çok mesafeli, ciddi ve sağlam bir ilişki var. Onu seviyor ve onun tarafından sevildiğinizi biliyorsunuz. İlişkiniz moralinizin yükselmesinde büyük etken.

İş hayatınızda başarılarınız ve aldığınız kararlar ile göz dolduruyorsunuz. Bu şekilde devam ederseniz terfi ya da maaş zammı kaçınılmaz olacak. Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler kapıda.

Parasal konularda beklediğiniz gelişmeleri yaşayamayacağınız beklentileriniz dışında gelişmelerin olacağı bir gün. Hazırlıklı olmadığınız bazı harcamalar sizi sıkıntıya sokabilir.

Bugün ailenizden birileri ile aranızda geçecek sohbet sırasında duyacağınız bir haber sizi oldukça heyecanlandırabilir. Tepkilerinize dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aile büyüklerinizi ya da uzun zamandır göremediğiniz dostlarınızı ziyarete gidebilir , onlarla hoşça vakit geçirebilirsiniz. Son zamanlarda ailenizi ve sevdiğiniz bazı insanları çok fazla ihmal ettiniz. Bugün bu insanların gönlünü alabilecek zamana ve fırsata sahipsiniz. Değerlendirmelisiniz. Bu arada sağlığınızla ilgili bazı problemlere fazla canınızı sıkmayın.

13 Mart 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüzün  bir önemli geçiş ve sondördün etkisi altında başladığını belirtmek isterim. Şimdi bunları birlikte gözden geçirelim.13 Mart saat 05:52-31 Mart saat 04:43 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür,  doğru olan bilginin önemsenmesi gereken zaman dilimidir. Aklınızı karıştıran durumlarda, mutlaka durup etraflıca düşününüz, araştırınız, analiz ediniz. Empati gücümüz  yükselecektir.  Kendimizi bir başkasının yerine koyarak düşünürsünüz. Bu uzlaşmazlıkların önüne geçer. Bu süreçte, bir olay olmadan çok önce hissetmeye başlarsınız. Sanatsal alanda çalışanların ilham gücü yükselir. Mistik konulara merak duyabilirsiniz. Duygularınızı yazıya dökebilir, güzel sözlerle ifade edebilirsiniz. Farklı görüşte olan insanları anlayışla karşılayabilirsiniz. Ancak ben, özellikle yeni tanıştığınız insanları çok iyi gözlemlemenizden yanayım. Bazen görünenler yanıltıcı olabilir. Saat 19:48 Yay-Balık burçları arasında oluşacak sondördün, iş, eğitim, yerleşim anlamındaki konular üzerinde yanlış değerlendirmede bulunmamak için bir daha düşününüz. Her türlü olasılığı hesaba katınız. Günlük aktivitenizde her işinizin arzu ettiğiniz şekilde sonuçlanması dileğimle,

13 Mart 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda araştırmacı yönünüzü kullanmalı, yatırım konusunda sezgilerinizi ön plana çıkarmalısınız. Bugün size önerilen tekliflere sıcak bakmayabilirsiniz. Siz kendi aklını beğenen kişilerden olduğunuz için, iç sesinize kulak vererek doğruyu buluyorsunuz. İletişim konusunda yeteneğinizi ortaya koyacağınız bir gün.

13 Mart 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı, sağlığınızı veya duygu durumunuzu ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir. Daha sonra diğer seçeneklerinizi de gözden geçirebilir ve gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür Balık burcuna geçiyor. Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir. İmajinasyon yeteneğimizin ve rüyalarımızın artabileceği, yaratıcılığımızın yüksek olacağı, ama dalgınlığa ve kararsızlığa karşı tedbirli olmamız gereken bir süreç başlıyor. Gün itibariyle ise, hareketliyiz, sonuç elde etmek istiyoruz. İşlerimizi maksimumum kapasite kullanarak halletme çabasında olabiliriz. Sadece öğle sonrası saatlerde küçük bir duygusal gerilim (belki?) yaşanabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Mart 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

13 Mart 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dua... Hayatınızı barışa ve huzura adamış sürekli dua ediyorsunuz. Arzularınız ağırda olsa gerçekleşiyor. Bugün sizler için çok önemli bir gün.

13 Mart 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularla ilgili odak noktanız oluşurken, yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyebilir, kendinizi geliştirmek için kurslara katılabilir, güzellik ve bakım ürünleri satın alabilir, lüks bir eşyaya sahip olmak isteyebilirsiniz, ancak özellikle finansal konularda Ay boşlukta olacağı için yeni girişimleriniz açısından uygun bir günde bulunmamaktasınız.

13 Mart 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan ilişkilerinizde, bugün istediklerinizi bulamayabilirsiniz. Daha sıcak ve samimi bir ortam arzuluyor olabilirsiniz. Kendi içinize dönüp, iç dünyanızda olan bitenleri incelemek istemeniz de mümkündür.

13 Mart 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 51' 22" R
Ay
Yengeç
12° 42' 52" R
Merkür
Koç
25° 47' 44"
Venüs
Boğa
15° 31' 59"
Mars
Koç
08° 47' 25"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 42"
Satürn
Balık
17° 32' 10"
Uranüs
Boğa
23° 01' 43"
Neptün
Balık
29° 14' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
21° 18' 14"
Lilith
Başak
24° 38' 48"
True Node
Koç
15° 01' 07"
Son Güncelleme : 12/05/2024 05:13

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>